Navštíveno 3435x

jen HU a za tim kompa. nic jinyho nez iPod, takze klidne bez mechaniky. BT nepotrebuju, nic nepotrebuju jen solidni vykon aby to ty kompa popohnalo a perfektni ovladani ipodu
kandidati jsou asi jasny. Alpine nevimkolik nejvyssi bez mechaniky, Kenwood KIV700 a Pio 8300 myslim cislo. Pio a Ken mi prijdou designove umirnenejsi a Ken ma EISA. ///A je zvyk a ma myslim nej propoj s ipodem
zkusenosti? nazory?
tak jsem nejak mirne zklamanej, kde jsou nejaky ///A top modely? vsechno vypada relativne obyc a konci se na 8k ? kdo jsou nejaky pecky??
to je jako top model s mechanikou 117ka???

04.05.2011, 09:47 |
clown Kislik jj :o)) zavolej Kralikovi... :o) ten je ze zapojeni iPod //A primo nadsenej :o)))
vsak on uz se na to taky tesi :-)

04.05.2011, 10:14 |
clown jj .. proto sam jezdi s JVC... zadnej adapter nic .. USB a nasrat :o))) a chodi to, tak jak ma :o)
no dyt ty novy ///A to maj taky direct, zadny preovndiky, zadny krabicky a kabel je soucasti dodavky
zalezi co si jeste dokoupis za dalsi zarizeni alpine :-)
krome
CBUS byl vzdy Ai-NeT, k tomu pribyl Fullspeed, od 2009? je novej Fullspeed a ted bude jinej Fullspeed
kabel prilozeny k jednotce nejde treba s 250BT HF, ale musis koupit jiny kabel nebo drazsi 400BT aby to jelo, pokud mas 511 a fullspeed OK, pokud HF +511 tak jeste jiny kabel a pokud bude zpetna kamera tak je to jeste jiny kabel apodobne :-)
proste haluz

04.05.2011, 10:36 |
clown | Upraveno: 2011-05-04 10:36:46
kral .. :o) a delej neco :o))
kup mu AVX55 a ma po prdeli :o)
ja myslim ze KIV-700 bude vyborna volba
[ Link ]
no mozna bude A305 jeste neskakej, ctu testy a funkce.. a HF a kamer se neboj bude jen HU a kabel do ipodu. nic jinyho
porad premyslim o tom mini /A zesilovaci co se da za HU. ja vim ze rikate ze to je k hovnu, ale uz to nekdo vyzkousel? no a i kdyby uz jsem to ja vyzkousel? :-)
a taky /A 117 by mohlo byt sakra zase nevim co chci :-)
a takova 9887 ma zase asi nej vykon zesiku :-)

04.05.2011, 11:07 |
clown si kup Helix Plug and Play a mas to :o)) zesik povesis za ISO a bude to narozdil od ty //A mimo radio a jeste to bude hrat :o)))