Navštíveno 3693x

28.04.2011, 10:38 |
mjkin Ahoj,rad bych se zeptal zdali už někdo nezkoušel zdali je realné otočit ovály magnetem nahoru z duvodu prostoru...není to blbý nápad?
nápad je to dobrej, pokud cestuješ v kufru. budeš tam mít pěkně ostrý vejšky..... hloupost!
Tak oni existujou i komponentní ovály, kde by to nejspíš proveditelné bylo, ale neznám ovály, který by měly nějak extra designově vyvedenej koš a magnet, aby se na to dalo koukat :o(
co pořídit nějaký s minimální montážní hloubkou. kdysi jsem měl Blaupunkt THX 693 a ty byly hodně mělký. určitě budou i jiný značky mít něco podobnýho.
[ Link ]

28.04.2011, 19:06 |
hawai radši udělej nějaký lamninátový domky, něco jako je toto. určitě si to už někdy viděl, lepší obrázek jsem teď narychlo nenašel:
[ Link ] A nebo aspoň mdf podložky:
[ Link ]

28.04.2011, 21:31 |
Flash mjkin:
tak to určitě nedělej ten zvuk bude k ho...u ,taky sem to zkoušel a nic moc nehledě na to je jak jednou urazíš sloupek na oválu můžeš ho vyhodit

28.04.2011, 22:29 |
mjkin nu nejsem uplnej začátečník tudíž podložky z mdf mě napadly,ale bohužel je montážní hloubka dosti malá a hodně podkládat taky nemůžu....každopádně děkuji za rady - zajímalo mě zda už to někdo zkoušel a hrálo by to... nu ,budu muset dále přemýšlet ....
U nizkych tonu je v podstate jedno, kde je zdroj signalu, clovek jej vnima v libovolnem miste prostoru priblizne stejne. U strednich a vyssich kmitoctu je tomu jinak, cim vyssi frekvence, tim presneji musi byt sluchovod v ose zdroje signalu, proto je nesmysl mit ovaly smerem dolu, pokud nemaji prenaset pouze basy, v tom pripade by to mohlo trochu fungovat.
Hertz delal takovou placku mam pocit
takze redukce + placka