Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Tmel

o Navštíveno 3960x o
o 23.04.2011, 13:44 | Woofers
Zdravim AHC. Prosím Vás, zajímá mě čím tmelíte bednu na subwoofer z laminátu, která půjde do laku. Tmel se skelným vláknem nebo bez? Když budu tmelit bez skelnýho? Je to chyba? Popraská vibracemi lak? Předem díky za reakce a zkušenosti

o 23.04.2011, 18:35 | ivls | Upraveno: 2011-04-23 18:39:15
já dělám tak, že ty největší nerovnosti tmelím tmelem se skelným vláknem a pak dodělávám jemné nerovnosti tmelem bez vlákna

asi záleží kolik te vrstvy budeš tmelit - i na tmelu je psáno v návodu, že tmel bez vlákna tuším použitelnej do tmelení do 4 mm - nevím přesně, protože nemám před sebou a ruznej výrobce může mít různě

takže pokud to nebude víc, tak asi není problém, záleží, jak se ti přesně podaží udělat základní tvar z laminátu

jinak dobrou vrstvu laminátu, skelné vlákno - nejlépe kombinovat s mdf-kou a vnitřek ozvučnice natřít brax pastou

tak dělám já
o 23.04.2011, 22:33 | Brnďa
já osobně bych dal sklo a udělal tím tvar, vybrousil nerovnosti a tak a pak přes to dal ten pružnej tmel kterým se tmelí nárazníky aby ti to neporpaskalo :)
o 25.04.2011, 19:02 | Woofers
Díky a co používáte na broušení oblených ploch? Pruzny kotouc s brusnym papirem do vrtacky? Nebo se delaji i lepsi vychytavky?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3099 sekund.