Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Protovision-Reality-264 jak si stojí?

o Navštíveno 3653x o
o 20.04.2011, 09:45 | Flash
[ Link ]

Zdarec zase otravuju ale nedalo mi to.Člověk od nás s práce koupil auto pasata B5 asi a v něm našel v kufru na víku přišroubovanej tenhle zes Protovision-Reality-264

ale já to teda neznám ani sem o tom neslyšel neznáte někdo nebo neměli jste ho mě se líbí a chtěl bych ho testnout ale nevim co snese atd. ale je pěknej poctivý starý železo z německa
co vy na to a jakou to může mít cenu?

o 20.04.2011, 09:46 | Flash
je to 1kg macek ale je velkej a krásnej tvarem a neni to digitál posćtivý analog
o 20.04.2011, 10:11 | koren
cenu v cr to nema bohuzel temer zadnou,nebot to nikdo nezna.
je to pokracovatel (udajne snad uplne stejna konstrukce) AMA stereo mkII. ve sve dobe, tzn 90 leta, vybornej zesik. i ted po zvukove strance top. vzhledem k nulove vybave a vykonu se ale hodi tak na pohon vejsek v aktivu.

urcite neprodavat nekomu kdo to neoceni!

PS pro orientaci, ja jsem koupil smart devices, coz je pribuzna firma, 2x110 dual mono za 700. takze real cena v cr opravdu nic. na ebay koncej kolem 60E v top stavu...
o 20.04.2011, 10:25 | Flash
koren:
díky takže to zapojíme na plato a bude to.
je to celkem škoda že je to tak slabý ale je to poctivej kousek jak si napsal a pochybuju že ho někdo koupí.
Jak si psal o Ebay jaký s tim máš zkušenosti ?
mě tam lákal bose 2ks za 180usd. to mi přišlo celkem málo
o 20.04.2011, 11:21 | koren
na plato toho je skoda. par lidi tu s aktivem laboruje,tak ty by to asi vyuzili...

ebay-nekolik lidi ma ucet a umi drazit,staci se zeptat.
o 21.04.2011, 11:10 | Flash
koren:
mysliš že by to utáhlo třeba JBL GT-5 protože do plata je to opravdu škoda nehledě na to že plato v pohodě utáhne rádio
o 21.04.2011, 15:00 | koren
gt-5 co?sw,kompa?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3161 sekund.