Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaké repro do plata 20 cm

o Navštíveno 3872x o
o 12.04.2011, 19:02 | Rom@n
Ahoj,
Scháním repro do plata 20 cm
Máte někdo nějaké vyzkoušené? Budou napájeny zesilovačem 85w rms na kanál
Díky za rady

o 12.04.2011, 22:07 | el.barto
mam Pioneery hezky stredy a vysky na muj vkus trochu vic agresivnejsi,basy jsou podle mne slabsi-5let stary
Magnaty zase stredy utlumenejsi,ale prijemny,vysky netahaj za usi a basy pro mne pekny-3roky stary
a pak mam jeste Eltax a s tema jsem spokojenej po vsech strankach,coz mne docela prekvapilo:-)-1rok stary
takze na kraval Pio,na prijemny hrani Magnat nebo ty Eltaxi
jen jeste podotknu ze jsem je hral na 2x100W zesiku,tak na 60W,bez jakych koliv uprav,zvuk jsem si delal prispusobil na radiu Pioneer deh 5900..
ted mam ty Pioneery ve predu ve dverich v Trabantu,jen na radiu Sony,takze zadna slava:-)
o 12.04.2011, 22:37 | audioland.cz
A kolik chceš investovat? Dávali jsme teď (sice jen na rádio) tyto Hifonics [ Link ] a hrálo to až překvapivě dobře, jak kdyby tam byl malej basáček :) zesilovač by s tím uděal asi ještě víc. Zvukově za ty peníze velmi dobré.
o 12.04.2011, 23:30 | CarMedia.cz
Na 80W RMS zesik jsem dával tyhle MTX RTC803 a hrály výborně [ Link ]
o 12.04.2011, 23:46 | Rom@n
No cenově tak do 5 tisíc
aby to výkonově ladilo trochu s předkama tam jsou Focal K2 power 165 KR
A sub tam je HIFONICS MX12REFLEX
o 14.04.2011, 13:14 | audioland.cz
Pak je tam ještě možnost od Focalu a měl bys to od jdné značky [ Link ] Nicméně proč 200 mm? Basák máš, takže by stačily třeba i 165ky nebo ovály, byl by mnohem větší výběr. Pokud teda už nemáš v platě díry...
o 14.04.2011, 16:23 | Rom@n
No právě že jsem koupil auto kde je udělaný plato z md a celkem pěkně a jsou v něm nějaký magnáty 20 cm tak jsem to nechtěl mo předělávat tyhle focaly jsem měl v předchozím autě a hráli slušně. myslel jse jesli se nedělá něco lepšího ale asi je zas koupím. A jedné prodejně v brně my byl řečeno že kulatý reprák zhraje lépe než ovály.
o 14.04.2011, 20:29 | audioland.cz
No dělá se něco lepšího [ Link ] ale nevím co tam máš za zesilovač, jestli je utáhne... Obecně nejde říct, že 200 mm hrají líp jak ovály. Samozřejmě líp basují, ale to ti může být jedno. Zvuk určuje především kvalita výšek, nebo středů a to už je uplně jedno jestli jsou to ovály, nebo kulaté středobasy.
o 15.04.2011, 16:16 | Rom@n
Zesilovač mám tenhle:
[ Link ]

Tak nevim co by jste na něj doporuily.
Vepředu jsou ty focaly K2 power 165 KR
Tak nevím jestli je tam nechat nebo jestli to pak vyměnit celý ale celkem my jejich kvalita vyhovovala.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.313 sekund.