Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Deaktivování origo výhybky

o Navštíveno 3697x o
o 07.04.2011, 20:51 | M.a.R.i
Ahoj,
chci dát do MR2 repro zapojený na rádio bez zesíku. Vypadá to,že Toyota má někde výhybky, neboť jsou natažený ve dveřích kabely k vejškáčům a ke středům.Vejškáče tam nemám,tak mě napadlo spojit kabely dohromady. Je tam 2xzelenej+ a 2x modrej -, tak prostě dát + dohromady a - taky.
Docílím tím to,že bude hrát repro středy i vejšky? Je mi jasný,že si výhybka sežere nějakej výkon,ale snad to nebude znát.
Ještě jsem to nezkoušel, neboť mám strach,abych něco nepokazil.

o 07.04.2011, 21:25 | M.a.R.i
no tak, poraďte hlupákovi :D. Jinak to zejtra vyzkouším na vlastní riziko a máte mě na svědomí.
o 07.04.2011, 21:27 | CRK
tak pak dej vědět... :-D
o 07.04.2011, 21:29 | M.a.R.i
Fakt díky :D. Nerad bych běhal kolem auta s hasičákem :).
o 07.04.2011, 21:29 | M.a.R.i
jinak jsem myslel samozřejmě dát dvě + do jednoho + a dvě - do jednoho -
o 07.04.2011, 21:34 | swep
myslim si, ze bys to spojovat nemel, ale ona tam vybyka byt eventuelne nemusi, vyska muze byt usmernena kondenzatorem a druhy menic muze byt plnopasmovy, tak jak se to bezne dela. pokud vyhybka je, tak proc jen nevymenis origo repro za jine, moc tomu, jak si to napsal nerozumim co vlastne chces delat :)
o 07.04.2011, 21:59 | M.a.R.i
Právě nevím jestli to má výhybku nebo ne. Auto jsem kupoval se zesilovačema, hudbu jsem rozprodal a teď tam chci dát obyč rádio, který bude pohánět repráky co jsem koupil. Origo výšky tam chybí, buď je někdo vyndal a nebo tam nikdy nebyli.

Jde mi prostě o to, že dám repro do dveří a chci aby hrálo středy i výšky. Pokud je to tak jak píšeš a není tam výhybka, tak to spojovat nemusím, že?
o 07.04.2011, 22:03 | M.a.R.i
jinak je to auto z roku 91,tak třeba v tý době se výhybky neřešily.
o 07.04.2011, 22:07 | M.a.R.i
Tak už vyřešeno, MR2 nemá výhybky,ale jenom kondíky. Ale díky Swepe za navedení. Netušíl jsem, že to jde řešit jinak než kondíkama.
o 08.04.2011, 00:18 | M.a.R.i
*řešit jinak než výhybkama
o 08.04.2011, 16:02 | Tendr
No, já měl v bávu origo repro taky bez výhybek a vejška byla jen oříznutá kondíkem, jenže oba ty repráky měly 8ohmů, což znamená, že tak jak to je zapojený, tedy paralelně, je výsledná hodnota 4ohmy. Jenže ty tam dáš 4ohmový na stejný paralelní zapojení a máš z toho 2ohmy, tak to by se tomu rádiu nemuselo líbit. Třeba to ale zkousne bez problému...
o 17.04.2011, 03:22 | bigmat
Renault to resi do dnes kondikama:D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.9326 sekund.