Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Repra do zadních dveří Octavia II

o Navštíveno 6421x o
o 05.04.2011, 22:31 | davevo
Dobrý den potřeboval bych radu jaké reproduktory pořídit do dvojkové oktávky do zadních dveří.Bude to hrát z origo radia žádný zesilovač jen chci at se z tama line nějaký zvuk.A měli by to být nějaké komponentní repra.Děkuji za rady a tipy.

o 05.04.2011, 23:03 | audioland.cz
V prvé řadě budeš potřebovat redukce, stačí plastové pro tuto instalaci [ Link ] Předpokládám, že se ti nechce moc investovat (ono to ani nemá smysl na to rádio :) máme teď v akci tyto komponenty DLS [ Link ] za ty peníze asi nenajdeš lepší repra :)
o 06.04.2011, 12:01 | davevo
To se me celkem zamlouva. A melo by smysl predni kompa hodit do zadu a tydle dat na predek?
o 06.04.2011, 15:01 | Milhauzz
Přední středobasy se ti dozadu nevejdou. Vepředu je 20cm, vzadu 16cm, pokud se nepletu.
o 06.04.2011, 15:36 | CarMedia.cz
I na autorádio mám vyzkoušené MTX RTS652 [ Link ] a přijdou mě teda zajímavější. Cena je o něco výš, ale vyplatí si přihodit.. :-)
o 06.04.2011, 15:39 | clown
zadky mam v OII vypnute .., serou mne .. sice min nez u OI, ale serou :o))
o 06.04.2011, 15:40 | davevo
No každopádně díky za nabídky a info není to pro mě ale pro kámoše takže bude záležet kolik do toho bude chtít dát peněz.Zatím moc dík
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3584 sekund.