Navštíveno 4264x

Zdarec,muze tohle fungovat?

Chci zkusit neco jineho nez dosavadni pasiv.. tak me napadlo to takhle zkloubit. De mi hlavne o to,zda jsou dane komponenty vubec vhodny pro toto zapojení. Díky za postrehy..
Osobně mi do toho moc nepasuje to GZ. Volil bych víc SQ zes. Z těch Radicalů tolik wattů nevyždímeš, zato uměj zahrát velmi kvalitně, tak bych jim dopřál kvalitu. Něco jako MB Quart nebo DLS nebo Audison. Na kravál budeš mít ty Emphasery... Ale to sou jen teoretický kecy. Jasněže to bude hrát dobře. Máš výborný rádio, takže jeho výstup to GZ už nepokazí. Jo, když si dáš práci s nastavením, bude to hrát velmi dobře. Mimochodem, ve svim autě mam princip zapojení nachlup stejnej, jen víc do SQ :o)
Jako Radeggast. Ale dal bych jinej basák .

04.04.2011, 21:37 |
Diner Chybi ti signalovky a napajecky, tak nevim nevim:-) Kazdopadne by to hrat melo;-) Jak-to je otazka, na kterou budes muset najit odpoved sam. Kazdopadne kdyz uz se udela instalace, tak koncove komponenty uz se daji menit pomerne rychle
jo signaly a kabely si dovede kazdej predstavit-obrazek je jenom pro rychlejsi predstavu,GZ bude napajen 35mm2 a EAčko 50mm2
Taky to zkousim poprve tak jsem sam zvedav,co a jak bude hrát..
Kde udělali soudruzi chybu?
..nejde sladit komponenty..mezi vyskou a stredy neco chybi a nejde to natahnout.. Hold tyhle Radikaly nejsou spravnou volbou pro aktiv..,ale nic se nedeje prejdeme zpatky do pasivu :o)
pietro: to mi nejak hlava nebere :) protoze KAZDE repra ktere hraji na pasivu jsou vhodne na aktiv. je to ciste jen o nastaveni, o nicem jinem. Problem akorat je, ze kazdy chce mit aktiv, ale proste nevi jak to nastavit a co s tim delat (tim samozrejme myslim i sebe, akorat doufam, ze uz sem si prosel nejakyma zacatkama :) )