Navštíveno 3499x

Nazdárek lidi :) včera jsem byl v brně ...nikdy jsem nevylezl se někdy někam takhle podívat až na to že jsem byl dvakrát v mýtě...ale to co jsem zažil včera nemělo chybu.... Byl jsem kouknout i u stánku s DB :) kde se prováděli měření a koukal na pár autíček :) a nekecám že celou dobu co jsem tam tak chodil jsem furt slišel hrát jedno auto....bylo umístěný asi cca 7-10 aut vedle podia kde byly nějak skupina která se připravovala na koncert.... Ale už si nepamatuji co to bylo za značku auta...ani jsem na ní moc nekoukal...stalo vedle žlutého Leonu a mělo v kufru dva 121" RF pucht myslím a to jsem si říkal že to hraje nějak moc...tak jsem šel kouknout do vnitř a co tam nebylo :D 2x 15" EM-phaser T4 !!! takovej tlak jsem teda ještě nezažil! :D přemýšlím jestli by to stalo třeba za výměnu za mýho Kickera 12" l7 ? strašně jsem ho chtěl ale po tom co jsem včera slyšel nářez teda...ale zase jsem si vzpoměl že se mi tam do kufru nevejde 15" :-( tak jedině sehnat 12" co si o tom myslíte?

03.04.2011, 09:13 |
Diner A proc by se nevesel? Jinak ten "pucht" bude nejakej elitni model, co?:-)
ja myslel ze si prodal vse kvuli pritelkyni?Ne´bo jsi uz pochopil ze zenskejch je vsude plno a kopnul si ji do pr.. :o))jinak k problemu,a vis ale jak to mel nakrmeny?Kolik eventuelne to hnalo baterek atd atd..?jinak urcite dva kousky i treba 12 T4rek zatlaci mnohem vic nez jeden kicker.
Diner - omlouvám se jak jsem to napsal :) má to být Punch :)
Seat Power :) no hele ještě jsem to neprodal....zesík je zase spálený a hudba mě chybí i když přítelkyně taky... ale nemužu se za tím pozastavovat a musím dělat to co mám rád :) no hele jinak majitele auta jsem nikde nedohonil ale z toho co jsem koukal tam měl dva zesilovače Helix dark blue jeden byl 1000.1 a ten honil ty dva RF v kufru a druhý byl 1000.2 a ten byl v můstku zapojen do těch dvou t4 15" a to bylo na kapacitoru ted akorát nevím jak silném a kabely taky nic moc ...a divím se jak mu to krásně hrálo když mě už zase shořel zesík :-( dvě baterky zesík na 1/3 nastavený a stejnak se spálil :-( až ho nechám spálit dám tam kap abych věděl na kolik mě líta napětí protože to vždycky odsere zkrz podpětí :-( tak to snad uhlídá kap....
jinak bych do více subů nešel chtěl bych jen jednoho...nemám tak velký kufr abych si tam dovolil dát víc :-(
ha ted jsem zjistil že to nebylo t4 ale spl x4
koukal jsem že :
GeorgA3T
Ahoj můžu nabídnout Emphaser E15SPL X4, 2,5kW/rms, 2x2ohm, Cena 4500Kč
nabízel v jednom inzerátu ....ale nevím jestli by se mi tam vešla 15"
No říkal jsem si jak dlouho ta abstinence vydrží když jsi do toho byl tak zapálenej.
Chce to dobrou bednu a správně nainstalované komponenty a musí to tlačit a nehořet.
jj včera když jsem byl v tom brně u stanku DB tak sjem se tam bavil a právě že by už hledali chybu jinde...třeba bedna a sub.... spíš bych asi potřeboval novou bednu...už jsem měl týpka co by mi jí tady udělal ale nevím jestli to dokáže spočítat ...spíš počítá že mu řeknu rozměry a to bude vše...ale to je zase počítání :D chtěl bych štěrbinu a hlavně spíš víc širokou jak vysokou....a hlubokou
15´se ti tam musi vejti uplne v pohode,chce to dobre vse zmerit,vypocitat a pote i vyrobit.