Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > origo subwoofer octavia 1 kde?

o Navštíveno 6305x o
o 31.03.2011, 08:24 | maiky46 | Upraveno: 2011-03-31 08:25:26
zdravim chci se zeptat jezdim ted s octavii 1 combi slx výbava repráky celkem slušný na to že to sou obyč ale basák neslyšim na to že to měla bejt jedna z nejvyšších výbav, bratránek má vw bora stejného roku a tam basák je slyšet jak svin origo, kde by měl sub v octavii byt případěně dás se sehnat za rozumnou cenu klidně starší? a nevite jeslti tam budou všechny konektory?

o 31.03.2011, 08:28 | Pavel 528
nevim,ze by se tam nekdy neco delalo...
o 31.03.2011, 08:33 | Driver3
V Octě nikdy žádnej woofer origo nebyl, to že máš jednu z vyšší výbavy bude i znamenat to, že tam máš nejspíše origo škoda soundsystem, jinak bys říkal že to hraje hrůzostrašně. Co se týče wooferu, buďto zastavět do bočnice aby to nezabíralo místo a nebo normálně box kdekoliv umístěný v kufru a dle vlastního výběru, doporučuji buď 10" nebo 12", bohatě postačí a nemusí zabírat ani moc místa.
o 31.03.2011, 08:42 | Pavel 528
tak jsem si to myslel spravne..o)))
o 31.03.2011, 08:43 | maiky46
no to nechci planuju kupovat jiny,jen me napadlo ze kdyz to ma bora ve stejnej vybave ze by to mohla mit i octava dyt sou to skoro stejny auta
o 31.03.2011, 08:52 | tommas | Upraveno: 2011-03-31 08:54:23
jsou to "skoro" stejný auta, odpověděl sis sám...
VW vs Škoda, rozdíly jsou v detailech zpracování... I když dneska už asi ani ne, ale u Bora(Golf)/Octavia to bylo znát dost.
o 31.03.2011, 16:52 | Ravo
Co já vím, tak ani Bora/Golf neměli seriově SW, akorát měly z výroby dobře vytlumené dveře bez akustického zkratu = vytlum si přední dveře, nahoď MDF redukci, odstraň akustický zkrat, nahoď kvalitní repro (např. Morel Tempo a výše), celé to nakrm zesíkem a budeš se divit, jak přední dveře octy1 dokáží zabasovat i bez SW ...
o 31.03.2011, 16:59 | maiky46
no nevim, podle mě tam basák bejt musí, je to strašnej rozdíl mezi octavou a borou, podle mě to nebude jen ve dveřích,ty se tolik lišit nebudou.
o 31.03.2011, 17:44 | rcman
Nedalo mě to...

Ale subwoofer jsem tam nenašel. Pokud to má soundSystem je to určitě znát oproti základu.

Když se vtom budeš třeba vrtat tak se koukni jaký tam jsou repráky a případně z nich opsat obj. čísla. Pak se dá hned zjistit co to je zač...

foto k příspěvku  od rcman

o 31.03.2011, 17:47 | sonyk02
Octa I nikdy neměla subwofer a Golf IV a Bora si myslím že taky neměly, woofry měli spíš některé Audi. To je spíše způsebono tím že to lépe hraje konstrukcí dveří, třeba jako je rozdíl právě u Octy a Fabie, ve Fábii to hraje o něco lépe protože má celé dveře zadělané plechem, kdežto Octa tam má jen nějakou folii.
o 01.04.2011, 20:08 | petr-a3
mam doma origo woofer z audi a3 vcetne origo boxu bylo to vzadu v kufru na leve strane pod tapecem pokud bys mel zajem pisni poslu nejaky foto a cenu.. co das stejne me lezi doma ve skrini jen nevim jak to bylo pohaneny slo to ven hned po koupi auta ale mam dojem ze to ma svuj zes v sobe ale fakt nevim
o 01.04.2011, 21:41 | maiky46 | Upraveno: 2011-04-01 21:42:39
no to bude na jiný konektory určitě nebo spiš v tej octávě žádný nebudou:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4205 sekund.