Navštíveno 4910x

Ahoj, chtěl sem se zeptat zda tento woofer je pouze na SPL, nebo jestli se na něm dá i dobře poslouchat? Měl bych ho v 55l ozvučnici a 2x100mm basreflex. Dík
DLD robi tlakarske basaky, keby si aspon model napisal.... jedine IW-čko bolo určene na SQ.
chtelo by to napsat model
tohle bude tlakarina a pokud hledas nejaky kompromis musis hledat jine znacky.

27.03.2011, 20:29 |
petis Tak zaprvý. Woofer bude hrát tak jakou nanej postavíš ozvučnici. Za druuhý v tý bedně co máš se nic než tlak čekat nedá. Za třetí, nejvíc bude záležet na zesilovači. Nevím jak je konstruovanej DL12 ale na pevnej a rychlej bass nebude. to by chtěl trochu modifikovat nebo se podívat po vyšší řadě a tu přispůsobit:-)
Tak sem zvolil jiný woofer:
[ Link ] Někde sem četl, že snese i 500W RMS, zajímalo by mě jestli je to pravda? Potřeboval bych pomoct s návrhem ozvučnice, určitě BR, protože poslouchám vše. Pomohl by mě někdo? myslim že by mohl mýt zkušenosti Revilohifi.cz, budu rád za každou pomoc.
DD 512 jsem zkoušel a myslím, že zahraje a tlačí více jak dobře. 500W RMS snese v pohodě a určitě i více. Shodou okolností jsem ho zkoušel ve stejné ozvučnici, jako máš ty a přišlo mě to jako zdravý kompromis.
Ještě zkusím jinou ozvučnici. Pro max tlak, kde bude ozvučnice pro 1x DD 512 rovných 90 L a štěrbina. O max tlak ti ale určitě nejde, takže mohu doporučit.