Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jebky s DVD

o Navštíveno 3843x o
o 19.03.2011, 10:14 | clown | Upraveno: 2011-03-19 10:14:56
tak jsem se vcera pobavil ..
sedim u kamose, prijde manik si pro ramecek na 2DIN radio.. a ze pry mu to nevysouva CD .., tak to vytah a prinesl ..

jebka s modrejma pruhama na bocich, vzadu cca 6 paru cinch ale vse jen line in / out stereo + video .. no proste cina jak svine .. nedal bych za to vic jak 2000

tak mechanika v prdeli, uplne utrzena .., napis NAVI, samo nefukcni, protoze GPS to v nema / mikro USB na panelu .. panel vetsi o chlup nez je zdravo, takze ramecek problem ..

bylo to pekne, blikalo to, svitilo to ..
ale KO DVD, nefuknci SD karta, sprasenej mikro USB na boku panelu (kupte si na to redukci bezne), GPS nemohla fungovat, byla jen v menu .. tim to koncilo ..

funkcni jen FM tuner .. no nekupte to za 13t :o)))

a ja tu mam problem prodat JVC s vrzajicim LCD za 5t :o)))

ty lidi jsou nepoucitelny

o 19.03.2011, 21:56 | rcman
Podobně jsem měl nedávno na prodejně pána co takhle koupil jetou Octavii II se strašnou čínou rádiem.

Vehementně se mě snažil přesvědčit o tom že to je origo Škodovácký rádio s navigací a s HDD.

Chtěl po mě rozchodit navi, jak se tam dává čeština a kde zjistí kolik má místa na disku...

Dlouho mě trvalo ho přesvědčit že tohle rádio je dobrý tak maximálně jako podložka pod nohy...

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3824 sekund.