Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Ipod classic

o Navštíveno 3240x o
o 03.03.2011, 14:45 | texmur0
Nemám zkušenosti s Ipodem classic 80GB a chci ho připojit k Alpine 9887r.
Mám několik dotazů:
1.nemám rád iTunes - dají se skladby nahrávat nějak jinak (je nějaký jiný soft pro iPod aby se choval jakfo flash disk?)
2.umí přehrávat bezztrátové formáty flac,ape atd?
3. je kvalita přehrávání WAV srovnatelná s CD?

Díky předem za informace

o 03.03.2011, 15:37 | tomas.V
co je špatného na iTunes? myslim, že je to jen otázka času než přijdeš na to, že iTunes nemá chybu :-)))

umí bezztrátové kodeky...né přímo FLAC, ale Apple má svůj vlastní a to apple lossless..m4a (tušim alac)(normal klasika Flac nevezme)

když tam budeš chtít cpát Flac tak si ho jednoduše můžeš převádět na m4a v nějakém konvertoru
já mám 99% všeho v m4a a 1%mp3 a vše převádim v EASY CD-DA Extractoru...jedno album trvá překonvertorovat cca 1minutu

foto k příspěvku  od tomas.V

o 03.03.2011, 22:46 | clown
a jak se nastavuje ten applackej codec v itunes, tak aby to i hralo .. ? silne mi to pripominalo uroven mp3 tak pri 128kbit .. jako na spunty do usi mozna dobry, pro deti na pohadky asi taky, na muziku jsem zvolil klasickej 2.5 HDD a mam klid
o 04.03.2011, 06:54 | texmur0
Ještě dotaz: kdybych nahrál alternativní soft do ipodu (Rockbox), bude si s tím rozumět alpine 9887 tak aby se ipod dal ovládat z rádia?
o 04.03.2011, 08:33 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
kup si alpine fullspeed kabel, ovladas pak iPod rychlosti 1:1
[ Link ]
o 04.03.2011, 09:01 | Vasekkch
pro ipod classic Rockbox není
o 04.03.2011, 11:23 | texmur0
kabel mam.jde mi o to jak nejsnadneji přehrávat flac, ape, wav
o 04.03.2011, 13:35 | Daryl (A)
clown: staci to nastavit pri Importu. POkud mas naimportovany 32bit mp3, tak ti nepomuze ani lossless :)

Pak kolebku, ktera bude brat signal digitalne ne analogem (cimz se vylouci zv. processor v ipodu) a mas to cisty jak slovo bozi. 1:1 k CD.
o 04.03.2011, 13:48 | texmur0
no přesně nevím jak to myslíš. v PC mám spoustu ape a flac audiuosouborů a mám synchronzační kabel mezi PC a ipod.
tak jsem myslel že to do ipoda jen nějak nakopíruju prostřednicvím iTunes
sorry za dotazy ale s iTunes a ipod nemám žádné zkušenosti
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3181 sekund.