Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Teorie hudby v autě

o Navštíveno 4084x o
o 02.03.2011, 18:16 | Standoss
Zdravím, je to otřesné ale po usilovném hledaní nemůžu nikde na netu najít odpověd na základní otázku ohledně zapojení hudby přez zesilovač. Jde mi o vícekanálový zesilovač. Dostal jsem od známého 5ti kanálový zesík a prostě nevím jak to zapojit aby fungoval :-( Puvodně mám obyč zesík a na něm subwoofer a pak 2x repra vzadu a 2x repra vpředu píchlé rovnou na rádio. Chtěl bych zapojit teď vše přez zesilovač: 4xrepro a na patej kanál 1xSubwoofer. Když vse zapojim na vystupy zesilovače tak mi to nejde protoze nechapu zapojeni vstupu. Mam nekolik cinch vstupu CH1+CH2, CH3+CH4, CH5+CH5. Znamena to, že musím mít radio které ma stejně vystupu které převedu na vstupy zesilovače ? Pokud mám radio které má pouze 2 vystupy CH1+CH2 tak mi to nikdy nemuže jít ? Děkuji za odpověď.

o 02.03.2011, 18:24 | hlavon
taky nejsu profik ale myslim si že by pomohli Y rozdvojky
o 02.03.2011, 18:29 | Standoss
Y rozdvojky na cinch kabel ? To mam na vystupu radia jen 2 vystupy a na zesilovaci 6 vstupu! To bych potreboval spis roztrojky :-D
o 02.03.2011, 18:31 | Bladzej
Na rádiu máš 1 pár, tedy 1CH+2CH. To znamená, že stejně potřebuješ rozdvojky, nebo nový rádio :)
o 02.03.2011, 18:35 | Standoss
Presne tak, na radiu mam jeden par a na zesilovaci je vstup 3 parů. Kdyz bych to rozvedl pomoci rozdvojek na radiu, tak by to chodilo ? Cerveny na radiu bych rozvedl na cerveny na zesiku a to samy s bilejma... To se mi nak nezda...
o 02.03.2011, 18:40 | Bladzej
Bude chodit.
o 02.03.2011, 18:44 | doronel
Napiš, co je to za zesilovač? U některých se ten vstup dá vnitřně přemostit.
Jinak tady máš kabel 2 kanály na 4 kanály a dva by jsi musel rozdělit Y-adaptérem [ Link ]
o 02.03.2011, 19:38 | Standoss
Jde o zesilovac Znacky DragonSound 1800W. Takze jednoduše rečeno kdyz rozvedu přez Y-adaptery cerveny vystup radia na cerveny vstupy zesilovace, a to samy s bilejma BUDE to chodit ?
o 02.03.2011, 19:43 | Cenda
BUDE. Představ si to jako vodu, odvedes z radia jednu trubku, rozdvojis, jednu rozdvojku taky a voda tece vsude.

Hary pise jeste o moznosti premosteni - nektere zesilovace maji prepinac na pocet vstupu.
o 02.03.2011, 20:14 | Standoss
Ty jo, to jste mi udelali teda radost! Ja se bal, ze jsem nahranej :-) K tomu vnitrnimu premosteni, podivam se jestli se to nejak neda udelat a dyztak prez ty Y-adaptery. Diky za pomoc :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3648 sekund.