Navštíveno 7579x

Zdravím chlapi mám jeden menší problém,když mám rádio na 0 volume,tak ze subwooferu se ozívá dunění a nebo když přejedu nějaký hrbol,tak v subwooferu lupne jako blázen.Nevíte někdo,kde by mohl být problém?Děkuju mnohokrát

28.02.2011, 13:46 |
MaxxT asi bude chyba v zesiku nekde
A co se stím dá dělat?díky moc
že by opravit!!!
napiš - Pavel528 ten tu opravuje
videl bych to take na zesilovac.
mě to dělal prodřený kabel:D
to bude někde v kabelech pokud se to projevuje na nerovnostech.
Děkuju všem za rady,sehnal jsem si auto elektrikáře který mi to omrkne a kdyby byl v háji zesík tak ho pošlu pavlovi 528.Ještě jednou všem děkuju

01.03.2011, 20:50 |
Fašek poradne mrkni na signaly i na zdirky na zesu muzou byt vyhopsany
jako Fasek,ja to mel podobny,zkus zahejbat cinchema na vstupu a na vystupu,na radiu a na zesu

02.03.2011, 09:29 |
clown ja mel dokurvenej krasnej kabel od Dragsteru :o)) prvni a moje posledni zkusenost s touto firmickou :o)) ale to jsem s tim pred skoro 10 lety zacinal .. :o))
k cemu elektrikar ? odpoj signal kabel od zesu a uvidis co to bude delat .., pripadne prohod kabely pro zesiky,
prace na 15 minut a mas jasno
no kabelem mi psal ,ze to neni,uz jsem mu to take psal,tedy je to v zesiku a mam dalsi pracicku...o))

02.03.2011, 09:50 |
clown skoda, ze nenapsal znacku zesu :o)) myslim, ze by to neprekvapilo ..

02.03.2011, 09:55 |
Pavel 528 | Upraveno: 2011-03-02 09:56:11
je to hifo txi1500d proste klasika,tyhle zesy se serou jak na bezicim pasu..o)))

02.03.2011, 10:00 |
clown ROLF .. a mam to za 10 bodu :o)))
Tak zesilovač od Pavla 528 už dorazil a byl prý v pořádku.Nechal jsem ho teda dát zpátky do auta s tím,že jsem nechal předělat všechny ukostření(rádio,baterie,zesilovač)a zkontrolovat kabeláž.Jenže problém je pořád stejný:-(Prostě při vyšší hlasitosti subwoofer hraje špatně do rytmu(jako kdyby nestíhal),nebo když vjedu na nějaký hrbol tak zněj jde rána jako blázen a stane se mi i že když přidám hlasitost tak se začne ozívat trvalá frekvence ze subwooferu,dokavať nevypnu rádio.Zkrátka jsem už zoufalej a nevím co to je...:-(
Co máš za rádio? Zkoušel si na zkoušku dát na jiný?
Ne to jsem nezkoušel.Jinak rádio mám pioner deh 1100mp

10.03.2011, 19:45 |
clown Pii ... no to je divny ...,
nastavenou LPF na zesu mas dobre ?? cca 60 Hz ???
to radio bych teda poslal hned kamsi ..
vem jiny, tohle nemocny, u Pioneeru pomerne casta zavada ..
JJ to mám nastavený kolem 60Hz.Opravdu mě to štve protože předtím to vůbec nedělalo a hrálo to pěkně
Nění tady náhodou někdo z okolí Písku kdo by se mi na to mohl mrknout prosím?
dyt jsem to uz psal,zkus zahybat cinchema na vystupu na radiu,ja mel pioneera a mel jsem to same,jen jsem trochu pridal hlasitost,nebo jsem nekde vjel do diry a zacalo neskutecny peklo,az jsme se tim bavili,protoze sub mel normalne xmax a delalo mi to ve vsech autech,tak jsem ho s tim prodal i jsem to kupci predvedl a kdyz si ho dal do auta on,tak nic:-)
no zesik je ok,vse jsem proveril,vcetne ruzneho pruhybu desky atd...vidim to take na to radio-zrejmne studenak na tech RCA,zkusit jine a pak se uvidi...
Ok ještě teda prohejbu ty cinche...Děkuju za rady

10.03.2011, 23:08 |
cendler | Upraveno: 2011-03-10 23:08:24
klasika Pio, vem jiné rádio a bude to fungovat
Tak jsem dnes vyndal rádio ven a když jsem odpojil cinche tak vtom lupalo.nebo kdyz poklepu prsty na vstupy pro cinche tak to taky buší.takže je to jasné že už to musí být jenom rádiem ne?poradíte prosím jaké koupit?díky
Tak jsem dnes vyndal rádio ven a když jsem odpojil cinche tak vtom lupalo.nebo kdyz poklepu prsty na vstupy pro cinche tak to taky buší.takže je to jasné že už to musí být jenom rádiem ne?poradíte prosím jaké koupit?díky
Tak jsem dneska objednal new rádio:Alpine CDA-9886R.Doufám že až ho přendám tak už to bude ok.
no jestli si to mel zaply,kdyz jsi to odpojoval,tak to v tom lupne normalne a jestli si klepal na cinche,kdyz to bylo zaply,tak to bude busit taky:-)
ale Alpina samo ze dobra
Tak to šumění při nulové hlasitosti zmizelo,ale když vjedu do nějaký díry tak z toho subwooferu jde pořád rána jako prase.Nechám ještě teda wyměnit signálové kabely,ale jestli i přesto se to nezmění tak už se z toho vážně zblázním!
Zdravím všechny,tak to lupání ze subwooferu už zmizelo a vůbec nevim proč,ale je mi to jedno už to nedělá:-)Jenom s mi zdá,že na tom pioneeru to hrálo lépe.Může někdo prosím vás poradit jak nastavit na zesíku Hifonics txi 1500d propusti gain a bass equalizer?A jak s to dá nejlépe skorigovat s alpine 9886r?Přijde my že to rádio má hodně moc nastavení.Jo a ješě co s dálkovým ovládáním jak ho nastavit?Děkuju všem mnohokát.:-)