Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > pc v autě

o Navštíveno 2647x o
o 18.08.2010, 23:31 | Honzán
doma se mi tak nějak povalujou komponenty na pc a napadlo mi že by se to mohlo nechat seskládat nějak do auta. máte s tím někdo zkušenost? akorát problém bude asi s monitorem, páč dotykovka která by šla připojit bude asi celkem ranec...

o 19.08.2010, 09:36 | Ravo | Upraveno: 2010-08-19 09:46:53
Podle mě srandička na nic...ale realizovatelný je v podstatě všechno. Vyřeš napájení (+12 máš, ještě +5V a celý to pořádně stabilizovat), chlazení (to by šlo, ventilátory můžou hučet někdě v kufru), ovládání (asi jedině ten dotykáč) a hlavně všechno mechanicky zajistit aby se to nevyklepalo a HDD (doporučuju SSD disk, klasicekj hadr by šel otřesy do háje).

Takže pěkněj projekt pro hračičky, užitnost diskutabilní..ale dej pak vědět až to budeš mít, určitě je to když nic tak zajímavý
o 19.08.2010, 11:22 | Harryp
Ravo,stačilo by kdyby použil DC-AC a pak použije běžný zdroj. Jako ovládání dotyk nebo sem viděl instalace s trackballem.

Je,ale fakt otázka k čemu je to dobré v autě? To už bych možná spíše uvažoval nad Mistation netbookem,který má integrovanou i GPSku atp. - prodává se za pár peněz,ale není to přímo na nějakou pevnou vestavbu...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3417 sekund.