Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Panasonic + parrot - muting 0

o Navštíveno 3179x o
o 10.07.2010, 18:41 | Squere
zdravim, funguje někomu spolu nějaký panasonic s paro¨rotem? já když to zapojím, vše běží v pohodě, akorát naskočí na displeji radia muting 0, řešil jste to někdo? je mi jasný, že za to může oranžový kablík, jdoucí z panasonicu, měl by sloužit k připojení externího mute, akorat když to připojit na jeden ze tří mute výstupů parrotu, tak to začne házet tuhle kravinu, radio na nic nereaguje. Jenže pokud chci aby se mi radio ztlumilo pokud mi přijde hovor, tak to proste musim mít propojený, díky za reakce
Typ radia je CQ-C1405N a Parrot je černobílá CK3100

o 11.07.2010, 13:34 | wattman
tak radio by to melo ztlumit i bez kabelu - paklize to mas seriove s ISO - s tím Parrot svazkem.
Mute byva zluty... :-)
on Panasonic vymyslel vice takovychto veci - jako treba AF 1 a 2 atp...
o 11.07.2010, 13:39 | Squere
jaja, díky, auto už je hotový, nakonec sem to taky zjistil že to funguje i bez toho kablíku., předpokládám že ten mute z panasonicu je jen pro zařízení podporující komunikaci, tzn. zařízení pouze od Panasonicu :-)

majitel už je happy a šťastně telefonuje :-)
o 13.07.2010, 11:02 | clown
jeste jinak .., na tom Parrotu jsou 3 mute kabely a kazdej se chova jinak .., takze by ti to melo bezet v pohode, jen to zapojit tak jak ma .., je to o tom, ze se ti pri Mute signalu z HF treba zastavi prehravani skladby atp ...
o 16.07.2010, 23:16 | Jendys
clown: takže když mi na alpině v pozadí jede skladba dál, tak je to blbě zapojený?
o 18.07.2010, 19:59 | clown
jendys ..., muze, ale nemusi, zalezi, zda se ti objevi hlaska na LCD radia , mute / tel atp .., a zda to pozastaveni vubec Pana umi
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3791 sekund.