Navštíveno 2267x

bude tento zesilovač mkagnat rx 44 zatim stačit na morel tempo 6 je to asi dočasně časem bych chtěl Zesilovač DLS ULTIMATE A3 diky
1, piš alespoň malinko srozumitelněji
2, výkon tam je, pokud tedy výrobce až zas tak nekecá, takže zatím stačit určitě bude
3, DLSko pak bude jiná liga, vítej v TUS nemoci :)
sorry upsal sem se. a TUS znameno co? jinak určitě rad zavitam a ta nemoc je čim dal horši furt něco zlepšovat! :)
TUS znamená, že koupíš sestavu a nemůžeš spát, jíst a další věci :-) dokud nekoupíš něco lepšího... a takto to řešíš pořád dokola dokud dejcháš :-)
Dá se to nějak léčit? Já jen,že jsem taky onemocněl :-D ikdyž nevím jestli se chci vyléčit :-D
TUS .... to neznám :-DDDD
jj tak stoho se vylečit nechcu!

30.06.2010, 09:46 |
durus mne sa vyliecit podarilo (teda uz abstinujem par rokov). islo o sokovu terapiu vypocutim priemerneho home hifi:)
základem všech starostí a TUSů jsou peníze, takže jestli nechceš mít starosti a neprovádět TUS, tak mi je pošli na účet. mile rád pomůžu :D
spiš bych potřeboval aby dotoval někdo mě abych si ta nemoc zase na chvilu ulevila :)

30.06.2010, 20:48 |
stotník | Upraveno: 2010-06-30 20:58:26
LOOL!:-)) TUS = Tappaja Upgrade Syndrom !
Nemoc v autohifi něco koupíš a hned to zase prodáš a koupíš lepší, nekdy to ani nestihneš namontovat a zase to prodáš a koupíš lepší a pořád dokola a vzniklo to u člověka jménem Tappaja
mnohem lepší je JUS..... :D
TUS = koupis -> namontujes -> vymontujes -> prodas
JUS = koupis -> ani nenamontujes -> prodas