Navštíveno 4031x

Zdravím sme zde novej a celkem bych potřeboval poradit s jednou věcí .. a to s výběrem ozvučnice a případně návrhu ... nebot moje ozvucnice crunch GTR 400 je v opravně mám možnost Hifonics BRUTUS co bude lepší je to do auta R.Clio ?? díky za názory a rady ..
Brutus má jen bandpass nebo se pletu?
nějak přesně nerozumim jak to myslíš, jako dát Brutuse do ozvučnice GTRka? co máš za zesilovač?
ne-e nechci to nějak bastlit ... ale de o to co zahraje líp jestli ten s ozvučníci co yb sem vyrobil doma kdyby mi ji někdo prosím přesně navrhl na ten woofer nebo už z výroby Crunch GTR 400 jestli zahraje lépe .. o nic více se nejedna ... ??? poradíte ?

25.06.2010, 12:56 |
Mááša jestli srovnáváš Brutuse s GTRkem, tak neváhej a vezmi Brutuse, napiš co je to za model (BX12D2, BX12D4...) a budeme se bavit o bedně :)
na jakej zesik to půjde?
S bednou neni problem satčí se ozvat .
[ Link ]
nemyslím si že brutus zahraje líp vzhledem k tomu že má zesík co má papírových 400rms
papírových 400RMs ......)naměřených 397Rms takže zřejmě hodnoty sedí ale zaleží na tom jakou ozvučnici k tomu přesně zvolit aby to zahráálo :-P ...

27.06.2010, 12:43 |
Mááša Midnite: pouze můj názor na to, kterej basák zahraje líp bez ohledu na zesik, na ten se ptám na dalším řádku :)
Už někdo vypočetl správný objem na tento woofer? Hifonics Brutus Bx12D2? Prosim vás? když yb byl na zesíku crunch GTX 2600 v můstku.. díky