Navštíveno 3514x

Ktora znacka autoradia je podla vas najlepsia?
tak to je otazka...hmmm.....no moj nazor je ze ALPINE,ale velmi zalezi co chces od radia a v akej cenovej hodnote chces.....
nikdo ti to neřekne jelikož každému vyhovuje něco jiného..
já jsem za Alpine a clarion, ale další ti řeknou pio atd...
já ti třeba řeknu pioneer :)

20.06.2010, 20:13 |
achyl a já ALPINE
A mě je to jedno hlavně at to má pěkný čudlíky :-)))
Za mě Becker, pak dlouho nic a pak snad ALPINE :-)

20.06.2010, 22:05 |
EdTV | Upraveno: 2010-06-20 22:11:59
:D hezká diskuze, člověk si udělá aspoň obrázek o tom, kdo jakou značku preferuje a kupodivu nebylo žádný překvapení že se tu nejčastěji objevily značky Alpine a Pioneer. Nice .)
Zalezi o jako cenove kategorii se bavis, ale pokud beres ty lepsi kousky, tak treba mezi Alpine F1 Status, Pioneer DEX P90RS+DEQ P90, Clarion HX D2 si myslim, ze neni jednoznacny vitez.
Pokud by slo pasiv, tak MicIna nebo Naka CD 700II, ale opet nebude jasny vitez.
Ty nejlepsi kousky jsou uz moc povedene a tam uz by byl asi ruzny vitez na ruzne nahravce :-)

21.06.2010, 08:24 |
misusek1 | Upraveno: 2010-06-21 08:29:33
Pioneer,Alpine a Panasonic jsou moje nejlepší 3značky!Clarion,sencor atd.nestojí za nic a hodně se to reklamuje co mi říkala kámoška která hudbu a tohle vše prodává!Já třeba sem měl pořád panasonic a teď mám pioneera a jsem spokojenej
Mcintosh MX4000 + ext DA MDA4000 .... musel sem :)
Clrion mě horzně nasral... je to ajk Mercedes - dělá kvalitní pouze ty vyšší modely a to levný je prostě levný a sračka. Alpine mě vytáčí ovládáním a nekompatibilitou všeobecně... Panasonic přestal vyrábět, Blaupunkt byl evropskej vejmysl - takže takový VW - když nejde nacvaknout panel - prostě zaber, přitlač :-)
Já jsem pro Pioneera a pokud jde o HighEnd tak výše zmiňované Naka, McIntosh a
wattman s tim blaupunktem si to trefil presne - njn patri to pod Bosch :D
My oblibeny znacky Kenwood , Pioneer , JVC , Alpine
kazdy ma nejaky plus a nejaky minus

21.06.2010, 19:29 |
Toxxx Jedine alpine:)
misusek1: "Clarion,sencor atd.nestojí za nic" si ma dal, clarion a sencor v jednej vete... Ty asi o hifi nemas sajnu..
Clarion jedine!!
misusek1:DD

24.06.2010, 22:35 |
swep panove, sencor je daleko kvalitnejsi nez clarion, to vi prece kazdy maly dite. pokud bych se rozhodoval jake radio volit na sound quality, tak bych sel jedine do sencoru, a nejlip s nejakym tim 3" lcd
swep - ty ses zhulenej ? :))))))))
jinak za me ALPINE a ted i po nove zkusenosti s 958 CLARION .
To s tim Sencorem je snat sranda né
za mě Alpine
necítíte tu ironie pánové? :)