Navštíveno 2171x

Byl by nekdo ochoten i když jsem uplne blbej za pár rad... hledal jsem co je to zkratka RCA ? na kabelech a nenašel... a pak bych chtel poradit jaké kabely koupit k subwoofru od zesilovače ? musí se hodne koukat na pruřez a značku atd :..?? dekuji
myslel jsem to tak že me klidne nekdo nabídne te kabely.

20.06.2010, 09:28 |
Frenkie | Upraveno: 2010-06-20 09:34:19
snad ti to pomuze:
Konektor typu Cinch [:cinč:] je jedním z nejdéle používaných konektorů ve spotřební a profesionální elektronice. Jeho počátky se datují do časných 40. let XX. století, kdy sloužil především při propojení gramofonů k zesilovačům. Koncept byl zaveden společností Radio Corporation of America, odtud zkratka RCA, která je stále občas používána. Jeho principiální jednoduchost a mnohé další přednosti vedly k masovému nárůstu jeho celosvětové popularity a rozšíření.
jinac zalezi co mas za sub podle toho se to odviji, ale nejmene vem 2x4qmm
tak to dekuji moc, no já jsem tam práve zapomel dopsat jestli by me nekdo nenabídl kabely :) mám subwoofer Hertz HS 300, 700W, 94 dB citlivost ..
ty kabely prodavaji i v Baumaxu,Obi,atd.predpokladam ze nebudes jezdit EMMU nebo DB Drag,takze Ti bohate staci.staci Ti metr a ten vetsinou stoji 20-30kc
zajdi nekam do elektra v praze a vem 2x4qmm cena bude od cca 30ti korun