Navštíveno 2279x

Ahoj,jaký byste doporučili 4 kanálový zesík,Chtěl bych aby mněl nějaký ten výkon,aspoň 110 RMS a zároveň mi jde o SQ,ovšem možnost je že na něj pověsím morely nebo jiné výkonější kompa,tudíž se rozhoduji mezi značkami a typy
[ Link ] nebo
[ Link ] Toto jsou dva zesíky který se mi líbí výkonově i kvalitativně,tak zkuste hlasovat pro , který byste byli, případně zkušenosti ať se nějak rozhoupu.Díkyyy
ak chces Qalitny zosik, tak tvojim vyberom si 2x sahol hlboko do misy. Urcite si ani jeden z nich nepocul, 2x cina.
Predavaju sa tu slusne zosiky za dobre peniaze,
pozeraj znacky DLS, Genesis, Audison, Soundstream, Zapco, Steg, pripadne aj Phase Opus/RS su viac nez ok.
nie je watt ako watt, stare ameriky s 2x50W vedia viac nez moderny cinsky dizajn s 2x150w a stoja rovnako...
nechci se nějak hádat ale nezdá se mě že by esx nebo MB byla čína, slišel sem pouze mb tak nemůžu soudit ale spousta lidí je používá na morely
pravda je, ak má byť výkonný tak radšej nejaký starý čierny phase opus alebo steg K
Takže pokud kvalitu z nějakým tím výkonem tak něco staršího raději? No a MB quartz a ESX špatně zkušenosti?
Nebo jestli je lepší koupit 2 dvoukanály jeden an kompa a druhej na výšky?Poraďte :)

20.06.2010, 21:40 |
noclue | Upraveno: 2010-06-20 21:47:57
ked made in china nie je cina, tak uz neviem..... najprv nieco pocitaj, potom popocuvaj a az nakoniec kupuj. usetris vela penazi...
a nie su watty ako watty, jeden zosik ma napisane 2x50W a zahra realne 50W s skoro nulovym skreslenim a druhy ma napisane 2x100W a zahra 20-30% vykonu a dochadza mu stava....
Tak 95% věcí se dělá v číne, levná pracovní síla, ale beru že to je že je to známá značka a né cosi z aukra, jinak to že můžou bejt střeva z německa a kov buch ví odkut a montuje se to v číně tak je to mad in china
skor je to tak, ze sa cely board spravi v cine, pride do nemecka, tam sa nan hodi dizajnovy chladic a predava sa to ako made in germany, ak su creva z nemecka, tak su tak drahe, ze sa to vola brax x4

20.06.2010, 23:55 |
dejvyxxx | Upraveno: 2010-06-21 00:00:42
Pravda pravda :)
asi tak a jelikož sme všichni konzumenti tak se málo co dneska dělá na kvalitu ale na kvantitu