Navštíveno 2312x

11.06.2010, 09:07 |
Marv Zdárek.. mam problem s podsvicenim radia Pioneer DEH-P600BT, kdyz je vypnute.
Vyndal jsem ho, ale v pio prechodovym svazku neni kabel k napojeni podsviceni. Je to mozny?
takže ti svítí když ho vypneš? - nebo naopak? :-)
Máš to spínané přes klíček nebo zapojené na stálo?

11.06.2010, 11:51 |
Marv přes klíček...
nesvítí vypnuté...
Potřebuji, aby svítil podsvit tlačítek, když je vypnuté a já mám zapnuté podsvícení palubky/světla - prostě abych ho mohl v noci zapnout aniž bych ho musel minutu osahávat a hledat zapínání.
co to znamena, ze neni v prechodovem svazku? jako ze ho tam nenasels fyzicky nebo neni ani v instalacnim manualu?

11.06.2010, 11:56 |
Marv lukee_cz
ani jedno!
tak pokud neni ani v papirech o tom zminka, tak to mas asi smulu :(

11.06.2010, 13:04 |
Marv To asi mam ... jen je mi to divny.
Prece jen to neni uplnej low-end za 2t a podsviceni tl. povazuji za standard.
jo, na podsvícení byl oranžový kabel v Iso konektoru. Ale přestalo se to používat, protože ve dne je potřeba svítit a nebylo na rádiu nic vidět. A pakliže to máš přes klíček - musíš stejně nejdříve zapnout klíček a pak se ti rádio rozsvítí - takže to nechápu :-) Nevypínat rádio - pouze stáhnout zvuk a nebo tento model má tuším i hodiny při vypnutí - ne?

11.06.2010, 13:16 |
Marv To je na prd... radio nevypínam tim, ze chcipnu auto, aby mi pri nastartovani samo zaplo - teda resp. tohle je pritelkyne knepl a ta to mozna obcas udela.
Zkratka to nejde a smitec. Diky za info.
Hodiny pri vypnuti to ma. Jak to s tim souvisi?
že radio svítí a přítelkyně vidí, kde je rádio! Čudl na zapínaní je pořád na stejném místě...
šmitec

11.06.2010, 14:29 |
Marv nevidi! ty hodiny nejsou zaple, ale ma je to ... jak jsem psal. Nejsem si jistej, ale i kdyz je to pres klicek, tak by pri nevyndanem panelu svitily i v noci.
Ale to resime kraviny. Jasne ze to zapnu i poslepu kdyz budu chtit, me slo proste jen o to podsviceni.
Diky...