Navštíveno 2921x

Bohužel největší omezení mám montážní hloubkou - 55mm :o( Žádný extra basy od nich ani nečekám, hrajou cca do čtyř litrů, ale opravdu chci top na SQ... Dík za každej nápad!
u e39 neskutečně práce :o(
ale chceš TOP SQ, tak musíš počítat s nějakou prací.. ale samo jestli chceš 13cm tak se taky najde hodně dobrých komp

09.06.2010, 11:40 |
Vencaf | Upraveno: 2010-06-09 11:44:24
5mm navíc vyřešej MDF podložky a dej tam ty moje Elate :D
a jestli najdeš 3mm, což určitě tak bych doporučil MS5A, R5A, JR comp 5 :)
No, mám pocit, že těch 55mm už sem počítal i s nějakou malou podložkou a víc nejde ani ťuk, protože už by závěs hrál do tapecu :o( Větší bastlení nepřipadá v úvahu, stojim na sídlišti před barákem a věčně je tam něco vykradený, nechci aby bylo cokoli vidět a proto potřebuju něco, co tam bude pasovat bez úprav. Napasoval sem tam Hertz ESK a hraje to, ale žádný hudební nebe to neni :o(

09.06.2010, 16:32 |
clown koukni se na Radical Audia .., mel jsem prilezitost a prijemny .. , nevim jak s hloubkou ..

09.06.2010, 21:00 |
ivls [ Link ] ja hral tyto - nevim jestli splni montazni hloubku
super 13 ky - ja je hral v 7 litrech, ale , jak pisou. lze uz od 3 litru
ma par doma, uz je poptava kamarad
jedny 13cm Radical Audio mám doma taky, kdyžtak se kouknu na mont. hloubku
Ivls: to si děláš srandu, ty maj hloubku snad 70 :o) Navíc takovej High-end si snad ani stará e39 nezaslouží :o))
Vencaf: zkus na to juknout, možná některý starší modely byli mělčí, ale ty, co sem měl doma já - RA13a, tak ty měli 68mm. Fakt sem je tam chtěl, ale je to prostě nemožný - čouhali by ještě o 1,5cm přes tapec :o)
hele když si zaslouží Elate stará W124 tak proč ne E39? :D doma mrknu na ty Radical, ale mám pocit, že to bude víc než 55mm
Ještě mě napadlo, že Infinity Kappa maji 55mm, ale nevim, jestli to bude oproti těm Hertzům až takový zlepšení a hlavně - asi dost těžko se budou shánět jen středobasy...
andrian audio 130
nemci si ich nevedia vynachváliť
AA130 na 4 litre idu super, len bacha, bezne maju 8 Ohm
323Marty: tak ty RA jsou opravdu 68mm hluboký, takže nic...
1morok: Díky za tip, ale i ty Andrian Audio mají hloubku 60mm, fakt to tam nedostanu :o(
Impedance by nevadila, je to na hooodně silnym zesu, ale ta hloubka je prostě limitující.
Vencaf: moc dík za snahu.
Třeba mě překvapuje, že nikdo nezmínil značku Rainbow nebo Infinity, že by žádné zkušenosti??
marty, však si písal, že tam máš hsk130 a tie sú ešte hlbšie. ja som dával do otcovej e39 hsk130 a krásne tam vošli cez klínovitú podložku 5-10mm
prehliadol som esk ale hsk majú asi 65mm a naozaj mi tam vošli
Jelikoz chces "nej", tak musi byt zkratka "nej" i instalace, bez toho to nejde = upravit i tapec, at to neni kompromis. Pak toho budes mit na vyber habadej.