Navštíveno 2272x

Rad bych podstatne vylepsil audio v mem R. Megane II ale uz jsem asi hodne zdechly na to abych rozdelaval pul auta,tahal kabely vsude mozne a cpal do kufru bednu se SW.
Da se z toho neco rozumneho vytvorit kdyz mam ve dverich jen 13cm repro + vysky zavrtane primo v palubce bo se na to mam vykaslat?
Prece slusnejsi auta typu audi,bmw ci mercedes taky v zakladu hrajou docela slusne.
Zaklad mam dobrej: ALPINE 9812RB.
Dik za rady ci tipy.
kompa na rádio dá ale radši bych ty vešjky dal jinam
coze?
Rikam ze tu nechci nic rozvrtavat a lepit sekundakom po paluubce uz vubec ne kor kdyz tam jsou uz vysky zabudovane a jistojiste konstrukter alespon trosku myslel na to aby hraly smerem k hlave.

02.06.2010, 22:24 |
rebel Kup si kompa v ceně kolem 8000 a malej zesík co se schova pod sedačku,ale bez woferu to nebude ono
Hergoj majo ma A3ku a tluce ji to dobre i bez wooferu,to mi nerikejte ze to nema cenu...!!!

02.06.2010, 22:49 |
rebel HM ALE TŘEBA AUDIO OD BOSSE CO JE V AUDI OPEL MA TAKY WOOFER SICE JEN ASI 20TKU ALE MÁ HO ,SCHOVANEJ V KUFRU ZA TAPECEM.
KDYŽ NECHCEŠ WOOFER DEJ POŘÁDNY KOMPA ZA 8000 A JE TO
Sorry za OT, ale stejně tam ten subwoofer bude. Myslím si to podle sebe. Protože jsem sám říkal, že to vlastně není potřeba, ale po týdnu ježdění bez něj mi to začalo chybět. A už je tam zas. Ani nemůžu říct, že by se mi ty káble nechtělo tahat.