Navštíveno 4721x

Ahoj,máte někdo zkušenosti s tímto 4kanálem? Byl mi doporučený,že sfoukne spusty zesíků ve špičkové tříde,tak by mně zajímalo jestli ho někdo nemáte? Nebo jste ho nesyšely někde, zajímavé je rozdělení kanálů na slabší a silnější,tudíž se přímo nabízí aktivní zapojení.Případně co by se v této cenové relaci dalo sehnat lepšího podle vás? Díky chlapci :)
tak ještě přidám link :) jedná se o tento přístroj.
[ Link ]
Jou jou skvělá volba ;-) Skoro jsem ho skoro měl, škoda že mi tam na něj nedali úvěr na splátky, jinak by byl v autě.

31.05.2010, 13:03 |
MaxxT to je supr zesik...
Tak zatím to vypadá dobře pro zesík a možná půjde do auta.Ještě sem přemýšlel nad zesíkem od Rainbow IPAUL,kvůli tomu že mám i kompa od Rainbow,ale ten ETON by mohla být zase nekomerční kvalita.Takže doufám,že ještě někdo přidá svoje názory nebo zkušenosti.

31.05.2010, 18:36 |
MaxxT ETON je stejne komercni jako jakakoli jina vec, jen to ze tady neni zadny ofiko dovozce tak neni videt tolik na trhu, za hranicema je to bezne znama vec. Nebyt to komercni, tak ta firma nefunguje :-)
JO ??? no tak nějak sem to myslel,že prostě když tady v čr někomu kdo zná jen focal, rainbow, Hertz,magnát řekneš o značce ETON ,90 procent lidí řekne co to je za šunt :D ovšem mně to doporučil chlapík, který mněl kdysi v autě muziku za statisíce a hodně už slyšel a zažil.Tak právě proto.Jinak bych si toho na netu asi nikdy nevšimnul.Tak ale i ten vnitřek vypadá, že jde o provedení velice precizní,nežli třeba u značky magnat :)

31.05.2010, 23:28 |
MaxxT i Magnat bejval dobrej.. :-) ale stala se z toho pak uz jen penezni zalezitost.. :-) ale na to abys prodal se musi udelat komerce. Kdo ti dneska zaplati zesik made in germany? 5% lidi z tech co si zesilovac koupi. A pak tech 5% lidi vsude hlasi, ze made in china je sracka. :-) Je to slozity a na dlouho nema smysl vysvetlovat. ETON je dobra znacka. :-)

04.06.2010, 18:25 |
clown ofiko dela
[ Link ] z Liberce
ETONu bych se nebal .., osobne bych teda hledal vyssi radu nez toto, ale to je vec ostatnich komponentu
clown: Klaune, je z Teplic :-) Sám jsem u něj byl a poslouchal při výběru repra na jeho Etonu v demopanelu :-)

04.06.2010, 22:14 |
clown driver .. sorry pletu si p. Bechera s CarHifiProfi a Autohificentrum... Karel to mel v trandaku.. :o)
No zajámalo jakou vyšší řadu od Etonu máš na mysli??? My sem hoď link kterej zesík na 4kanál bys mi edy od Etonu doporučil. Podotýkám že potřebuji na středobasy aspoň těch 110 W RMS, jenž tento zesík bohatě zvládá a pro muj aktiv by se hodil asi nejvíc ze širokýho spektra nabízenách produktů.
ono ostatní kompomenty budou postupně docela hi endové věcičky,takže pokud máš nějakou radu která by stála za zmíňku sem s ní.Dík
ETON zesiky jsem měl v autě a fakt luxus.Taktéž jsem se tuhle značku snažil i dovážet,ale jelikož v té době to byly produkty tak 2-3x dražší než ostatní nebyl o ně moc zájem.
Firma ETON
[ Link ] se spíš zaměřovala na špičkové domácí hifi a sekce autoaudio byla až na druhém místě...leč to dělali velmi precizně.No moc dobře si pamatuju na jednání se zástupci firmy ETON v Sinsheimu...dost namachrovaná partička :-)
Na foto ETONí rodinka v mém bývalém VWozidle :)