Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > bedna pro sub pls

o Navštíveno 1959x o
o 25.05.2010, 21:06 | Z
Zdarec, prosím vás, mohl by mi někdo vypočítat velikost basreflexové bedny na tento reprák(viz. odkaz)? Bednu jsem už měl, ale byla to kostka(od původního majitele),zůstal mi akorát nátrubek pruměr je 95 mm a delka 255mm.Ten by se dal použít,pokudmožno?
Chtěl bych bednu ze zkosenou stěnou k sedadlům. Díky moc Zdenál

[ Link ]

o 25.05.2010, 21:18 | Bladzej
zužovat nejde, jedině zkracovat.
co postavit kopii bedny z uvedenýho linku? Ta je lichoběžníková za sedačku.
Vnější rozměr. Použil bych MDFku 25mm
Schräge Rückwand
Abmessungen:
Breite : 595mm
Höhe : 355mm
Tiefe unten : 395mm
Tiefe oben : 265mm
Gewicht ca. 25Kg (mit Woofer )
o 25.05.2010, 22:57 | Z
to jsem chtěl, ale je tam štěrbina a nevím jak velká a jak to maj vevnitř udělany a tak. A nevim jak by to hralo, kdybych tam hodil ten basreflex co mam doma....
o 26.05.2010, 21:57 | Bladzej
soudě z obrázku mi štěrbina příde 25mm široká, ale hloubku v boxu nevidim. nejdelší může bejt 265mm
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3142 sekund.