Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > PC do auta

o Navštíveno 2737x o
o 23.05.2010, 11:58 | s.i.d.79
Zdar, snažil jsem se to tady vyhledat, ale buď neumím hledat nebo tady nic takového není. Jelikož si myslím, že ať člověk má jakékoli rádio tak to má své omezení, proto spekuluju s myšlenkou instalovat do palubovky PC, jednalo by se pravděpodobně o nějaký tablet aby to bylo možné nějak rozumě ovládat. Samotným PC bych vyřešil problémy s formáty muziky a filmů, paměťová media (USB, externí HDD) nebyl by problém ani použití jako heandsfree a GPS navigace. Co řeším je příjem rádia to by mohl vyřešit hybrid DVB-T tuner ale nevím jak to bude s funkčností během jízdy, jak na rádio tak případně na TV. Další problém je zesík a jeho ovládání. Našel by se tady někdo kdo buď už to samé řešil nebo by mi s tím nějak pomohl. Jen pro představu jak by to mohlo vypadat [ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

o 23.05.2010, 17:37 | Midnite
kolik si ochotný do toho investovat peněz?
o 23.05.2010, 17:46 | s.i.d.79
něco kolem 10-15tis (bez kompu)
o 27.05.2010, 08:01 | s.i.d.79
tak nikdo neporadí?
o 27.05.2010, 10:20 | *konny*
Já sice žádné praktické zkušenosti s PC do auta nemám ale mám doma postavený MINI-MINI multimediální PC napájené z 12 voltů (zdroj na 12 voltů se musí dokoupit zvlášť - zbyl mi doma)
[ Link ]
HW konfigurace CPU Intel Pentium M 2GHz, RAM 1GB WIFI karta v mini PCI slotu, HD IDE 250 GB z notebooku na data + 250 GB IDE na systém, IDE DVD vypalovačka. Mám odzkoušenou u vylovačku přes USB-čko. V případě nutnosti existuje u převodník (karta) IDE <=> SATA
Jedou na tom v pohodě Windows7, které mají podporu na dotykový display, na desce je i optický digitální výstup, pro propojení s audio digitálním procesorem. Filmy v AVI to přehrává v pohodě i na sdílenou grafickou kartu. Mám k tomu připojený i TV tuner do USB-čka a taky to funguje bez problémů.
Při použití do auta bych doporučil všechny konektory zajistit (pojistit) proti vypadnutí např. tavným lepidlem.
Snad ti to bude pro inspiraci stačit :-D
o 27.05.2010, 20:57 | andreas
Koukám,že jsi z prahy. Stav se ke mě na dílnu,kolega v těchto dnech konfiguruje pc do svyho auta.mužete pokecat ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3448 sekund.