Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > pomoooc - zapojení subwooferu

o Navštíveno 8616x o
o 22.05.2010, 21:22 | Bee
ahoj všem,
pořídila jsem si tenhle aktivní subwoofer:
[ Link ]

Vzadu z něj čumí pět drátů - jeden je remote, to chápu, ale pak jsou tam DVA na baterku a DVA na uzemění.
A protože návodu nerozumím (ne proto, že je v angličtině, ale proto, že je složitý:-))) ), nechápu, jak to zapojit.
To mám vést k baterce dva dráty? přijde mi to jako blbost...

A pak ještě stupidnější dotaz - jak se (sakra) dává drát na to plus na baterku?

Předem moc díky za jakejkoli nápad.

o 22.05.2010, 21:54 | endru.ondra
staci vest plus k baterce a minus das na zamek od dveri, treba. Na jeden konec + das kabelovy ocko a to das ke svorce na sroub u baterky. Jinak kabeli mas vedes pod prahama, zlast napajeci a zlast signalovy
o 23.05.2010, 13:21 | wattman
tady koukám do manuálu a je vše jasné. plus baterka, mínus na kostru a remote na radio :-)
Párkrát jsem tenhle nesmysl zapojoval a a myslím si, že je vše jasné. Dávají k tomu ale 6 qmm napájecí, který je součástí balení. Tedy pakliže to máš jako nové. - pouze se dá rzpojit, což je právě ohledně snažší instalace. Jinak toto je pouze parodie na subwoofer :-)

foto k příspěvku  od wattman

o 23.05.2010, 13:23 | wattman
ty jsi slečna/mladá paní/paní? :-)
o 13.06.2010, 14:20 | Bee
nakolik je to parodie na subwoofer neodhadnu, koupila jsem ho z druhý ruky a přišel mi fajn. Problém je, že vážně nechápu, co s těma dvěma drátama na baterku. Já bych klidně byla schopná jeden utrhnout, popřípadě je zprasit dohromady, ale to by asi nebyl dobrej nápad:)))
Jinak jsem slečna, ale to neni důležitý:D
o 14.06.2010, 00:51 | endru.ondra
spíš bych bejt tebou tak někoho poprosim o pomoc při zapojení já jsem z plzně
o 14.06.2010, 09:20 | MaxxT
koukam, ze jsi prazanda, zajed ke klukum z Extre-audia, casove to na dlouho nebude a kdyz za nima prijede slecna, bude to zajiste levnejsi :-))

[ Link ]
o 14.06.2010, 09:57 | Bee
dík:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3545 sekund.