Navštíveno 3249x

zdravim mam dotaz rozebral jsem dvere u ridice i spolujezdce ale jak je ta preklizka tak jsem vy vyndal ale jen trochu ze u zamku nekde drzej kabely a nemuzu to vytahnout cely. a nevim kde uvolnit kabely abych mohl celou tu desku prostredni kde jsou draty atd oddelat. poradte nebo foto kde oddelat kabely. diky. fabia 1

27.04.2010, 12:42 |
Aegis No měl jsem ten stejný problém, vede tam svazek drátů k zámku. Rukou jsem se dostal až na ten konektor (pokud to je vůbec konektor), ale vůbec nešel odpojit... Hrál jsem si s tím cca 1h a nic. Tak jsem se nas*** a sáhl k drastické variantě... Prostě jsem to ucvakl a pak znovu připájel, je to svazek po 6 drátech. Stydím se, že jsem udělal takovou prasečinu, ale mám o pár vrásek méně. :-)
jojo to je ono. nemuzu to nak odcvaknout a nebo nevim jak. hrozny. nikdo nevi??
na konektoru je z vrchní části zajištení .Jdi se podívat třeba na váhu vzduchu nebo podobný konektor a pochopíš jak se to odaretuje. Nejdříve zatlač celej konektor dovnitř jako by jsi ho chtěl ještě více docvaknout ,pak zmáčkni z vrchní části tu aretaci a vytáhni konektor ven
ok zkusim diky moc. tak uvidime
a nebo zozplet kabel svazek a jak to vyndas tak ten konektor rozpoj a pak to nak uhledne das do kupy