CRX: mám možnost každej den si poslechnout řadu DSK od Herz + woofer SPL 15" u strejce mého nej kámoše v MB (foto, že nekecám)...podílel sem se na instalaci, ale výběr sem neovlivnil
Moje osobní zkušenost byla, že na rádio byla osvědčená volba byla značka Crunch GTR (nebo na slabší zes.)
Když srovnám Crunch vs. Hertz tak na férovku můžu říct, že GTR je úplně někde jinde vlivem citlivost (nechápu proč Hertz neudává reálnou citlivost)
Crunch má jemné vejšky a plné středy, hloubky pokulhávaj, ale jak říkám tak je to úplně někde jinde. Jak bych to popsal??? Mě přijde zvuk u Hetrz jako plastovej s vejškama které trhaj uši.
Nevim jak Hertz může pojmenovat něco SPL...zpracování (mizernej litej koš, nesmyslnej udávanej výkon)
Otestoval sem Hifo GX5000D a na 4ohmy sem ho musel stáhnou o polovinu abych ho neupek (tzn. 900Wrms)
Dnes sem měl možnost slyšet MTX Audio T6S652 a vůbec sem nečekal nekopromisní zvuk. Mám kompa Re Audio XXX 6.5c a vejšky MTX se naprosto vyrovnaj ikdyž jsou 19mm a já mám 25mm. Co je velké + tak jsou velice výrazné středy a rázné kicky.
Měl sem možnost srovnat několik značek vč. Hifonics, Alpine, Carpower, Sinus Live....
ale nejvíc mi padnul zvuk MTX, jak hlasitost tak přednes
Myslim, že i nižší řada MTX, co nahodil "pasaťák" bude nekompromisní na interní zesilovač v rádiu
za mne MTX
[ Link ]