Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > kompa 130 mm cca do +-2000 Kč

o Navštíveno 2862x o
o 31.05.2010, 11:58 | Petas.Kejdz
Jaký by jste doporučili kompa 130 mm, hrali by jen na radiu( pioneer deh 5800)..

o 31.05.2010, 12:16 | DaveX
Jaké máš auto? Budeš tlumit dveře?
o 31.05.2010, 12:58 | Petas.Kejdz
auto je bmw e30 a tlumit dveře nebudu protože umisteni reproduktoru není ve dveřích ale po stranách pod palubkou..
o 31.05.2010, 13:03 | MaxxT
uz jsme to do E30 davali :-)

[ Link ]
o 31.05.2010, 20:48 | prohifi.cz
taky mame - vyzkousene, osvedcene:
[ Link ]
:-)

Postovne zdarma
o 31.05.2010, 20:54 | Midnite
Milan: tož nechci se vtírat ale icq na rádio moc ee. Nehrají nic moc, to gfq je úplně jinde :) ale jen můj názor, tak mě nekamenuj :)
o 01.06.2010, 07:40 | CarMedia.cz
Na autorádio bych zvolil jedny z těchto. Osvědčené varianty..

DLS K5 [ Link ]
Helix Dark Blue 52.1 [ Link ]
MTX Audio RTS502 [ Link ]

Všechny typy těchto reproduktorů jsou na autorádio vyzkoušené a dokáží zahrát opravdu pěkně. Na všechny poštovné zdarma a 30 měsíců záruka. Cenovka je plus minus 2t, tak by to snad mohlo vyhovovat. Když tak se ozvi třeba na ICQ, nebo na phone a můžeme to probrat.
o 01.06.2010, 12:51 | prohifi.cz
2 Midnite: trvám si na svém názoru, Tvůj Ti neberu
o 01.06.2010, 22:35 | endru.ondra
crunche můžu doporučit mam je ale 165 a hrají přsně
o 08.06.2010, 16:05 | CRXMen
na autorádio díky vysoké citlivosti velmi výkoně a dobře zahrají Hertz DSK 130. Jinak Midnite, měj jsem na porovnání 5 řad od Kicx(STC,ICQ,ALQ,STQ a GFQ) a na autorádio právě GFQ vůbec nejsou, v realu nízká citlivost, ve vyšších hlasitostech začnou brzo zkreslovat. Na zesilovač hrají velmi dobře. Na rádio jsou slušné STQ.
o 09.06.2010, 18:40 | sonyk02
Takže na rádio doporučujete raději Kicx ICQ než GFQ 5.2 ??
o 11.06.2010, 16:09 | CRXMen
Na výkon a dobrý zvuk Hertz DSK [ Link ] , z Kicx STQ.
o 11.06.2010, 21:34 | CarMedia.cz
CRXMen: Jak ty jsi mohl vyhrát EMMU, to fakt nechápu. Nyní jsi jednoznačně přijal názor amatérů, kteří mění OEM reproduktory za něco jiného a je jasné, že z rozdílnosti budou nadšení. Sám ale musíš vědět, že je to prostě o něčem jiném..
o 14.06.2010, 13:12 | CRXMen
Nevím o čem jiném to je než o tom aby byl zákazník spokojenej : [ Link ] a nenabízel mu něco co nehraje a je také v poměru výkon/cena špatné. V tomhle nemám problém a reproduktory které prodávám si může také každý nejdříve poslechnout.
Jinak na Emmě jsem vyhrával asi proto že vím jak vypadá zvuk, slyším to a taky vím co je pro to potřeba udělat.. a jestli nevěříš, zeptej se lidí co mě znají a slyšely moje auto hrát.
o 14.06.2010, 20:49 | CarMedia.cz
Kvality tvého auta ti nepopírám. Nikdy jsem ho sice neslyšel, ale kdyby to stálo za prd, tak nikdy nic nevyhraješ. Nicméně 100% to nebylo postavené z Hertz DSK.

Co se týká toho, jestli je zákazník spokojen, tak to je dosti relativní pojem. Když to tak zhrnu, tak pomalu každý je spokojen s tím, co má, nebo co koupil, dokud neposlechne něco lepšího. A já říkám DSK nebrat. Ostré výšky, chudší střed, celkem zajímavý spodek. Pro mě a pro posluchače kvalitního zvuku to je prostě vražedná kombinace. Pokud máš uši, tak tyto jasně výrazné vlastnosti těchto reproduktorů slyšíš. Pokud se ale nad tím zamyslíš, jsou tyto vlastnosti zásadně proti tvému předsudku o vědomí kvalitního zvuku, který přiřazuješ k těmto reproduktorům. V tomto případě spokojenost zákazníka a kvalita zvuku je vlastně naprostý protiklad. Je všeobecně známé, že tzv. bum-cink se hodně lidem líbí, protože v tom slyší výraznou změnu oproti OEM reproduktorů. Postupem času ale posluchač přechází do dalšího levelu, kdy mu tam prostě něco chybí..
o 14.06.2010, 21:28 | tomas.V
CRX: mám možnost každej den si poslechnout řadu DSK od Herz + woofer SPL 15" u strejce mého nej kámoše v MB (foto, že nekecám)...podílel sem se na instalaci, ale výběr sem neovlivnil

Moje osobní zkušenost byla, že na rádio byla osvědčená volba byla značka Crunch GTR (nebo na slabší zes.)
Když srovnám Crunch vs. Hertz tak na férovku můžu říct, že GTR je úplně někde jinde vlivem citlivost (nechápu proč Hertz neudává reálnou citlivost)
Crunch má jemné vejšky a plné středy, hloubky pokulhávaj, ale jak říkám tak je to úplně někde jinde. Jak bych to popsal??? Mě přijde zvuk u Hetrz jako plastovej s vejškama které trhaj uši.
Nevim jak Hertz může pojmenovat něco SPL...zpracování (mizernej litej koš, nesmyslnej udávanej výkon)
Otestoval sem Hifo GX5000D a na 4ohmy sem ho musel stáhnou o polovinu abych ho neupek (tzn. 900Wrms)

Dnes sem měl možnost slyšet MTX Audio T6S652 a vůbec sem nečekal nekopromisní zvuk. Mám kompa Re Audio XXX 6.5c a vejšky MTX se naprosto vyrovnaj ikdyž jsou 19mm a já mám 25mm. Co je velké + tak jsou velice výrazné středy a rázné kicky.

Měl sem možnost srovnat několik značek vč. Hifonics, Alpine, Carpower, Sinus Live....
ale nejvíc mi padnul zvuk MTX, jak hlasitost tak přednes
Myslim, že i nižší řada MTX, co nahodil "pasaťák" bude nekompromisní na interní zesilovač v rádiu

za mne MTX [ Link ]

foto k příspěvku  od tomas.V

o 14.06.2010, 22:05 | D-door
Mam rok stare kompa DLS MS6A ale urco na zesilovac cena 3500kc zaruka doklad je.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4742 sekund.