Navštíveno 5700x

11.08.2008, 03:24 |
bit Nenašekl jse mto tu tak píšu... od 15-17 to jest tenhle víkend se uskuteční další big bmw sraz v hoškovicích na letišti.... (u Mnichova hradiště) podle plakátu co jsem našel na klubových stránkách jsou zvána i podauta což znamená že bude i non bmw parking pro díváky
Já jedu a mrtě se těším :)
chtel jsem jet s kamosem, ale radsi jedu na Sommer of love :-)
jedu, bigbmw je skvelej sraz
chtelo by to udelat nejaky AHC-BMW stani :-)
Jedu taky, snad vyjde patek-sobota, prinejhorsim sobota urco.. Doufam ze sezenu pneu safra, valit na zimakach na zadku se mi nece:o)
Jedu,akorat uvidime podle pocasi jestli v patek nebo v sobotu rano.
Jinak s pneu to mam stejny jako Martyn,tak snad se zadari,na plechach bych tam nejel:-).
A kua to nevypada dobre:(
[ Link ] bude to chtit hodne rekuteho zahrivadla s sebou:o)
Btw kde je free.tree haloo?:)
Addict ja uz sehnal, super:) ale podle tech predpovedi pocasi vaham jestli preci jen nepojedu na tech zimakach:D
hmm,sakra to pocasi je napikacu,no chci jet samo taky,ale pokud bude lejt v so rano,tak na to asi kaslu..((
free.tree je v seznamu prihlasenych...
snad klapne pocasi :-)
pywoj_328i: jak kaslu, vzdyt mas strechu :-)
škoda že budu na Moravě ...

14.08.2008, 21:02 |
Syrup mam v planu tam jet taky, v sobotu pres den... uvidim podle pocasi.
btw: to ahc stani by se siklo :)
bude nekdo od patku? ze by se neco zabralo? ja budu az sobota rano
já od pátku cca 22 45, bo do desíti hniju v práci, ale už jsem domluvený že i po desáté dovnitř můžu :-)
... tak bohužel nedorazím... vlezla mi do toho akce u nás ve vsi... myslel jsem, že je o týden později...
Hmm pocasi fakt suckzz maximalne, dneska na tom prdim, zitra uvidim:( chjooo..
no pocasi napikacu a blby je,ze zitra ma byt taky tak.....((
ja tam mam srazovy tricko :-)

16.08.2008, 20:43 |
BALI kral007:škoda že jsem si toho tematu nevšiml dřív... ses mohl přidat k nám,tvoje cabro tam stálo takový osamocený :)
bali: ja prijel dopoledne a nikde jsme nevidel nikoho znamiho, vsichni to pro neprizen pocasi vzdali, postavil jsme se jak bylo misto a pul dne vedle men stala cervena e30 M3 a pak z druhy strany CRXman s e36
jinak nikdo dalsi z AHC nezahlednut
ale pres spatny pocasi to bylo fajn akce

16.08.2008, 20:51 |
BALI tak nějak...z ahc jsem zahlídnul akorát nás dva... :)
:-)
s CRXmanem jse byli tri :-)
mam i jen par fotek, v desti se nedalo, sem to nekdy v pul treti zabalil
Hmm ja nakonec vymekl, v sobotu rano jsem byl jeste rozhodnutej jet, ale volal jsem znamymu z e46 a pry prsi, zima, zabahnino, jedem domu.. Tak jsem si to rozmyslel..:( ale mrzi me to moc, celej rok jsem se tesil na big od minuleho:(
no my jsme to taky v sobotu večer vzdali, sbalil jsem mokrej stan a tradá domů.
550aut
prijeli i polaci, slovaci
ja to taky vzdal,pac to tam muselo vypadat jako na bojisti v tom bahne..o)))
viktor na startu :-)
320i vs. M3

jirka savka taky nevynechal

pekny kola na trice

moje malickost

ruzny bmw

Takhle jsme dopadli, kámošovi vytřiskala autolednička úplně baterku a nemoh ropáka navrtět, tak se vytáhli kabely a tradá. No aspoň bylo chvíli teplo, když běžel motor a topení naplno:-)

17.08.2008, 22:57 |
xid to ruffrider: jj to zname lednicka je svine svinuta mne se to stalo kdysi taky ovsem ja misto kabelu mel sebou nahradni betrku :D

17.08.2008, 23:28 |
BALI
Holy s**t:o)