Navštíveno 5494x

Tak kamarádi, jen výňatek, chceme minibike a pohár???
frank (3.8.2008 10:03)
Doufam, ze se tahle akce vydari. Bude to muj prvni sraz tohohle razeni ever, tak at mam na co vzpominat Jen jeste jedna doplnujici otazka-jak to je s tema sprintama? Jak dlouho se asi tak ceka na tu jizdu? Muze si zajet opravdu kazdy (samo ze po zaplaceni), prestoze ma seriovy (a jeste k tomu stary ) vuz? Dik a tesim se
komar (2.8.2008 9:43)
Libor: Ze sem na jare chtel klub zaregistrovat a na podiu byl vzdy nekdo jiny behem sobotniho dne a nikdo na tom podiu nevedel o co jde... dokazes mi to vysvetlit? uz se na to ptam asi po X 20 milionty ... vazne by me to zajimalo jen z principu by stacilo se alespon omluvit a ne delat mrtveho brouka.
Venca (1.8.2008 8:30)
Tak to se spolehni
libor (1.8.2008 7:35)
Ahoj,nechávali jsme to na serioznosti klubů,ale jsou stím problémy.Bylo by nejlepší,aby předseda Vašeho klubu zaregistroval klub a nahlásil počet aut,na základě počtu nejnavštívenějšího klubu daný klub vyhrává.Organyzátor si ale vyhrazuje pávo na přepočítání aut,daného klubu společně s předsedou jiného klubu.Snad budete tak seriozní a budete hlásit skutečné počty aut.
Venca (30.7.2008 21:11)
Jak budete zkoumat, kolik lidí z našeho klubu tam opravdu bude?
libor (30.7.2008 11:10)
Do soutěže o nejpočetnější klub se můžeš zaregistrovat přímo na podiu u moderátora,je tomu tak pokaždé.Je to soutěž o pohár a minibike.

podle mě to nebudeme mít složitý :o)
Escudo #1
Escudova #2
ja ne :-P kdo by si ho privlastnil? :-D se*u na Vas du domu :-)))
taky sem to chtěl nadhodit,
takže nejspíš
Squere #6
Tweety #7
jenže Squere a Tweety = jedno auto
Počítají jen auta a nebo ne?
tweety" pri tve velikosti te muzu posadit do nekteryho z modylku kery ssebou taham kvuli tuningcupu ;-)
Luke - teréňák: nabídku beru :-) zamlouvám si plyšového brouka :-))
jen upozorňuju že se budou sčítat auta, nikoli členové :o)
a podle jakeho klice? protoze potencialne my, emma, pulka dbdragu... ;-)
oni žádnej klíč nemaj podle mě, jámyslim že se v sobotu dohodnem kdo se k nám bude hlásit a půjdeme
píšou, že to záleží na serióznosti klubu ale že si vyhrazují právo na přepočítání, nebo tak nějak...
Tak to Spooky a spookyová ještě uviděj,ale zatím to pořád vypadá na krtektaxi, takže nás holt nepočítejte... I když možná bude změna... :-D
když to tam kua stihnu tak se k vám teda budu hlásit taky :))
z minibajku si pak každej vezme jednu součástku :)))
Nezapomenout na mě s compactem :o).
#8 a Hulik #9 jestli nepojede se mnou...

06.08.2008, 17:27 |
hoff 10 Krtek (nemůžu najít na klávesnici křížek) 8-((

06.08.2008, 20:18 |
Beda ja se taky privlecu 11 a krizek taky nemam :)))
k Timo ještě +1 ;o) Ája jede taky...
Hele Escudo v pátek moderujem a hrajem. V sobotu bude na hlavní stage kolega a ten tam bude celej den. S Liborem jsem mluvil o minibake už před Slušovicema a tam to mělo být poprvé. Nebylo, protože nebyla parvidla a nechtěl jsem aby byl zmatek. Ale teď už mi Libor slíbil, že to klapne, takže se nebojte do toho jít ! Jinak pátek to pořádně rozjedem už se těším. bylo by dobré AHC dát na jednu plochu, ale s ohledem na to, že se od Macochy nic nového neudálo (nebo o tom nevím) tak zase budeme jako o pár lidech a bude to o ničem :-( Nicméně to můžete zkusit a třeba AHC bude nejpočetnější klub (i když neoficiální) ve Lhotě. Jinak Fordíku doufám, že mluvíš o fordíkové, kterou mám na mysli :-) musíme hodit řeč.
CarAudio: některý věco holt neovlivním :o( neřekl bych že budem neoficiální, jen budem jako ostatní kluby, plac bude, jedu tam brzo abych zabral standardní flekanec :o) Všici tě rádi uvidijó
CarAudio: Romane máš u mě pozvání na panáka!
Že bych se konečně dočkal subwooferu.Po letech? :o)
taky můžem přifrčet brzo, můžu klidně přivezt i pásku ale nevim jestli na ní nebude napsáno třeba telekom :-D
No mi by jsme měli dorazit cca na pátou, když to pojede jak máme v plánu,ale uvidíme noooo. Ještě musíme u nás krtka donaložit.
ja az vecer cesta je daleka predaleka brouka honiti nebudeme

07.08.2008, 11:19 |
Kapka (M)
jak to že nebude AHC oficialni klub??? at sem kouka Libor toho minibajka navalit :-)

07.08.2008, 14:22 |
Kesam Safra o co jde? .-)
tak já přijedu teda taky :-)