Navštíveno 6381x

23.07.2008, 08:48 |
Kapka (M)
to bude fakt na Strahove? tak to jedeme...
Jo na Strahově vedle stadionu!
to se asi v neděli přidám :o) možná

23.07.2008, 20:19 |
Beda To Escudo: zadny mozna, prijedes uz v sobotu a neco podniknem
no já jdu v sobotu do práce, ale pokud bude ranní, tak v tom nevidim problém, ale bude nám blbě
ale jo, já sem pro každou chůjovinu .. . . . .. účastnit se nebudu neb mi teče chladič a v neposlední řadě mi schází výkon ....... ale podívat se přijedu :)

24.07.2008, 14:58 |
Mario jedu :-)
Mario: přihlásíš se s 350Z?

25.07.2008, 19:01 |
Mario | Upraveno: 2008-07-25 19:02:18
JuiGin: nene, s tim se bokarit nebude, je na prodej :)
navic to bokem neumí....
co sem zase zaspal že je na prodej ? :)))

30.07.2008, 11:51 |
gigo gigo + gigova, mario + mariova dorazí v sobotu... ;-)
gigo : snad nejedete spolu ?:)) chtěl sem mariovy hodit 4 x 18" gumy :)))

30.07.2008, 13:37 |
gigo Nismo.Power: jj, jedeme všici spolu :-o
Škoda, že to není naopak... Tam jedeme Discovery 3 a zpět už ale BMW. Jedině, že by jedna šla do kufru a tři by si hodili dozadu na klín :-D

30.07.2008, 13:39 |
gigo I když...pojede tam z našeho konce víc aut, tak ať si to pozjišťuje a třeba to nějak dáme...

30.07.2008, 15:33 |
Mario nismo: nešil, dneska jedu pres prahu, vyzvednu :o)
ok, napiš a domluvíme se :) dneska tu zrovna jako sem :)

31.07.2008, 08:18 |
Smrada (M)
V nedeli se zajedu podivat
Ja som bol už dnes a idem aj zajtra, maďarka je hustá holka :o)
[ Link ] Sorry za kvalitu, nechcelo sa mi a len tak narýchlo som to strelil, natáčať sa mi tam moc nechce :o)
Slim : že sem tě tam nepotkal ;-)))) zejtra se tam objevim taky někdy......
celkově zatim nejlepší co tam je tak je ta šedivá RX mazda a corolla s SR motorem .. . ... . BMW tam sice převahujou ale japonci driftujou znatelně líp :)
a ty dva co se tam snažj 5er to je fakt k smíchu :)
2 Nismo :o) 5er sú úbohé, u mňa vedie E30 V8 kompresor, akurát dráha je krátka na jeho potenciál :o) RX7 neide zle, ale do profi dreiftu má ďaleko... Inak pekné pokoukáníčko :o)

03.08.2008, 15:09 |
Kapka (M)
byli jsme vcera..skoda pak toho deste..jinak jsme koukali na toho holandana s tou cervenou E30 jak ji tam nadherne vodil asi tak na 10cm vody pri te silene prehance uz mimo soutež-pan ridic...
par fotecek u me na kapkoviny.cz
[ Link ] 
Slim : na tréningách byl jeden z nejlepších, už kvůli super podvozku a výkonu kolem 500RWHP........ nejlepší pokoukání sem měl stejně na většinu japonců..... co se týče úhlu driftu tak proti všem BMW jednoznačně vedou.....akorát jich většina vzala kužel a zbytečně vypadala . . . . . .ale fajn zabitej víkend :)
a
:)
[ Link ]
2 Nismo: no ono ani súťaž ako taká nebola úplne fér, trebárs čo si budeme hovoriť, 15 ročný chlapec sundal Holanďana neskutočne dobre, len ho nechali vyhrať (Holanďana) kvôli titulu, bolo by to asi blbé, keby ho zmastil fracek... Mám ešte pár ďalších videí, najviac ale ľutujem, že som si nevzal kameru do auta so Zoltánom s jeho E30 supercharged V8 :o) To bol neskutočný mazec :o)

03.08.2008, 19:13 |
Kesam no pekne.
2 Nismo:
Ešte niečo, vedel si, že Acer vyrába aj sandále? :oD

Slim : jasný, tohle většinou nebejvá moc fér . . .. . je to spíš pro pobavení :)
acer...... hustě :))
Pár mojich fotiek, strieľané väčšinou len tak z nudy medzi natáčaniami...
[ Link ]
Driftu vládne BMW
Byl to opravdu krásný a vydařený víkend plný driftu!

04.08.2008, 09:48 |
-Tomas_217- | Upraveno: 2008-08-04 09:49:56
pekne, normal bych dorazil, ale byl jsem na dovce.
EDIT: koukam, ze tam byli bratri bezouskove...ty znam jak jeli?
bezouskové normál......... standa byl ve finále, chudák polák s S14 tam srazil kužel jinak by to vyhrál na plný čáře neb oproti těm BMW bokoval jednoznačně uplně nejlíp a uplně nejblíž bodovanejch kuželek...... bohůžel jednou až moc blízko . . . .
fandars . . .. skoda že ty nejlepší z drift scény maj jen nissany vid.......a taky škoda že tu nebyl ani jeden zástupce těch lepších neb ty tyhle amatérský King Of Europe ani nejezděj :))))
2 Nismo: trochu zaujatosť voči BMW nie? Trebárs maďarská E30 pick-up šla bokem jedna báseň, trochu výkonu totiž mala a PL mi prišiel dosť obyč... :o)
Nissany jedou sice o něco větší úhel,ale jedou brutálně pomalu! A proto nebudou nikdy na 1. místech!
At si říká kdo chce co chce vísledek mluví za vše!
1. 2. a 3. místo BMW e30,k tomu není co dodat!
A nechápu co na amatérský na King Of Europe,
to nechápu co by jsi chtěl,aby jezdily!
Je jasný že v Japonsku jezděj japan auta,protože BMW neuměj!
A kydž srovnám jak funguje BMW a Japonec,tak každý má něco! A co si budem povídat výsledky hovří za vše.
NIsmo: standa ve finale jo?Tak to se mu musim ozvat co a jak :)

05.08.2008, 13:45 |
Nismo.Power | Upraveno: 2008-08-05 13:47:00
Slim : ano šel bokem neb byl přeplnovanej voe proto na to měl sílu :)))
Fandars : já nevim kdo, ani co , ano kolik RWD autsi měl , ani jakej fanda driftu jsi . .. . . ale já se o to docela zajímám tudíž o tvym výroku si budu myslet svý a nechám to bez komentáře at ti radost nekazim . . . :) jestly chceš tak po icq tak mi písni :)
Tomas : byl .....sic nevyhral tak byl :) oproti tomu co klucí předváděly před dvouma lety sakra velkej pokrok ale na tu konkurenci pořád nemaj . . . .
2 Nismo: a ja som si myslel, že sa bavíme o konkrétnych autách na konkrétnom evente :o) Proste tuna kraľoval každý lepšie než japonci :o)
fandars: vzpamatuj se a nemel tady kraviny ;o)))) !!!