Navštíveno 5431x

Kdyby někdo chtěl viděť nějaké fotky našich italských "mrdek" tak prosím zde:
[ Link ] a nějaké sem hodím ;o)

Odjeli nakonec vsichni? Kolik bylo kleklejch prevodovek? :o)))
Žádná a každej dorazil domů v pohodě, snad nepřijde fotka z D1, pomalu jsem zpátky zrovna nejel :D
Nemám rád Fiaty,ale Coupe se mi prostě líbí :o)
Jen sem si u některých fotek málem zlomil krk ;o)

29.06.2008, 13:41 |
TROY makaróni na třebíčsku :o)
takovejch mrdek na jednom fleku :))

29.06.2008, 23:06 |
nocarret | Upraveno: 2008-06-29 23:10:29
Jediná mr*ka seš tady ty, začíná mi tě být pomalu líto z těch tvejch slintů co tady pořád pouštíš a urážíš každýho co nemá jiný auto než japonský, snažíš se napodobit Marauderovo styl ale na to Ty nikdy mít nebudeš, protože na to prostě nemáš.
Nismo: někdy už je toho fakt moc, taky se snažím nenavážet do Tvejch aut potažmo se zapojovat do Tvejch diskuzí, ale tohle si můžeš odpustit...

29.06.2008, 23:38 |
MaxxT nahradni dily pohromade? :-D
ale jo hezký, kolik vás tam bylo?
je to divný tolik stejných barev, to se taky jen tak nevidí.
The Timo a já si říkal že jsem tě v pátek viděl svištět po dálnici na Prahu :D
Kyklop: jj, to jsem asi byl já :D

30.06.2008, 16:16 |
JP Sakra, von byl nějakej sraz??? Stejně bych neměl čas, ale asi teda budu muset začít číst celý diskuzní fórum...
Fakt moc pěkný, škoda že jsem tam nebyl:(

30.06.2008, 16:19 |
JP | Upraveno: 2008-06-30 16:21:33
Jinak Coupé mam 3 roky a 4 dny - nikdy se mi na něm nic nespotřebního nevysypalo. Je teda pravda, že v zimě stojí v garáži, ale jinak ho nějak moc nešetřim... Stačí nekoupit jebku, nechovat se k tomu jako prase a trochu se o to starat (zvlášť oleje). Je to Italská milenka, ne hnusnej tlustej Američan s Big Macem v ruce :-)
ty si děláš srandu viď...na foru se to řeší půl roku ale von vo tom neví .-))
Hezky naskladane podle barev :-)

30.06.2008, 17:23 |
JP Já lezu jenom do Technické dotazy a občas Bazar, jinde jsem snad ještě ani nebyl:-)

30.06.2008, 18:31 |
Katy moc pekne...a peknej pocet.
koukam ze aj Ilca dorazila... i Fredyho byvale coupe .. :)
ten kemp taky vypada zajimave...
co máte ? sám napsal "mrdek" já to jen opakoval se smajlíkem a kupálisti se hned čertěj :)

30.06.2008, 20:10 |
Daryl (A)
NP: zkus to priste jinak :) jestli ale zase nekoho naseres blbejma kecama tak ti koupim banana :)
tomuhle fakt blby keci nerikam :)
v tom případě by ti neškodil kurz z oblasti slušného chování nebo případně něco na téma "já a moje skromné ego" .-)
TheTimo napsal "***ek" a N.P. to zopakoval takže jako N.P. ;o) !
The Timo: A kdepa si nakonec spal?
Šarlotka: nakonec měl nocarret jedno jediné volné místo u sebe v chatce a nechal mě tam ...
Ta první fotka mi připomíná fotky co šly kdysi mailem z "třídního srazu" Ferrari :-D
nojo koukam na to tak sorry beru zpět to víte no horká italská krev .-)
já už jsem si to s nismákem vyříkal přes ajsko...
voni se daj posílat férovky přes ICQ?!
právě......sem se lognul na ajsko a z monitoru po mě vystřelila pantofle a dala mi přes držku :)