Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > Tuning sraz Piešťany

o Navštíveno 5694x o
o 15.06.2008, 11:17 | Biturb
jedete nekdo? ja to mam kousek, tak tam nebudu chybet...
[ Link ]

o 15.06.2008, 16:27 | w4tch1
ja bych vzal kamose a muzem vyjet jako Opel czech team...:-)
o 15.06.2008, 16:53 | mishan
Biturb: proč nejedeš Ostravu? V tom termínu je sraz v OV-Zábřeh a to máš určo blíže ;-)
já jen, že já mám plán jet tam :-)
o 15.06.2008, 17:47 | dolph
mishan: ostrava ? zábřeh?? kde kdy....?
o 15.06.2008, 17:57 | mishan
dolph: 28.6. Hodím sem info až mi ho kámoš pošle,uplné přesnosti zatím teď z hlavy nevím, tak vydržte ;-)
o 15.06.2008, 18:04 | dolph
mishane nemyslel jsi nahodou křídla 2008? [ Link ] zábřeh u hlučína..
o 15.06.2008, 18:27 | mishan
dolph, jo to bude ono :-) tak sem to trochu s tím Zábřehem popletl :-))))
o 16.06.2008, 19:56 | Katy
jedu, tam jsem jeste nebyla.
o 17.06.2008, 09:30 | w4tch1
tak jak to vypada? kdo jedete na slovensko? ja jsem rozhodnuty vyrazit v patek z brna. prida se nekdo?
o 17.06.2008, 23:55 | Creams
Určitě jedu Zábřeh podpořit akci v čr, protože vypadá dost nadějně ! Doufám, že hlavně dolakuju auto :(
o 21.06.2008, 23:13 | frantobmw
Ja budem v Piestanoch... :)
o 23.06.2008, 08:45 | Dave0401
ja to vidim na SK :)
o 29.06.2008, 11:17 | SparMichael
Tak co rikate na to hodnoceni tech dvou debilu porotcu, vynechali OPEL scene, ITALY scene, PEUGEOT scene a kdo vi co jeste.. a to pritom napr. HONDA scene byla jen o jednom autu a to vyhlasili - ale v Italech a Oplech a Peugeot, kde bylo plno, navic auta, ktere bezne soutezi v TUNING CUPU v Cesku pry nebyla dostatecne naplnena trida nebo auta nesplnovaly kriteria... Tak co to je za rozdil napr. mezi HONDA a OPEL scene - ASI SI POSETRILI POHARY KOKOTI ! Jak se mi ta akce libila a chtel jsem tam jet i v srpnu, tak me nasrali a uz tam nechci.. Jo a tresnicka na dortu: SEAT scene vyhrala MALLORY, ale PIPO s modro-cernym Toledem, ktery sbira pohary u nas nebyl bran do souteze protoze pry nesplnoval kriteria :-(
o 29.06.2008, 12:02 | mishan
nj, na slovensku si dělaj soutěže podle sebe, my co tam jezdíme už nějaký rok to víme ;-)
o 29.06.2008, 12:43 | Fipo
máte fotečky?
o 29.06.2008, 21:17 | stigi
K organizaci se radsi nevyjadruju, jinak celkem pohoda. Fotky u nas [ Link ]
o 29.06.2008, 22:14 | Boťas
Atmosfera pohoda super banda díky punto clubu,
ale jinak organizace teda nicmoc spíš nic než moc všude plno maniku ale nikdo nic nevěděl a dostat se k EME i s registračníkartou byl nadlidky ukon projít přes 3 stanoviště poskoku a že nemam L jako leštěnka děs.EMMA si to organizovala podle sviho takže standart pohoda a kvalita kluci byli tentokrát přísní.Leštěnky to byla tragédie a na konci celkem pěknej trapas nepochopitelný chování a absolutní nezájem něco řešit ale tak rači dále bez komentáře.Snad se to příště zlepší.
o 30.06.2008, 00:15 | mishan
no lepší to asi nebude, jelikož to nejsou první pieštany...
o 30.06.2008, 06:55 | Dave0401
pohoda srazek... diky bande, se kterou jsem tam byl...

nejvetsi zazitek???

nalety tisicu chroustu (nebo co to bylo za havet) v patek vecer kolem 21 hod :)))
o 30.06.2008, 18:42 | Katy | Upraveno: 2008-06-30 18:45:17
jj, chroustici.... jsem je uz dlouho nechytala, tak byla zabava.
My meli nejvetsi zazitek z koncertu KONTRAFACT a tech Cadilacu co staly opodal u jeviste.
Jinak sraze na pohodu, my meli patecni vecer jak psal Botas ve viru Punto klubu... v sobotu jsem ani nefotila pac jsem si uzivala "navstevu"... az na to zakonceni :)... me hlavne nastvalo, ze nam nebyl NIKDO schopen rict, JAKE kriteria!? :( a to jsem byla zvedava na hodnoceni CR vrs. SK.

ale napisu Vam sem neco od organizatora, kolega s nim rozjel po sraze debatu:

" Nazdar,

CO sa toho show & shine tyka tak ma to velmi mrzi a doslo ku obrovskej chybe s mojej strany. Ludia, ktorym som doveroval ma ubezpecovali ze to bude secko tip top, ale ako som pocul od viacerych ludi, bolo to tak ako pises.... Kazdopadne sa ospravedlnujem, pohare sa dodatocne poposielaju a budem to musiet kompletne nanovo preriesit, lebo takto, ako to bolo tento krat to uz nikdy nemoze prebehnut.

Este raz sa Tebe aj vsetkym ostatnym ospravedlnujem.

S pozdravom

David

p.s. Budem ta este kontaktovat ako to cele doriesime + budem potrebovat aj info z Vasej strany, aby som vedel kde sa tie chyby diali...
" ...

takze jsem mu poslala fotky ceskych aut, o kterych jsem vedela, ze tam cekaly a resily to,pac kolega s puntem uz byl davno doma(megane, opel astra a calibra,vsichni italove,peugeot,seat... s tim, ze vice fotek najde ruzne na webu) .
(resime to ted dva,pac piseme z kluboveho mailu a vic hlav vic vi:))
o 30.06.2008, 21:31 | SparMichael
Diky Katy dej pak vedet jak to dopadlo.. (Opel Astra cervena)
o 01.07.2008, 21:15 | tcp_radim206
Tak stalo se a snad to bude ponauceni pro priste je smutny ze poharu meli sposuty a nedali je vsem treba Honda scene vyhral Pepik Susota ale za nim nikdo, jasne ze konkurenci nema ale stalo tam hodne hond a ze by zadna nemela zadnou upravu to jsem si teda nevsimnul a ze jsem toho uz videl dost a co se stalo pak s italama,francouzama atd to uz radsi nemluvim vsak treba ten muj pezot loni tam vyhral a letos nesplnoval kriteria jejich hodnoceni tak to nevim teda v cem je zakopanej pes ale tak ci tak pojedu asi urco zas, ta noc a program nocni stal za to a mnozi poradatele tuningu nas by se mohli od bratru slovenskych ucit
o 01.07.2008, 22:41 | Katy
jo, program se mi taky libil... nocni.
ne-e porad jen nejakej DJ a nudnej strip s nic moc babou. ale priste by si do Piestan mohli poridit platno nebo velkoplosnou... pac ti vzadu nic nevideli.
o 09.07.2008, 19:54 | Katy
tak mame vyjadreni od organizatoru a vysledky:

" Nazdar,

Takze vypada to tak, ze sa Vam najprv este raz velmi velmi velmi ospravedlnujem, lebo ma to neskutocne mrzi ze prislo ku tejto situacii a riesenie bude nasledovne.

Vsetky auta sa ocenia dodatocne a pohare samozrejme dostanete. Dalej sa Vam vsetkym osobne ospravedlnime na nasej web stranke a verim ze nasu omluvu prijmete a ze sa cely tento obrovsky problem podari zdarne vyriesit.

Zrusenie kategorii bolo svojvolne rozhodnutie par ludi, ktory na to nemali najansiu pravomoc. Samozrejme, ze hned sme s toho vyvodili dosledky a nielen ze uz nikdy nic nebudu hodnotit, ale ani ich uz u nas na akcii v buducnosti nebudete mat sancu stretnut, ani ako navstevnikov - za predpokladu, ze sa nam cely tento problem podari uspesne doriesit a budete este v buducnosti ochotni prist ukazat Vase krasne upravene auta.

A este raz sa Vam ospravedlnujem a chcem aj rovnako porposit, ak by ste moju omluvu mohli posunut aj dalsim poskodenim ucastnikom Carat Tuning Party III."
(vyjadreni s omluvou bylo i na webu,ale ted jsem koukala a uz neni....)

a vysledky:

" Co sa poharov tyka tak je to nasledovne:

Modro Cierny seat - 2. Miesto Seat Scene Petr Gajda - uz som s nim komunikoval

France scene - 1. miesto Zlty megane, 2. miesto Alpine peugeot

Opel scene - 1. Miesto cervena Astra, 2 miesto Calibra

Italy scene - 1. Miesto Ty s tvojim puntom na schmidoch, 2. miesto IL KOCUR (biele punto) a 3. miesto Paja

Co sa tej sierry tyka, tak ju nemam vo vysledkoch tak neviem ci sutazila... Rovnako tam nemam ani tu audinku airbrushovu takze neviem ci tiez nesutazila, alebo bola opat odmietnuta nasou "super" porotou...

"
TED RESIME TO, JAK POHARY POSLAT.. JESTLI VSE KE MNE A JA VAM TO PREDAM NEKDE NA SRAZE, NEBO JESTLI SE MI OD VYSE JMENOVANYCH PODARI SEHNAT ADRESY a mailem jim je poslu !
Kdyzta mi ji poslete: Kipri@seznam.cz
a dam vedet jak to tedy bude..., do predmetu napiste PIESTANY.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3372 sekund.