Navštíveno 5045x

Pojede někdo z fora do do Vyškova v sobotu 26.4.?

24.04.2008, 22:50 |
PRESS já tam budu také

24.04.2008, 23:35 |
*DM* letos poprvé ne
uz od patku!!
Tequilla Party kurna me bude zase celou sobotu blbe!! :-E
Jedu taky. Pak nahodim fotky :) Musim zase oprasit zrcadlovku
jako Vyškovák samozřejmě ano

25.04.2008, 15:20 |
sk8ty ...si mě připišr´te do seznamu...Kotass,drž flek!!!

26.04.2008, 11:28 |
Lion To Nevřis: Naprd je, že to je jen na 200 m a kategorie sou taky naprd.:(
Jako Lion, jsem tam sotva hodil dvojku...organizace strašná...no docela lituju že sem tam jel, ale aspoň bylo hezky:-)
nejlepsi byl patek vecer!! :-)
Kleneex: no šlo to na tobě vidět :-))))))))
škyt.... škyt.. že?? :-D
kamil306: kuaa kde si byl, sem tě hledal a nenašel :-(
to já tebe taky, obcházel jsem tvoje auto několikrát a nikdy jsi nebyl poblíž...
kua kua :-( tak na macoše, no :-) snad se najdem :-))))
musím souhlasit s Kamilem, Uroveň Vyškovského tuningu jde sice nahoru počtem navštěvníků a hlavně aut, ale organizítoři nezvládají, nebo na to prostě serou, nevím co si o tom myslet no.
A třeba i to, že ten kaskadér na motorce tam šel trénovat mezi lidi k dbdragu jen tam dělal bordel, motal se stím kolem aut, což asi majitelům nebylo moc příjemný a pořadatelé místo aby mu něco řekli, tak se dívali a ještě mu tleskali.
Ale jinak z hlediska aut,akcí a počasí chválím :-)
Big max.... jj souhlas a jedním s majitelu aut, do kterého tisl sem byl já :-( ale nic se nestalo naštěstí
jj viděl jsem, že nejvíc si oblíbil tvýho golfíka a na druhé straně tu oranžovou audinu.
:-)))))) aspoň někomu se líbil :-)))))

27.04.2008, 09:50 |
Juris
Jedna velká katastrofa ..CHAOOS!!!
ještě připojím perličku, byl jsem ve vyškově poprvé a po prokousání do areálu letiště jsem jel v koloně pořád rovně, až jsem se najednou ocitl v lajně pro sprinty...žádnej borec co by navigoval na parkoviště a řadili auta...tak se ani nedivím, že to tam tak vypadalo...další věc - u brány dvě holky, pak nemá být fronta až do vyškova...

28.04.2008, 07:53 |
stigi
Organizačně velmi špatný letos, příjezd tradičně, odjezd pochopitelný když chce několik stovek aut odjet zároveň, ale opět typická česká vlastnost, proč bych měl stát na konci fronty, která se nehýbe, raději všechny předjedu a někam se nacpu .. pak se není čemu divit.
Jinak ohňostroj dobrej a pátek večer jako Kleneex .. i když se to protáhlo do non-stop chlastačky až do sobotního rána a pak už nemělo cenu jít ani spát. =oP
Ou-vej .. :_)))

Kotass: nejak nechapu,co jsi tim ouvej chtel jako rict????????

29.04.2008, 15:56 |
sk8ty Ale striptýzek parádní,nee???