Navštíveno 5875x

09.03.2008, 21:45 |
clown
Predbezne info :o)
Pro letosek jsme se s par lidma, kterym jeste zalezi na tom aby autohificlub byl jeste opravdu club nadsenych lidi, ktery se uvidej a pomuzou jeste jinde nez na foru rozhodli, ze ozivime Macochu a trosku zase vratime Krivonosku do koleji kdy tam byli opravdu hifici kteri se snazili poradit a hlavne se pobavit.
Jelikoz vsechny srazy jsou oficielni, mereni neni na nic cas atd., chceme Macochu a Krivonosku pojmout spis jak to kluci nazvali "Vychovny tabor" pro zacinajici hifiky Emmany a Dragisty, ale i pro ty pokrocilejsi.
Proste kazdy bude mit sanci prijet ke stanku dBdragu premerit aparaturu, nechat si prohlednout auto, poradit jak odstranit zavady a nedokonalosti, co a jak vylepsit atd. To vse bezplatne, neoficielne a za dohledu rozhodcich a soutezicich kteri jiz muzou radit.
Neco podobneho bude u stanku Emmy.
Treti stanek budou mit kluci z Car-audio.cz kteri se budou snazit kazdemu kdo bude mit zajem spise o SQ muziku a instalace poradit co vylepsit jak naladit a treba i co koupit .
Poradatele Macochy:o)
Car Audio/duchovni otec:-))
Barrandov team/otec myslenky:-))
www.ahc.cz
www.car-audio.cz/SQ bez kompromisu/
dBdrag
Emma
Doufame ze se vrati to co byvalo a hifici prijedou se bavit
TERMIN je predbezne stanoven na 3.5.2008 budeme o vsem vcas informovat
takze co vy na to ?
uz se hlasim!!!!!!!!!!!!!!

09.03.2008, 21:50 |
clown Kleenex .. do fronty na rady ??? :o))
bych se zastavil,kdyz to pracovni cas dovoli.Jo a jen dotaz.Kdyz je to tedy pojmenovane jako ,,Vychovny tabor" budou se udelovat treba i jako ,,Vychovne tresty" :-)

09.03.2008, 22:02 |
Augi Já bych byl samozřejmě taky :-)

09.03.2008, 22:05 |
clown Felda .. 10 trestnych piv .. ovsem za sve :o)
clown: Jakoze dostanu trest ze musim vypit 10 piv za sve penize? Ty jo,to bude teda pak vypadat. :-D
uz aby to bylo... snad se nic nepo a nevleze do toho nic...

09.03.2008, 22:43 |
Cenda když bude OK počasí, rád přijedu na pár piv a pokec

10.03.2008, 01:44 |
hoff já tomu nerozumim . . . ale taky se hlásím:oD
super nápad,myslím,že se určo dostavím,tohle si nechat ujít by byla velká škoda
i když druhej konec republiky, tak bych nějak dojel :o)))

10.03.2008, 08:26 |
Smrada (M)
Jeduuuu:o)

10.03.2008, 08:51 |
Beda zni to super, prijedu
timo: mam Ti vypsat fiat servisy po ceste at se nebojis o dojeti? :-)
jako doprovodne vozidlo thetimovi :-) jinka su pro....

10.03.2008, 09:42 |
Daryl (A)
jsem mirne skepticky ..snazili jsme se o to skoro 3 roky ... a pokazde to dopadlo jak dopadlo ... ale treba se nekterym konecne rozsviti

10.03.2008, 09:59 |
Q :-)
chci mraky sponzorů, partneři platí vyšší vstupné, všichni si povinně koupí speciální balíček Herbalife a Avon!
Clown je jediným autorizovaným prodejcem RainBow pro tento sraz!
A je po skepsi.
Coupé stejně teď nejezdí (převodovka stále KO) tak bych se buď s někým svezl, nebo jel A8 a nebo z recese bych otestoval G1 1.6D 1981 a pokud by dojelo, byl by to megaúspěch :o))))))))
dopr*dele to abych si na cestu Golfem vzal dovolenou :o)))
Celková délka: 366.2 km
Celkový čas: 4 hod. 57 min

10.03.2008, 10:10 |
Q Víc infmací dodáme tento týden. Základní informace byly nastíněny, program se dokončuje.
Patronem srazu je Luke-Jeep a my se těšíme na jeho moderování.
Neplánují se žádné zvláštní akce a činnosti. Jde o work-shop na autohifi nikoli o tuning sraz, těch máte všude spoustu.
dB drag a EMMA jsou konzultanty, nikoli pořadately, proto jsou "zakázány červená a modrá trička" :-) :-)
Počítejte s pár lidičkama z tuning-fora, chtějí poradit, chtějí informace a pokec. A proto se to pořádá.
Ahoj Q
Vypada to zajmave, taky uz bych mohl vytahnout chrbat z nory =)

10.03.2008, 13:41 |
CRXMen | Upraveno: 2008-03-10 13:41:36
určitě se ukážu (jak každej rok :-)
No myslel sem ze to komentovat nebudu ale nechapu Darylovi 3 roky...
Jamyslim ze taky dorazim... :-)
TheTimo...
mě povídej... můžeš jet se mnou, vyndáme spolujezdcovu sedačku, sedneš si dozadu ať máš kam dát nohy:))))
a otevřeme šíbr..:)))
Beky: to by šlo :o))))))))))))
hele a na kolik % vidíte ten datum jake real? Já si podle toho změnim dovču, ale aby to nebylo zbytečný :o)

10.03.2008, 15:02 |
Smrada (M)
No my budeme muset zacit jednat o volnem vikendu pro Petru v praci, takze taky bychom to radi vedeli na jistotku
to luke: ty přece vždycky něco komentuješ :-D tohle by mohlo klapnout si myslim loni to bylo superr
Hehe komentovani bylo mysleno tenhle topic ne Macochu s tim se pocita :-D (teda pokud cirou nahodou pojedu :-)) )
Jen nevim kerym autem... asi pojedu obema :-D
... no, že jsme to my... tak taky dorazíme...
Luke-Jeep: ještě důležité info, jak to uděláš?
TheTimo...nebude Ti vadit Kimik?
Beky: jsem rozpolcena osobnost...
Q: malej dotaz. Muzes mi dojednat pak pri navsteve propasti Macocha nejakou peknou jeskynku jestli se pujde na s-exkurzi ????? Posledne kdyz jsem byl,tak nic moc :-))))))
Q-jsem rad zes to napsal:-)) takze odted to mas na hrbu sam:-))) beda jak mi na ICQ napises kuli necemu:-)))S tea vyssima vstupnyma souhlasim:-))
Datum by mel bejt na 99% moc moznosti neni kuli dalsim srazum.
Jeepe mas stejny myslenky ty 3 roky mne taky zarazily jedinej kdo se snazil byl car sumitko recma na foru se moc nenadela a po boji je chtrej kazdej tak jsme se proste rozhodli mu pomoci.Kdyz bude skeptici nedorazej tak jim nebudeme muset shanet psychologa:-))
Jinak souteze budou alew spis spolecensky uz mam dojednany i naky hifi ceny od partneru .Je videt ze nekteri maji zajem

10.03.2008, 20:37 |
clown Kimika mezi dva chleby ... ke svace :o)
Beky: mno je to pro mě tvrdá konkurence ale snad to zvládnu :o)))
Kua jak jsem se tu poslední dobou motal a koukal kde co je, tak jsem si ani nevšiml že se plánuje konečně pořádná akce.
Super nápad a když koukam kdo to dává dohromady, tak by to mohlo bejt velmi zajímavé:)
Hale a co tak udělat něco na západě, abych to taky jednou neměl daleko ? :o))

11.03.2008, 08:23 |
Beda To Lada362:???
2 Beda: Myslim ze tam mělo bejt ...běda jak mi napíšeš... jestli ti jde o tohle ;)

11.03.2008, 08:44 |
Daryl (A)
luke, lada: ja mluvil o krivce ... a nedelej ze nevis co mam na mysli.
Kazdopadne drzim palce ... mozna se nekomu konecne rozsviti.

11.03.2008, 09:29 |
Smrada (M)
Tak to vypada, ze to vyjde.

11.03.2008, 09:34 |
Beda Aaaaaha, no jo bylo to brzy po ranu no :))))

11.03.2008, 12:16 |
PRESS super, už se těším jak male jarda a 100% jedu obě ekšn, rád zase uvidím nějaká známé ksichty o:-)))

11.03.2008, 14:14 |
Q stále mám temno :-)
Jinak bych rád deklaroval dopředu, že je snaha získat drobné sponzory a získané prostředky použít opět v rámci AHC aktivit. Myšlena je tím další reklama srazů - letáky, nálepky, atd.
Případné fondy bude mít nastarosti Lenka Ř. a nikoli tunelář Clown :-))
Nepotřebujeme z AHC profitovat.
Už se na ty xichty co dorazej těším!!
Ahoj
Q

11.03.2008, 15:27 |
Q vem, ženu a uvidíme jak se bude tvářit až se začne degustovat.... :-DDDDDD
Q: Dobra tedy,clown je tunelar :-)) Lenka je pokladnik a ty jsi vyhazovac????? A kdo se postara o zabavu.Jen doufam ze to nebude Mila dvojty v :-))))

11.03.2008, 16:01 |
Q Ne! striptérky ze ShowTime jak jsi mi doporučil a ty CheerLeaders od Prague Panthers cos s nima byl na víkendu snad budou mít volnej termín taky, když jsi poslal Feldíku tak hezkej doporučující dopis.
:-DDDDDD
jo tak to beru,super.Brnknu jim,at si udelaj cas pro nas a at jich prijede vic a vemou sebou i kamaradky.Nedavno mi volal jestli nejakou na povzbuzeni,kdyz prej ma tu strelbu :-DDDDDDDDDDDDD
PS: Podle toho taky vypadali vysledky :-DDDDD

11.03.2008, 16:47 |
Mila Q - náhodou, udělal jsi mi super gigolo webky, tak si tam ještě naházím cenofky a třeba Ti udělám lukrativní nabídku na nějaký svý vystoupeníčko :-DDDD No a nebo jenom přijedu a budu dělat jakoženic :-D
neboj Milo ja jakozto kokomentator to řádně rozmáznu do éteru :-))

11.03.2008, 18:17 |
Mila :-D ajajaj
Luke-Jeep: Diky :-)) A jeste ti reknu,ze jde s kazdym,kdyby se nekdo ptal :-DD

11.03.2008, 18:59 |
Q Mílo, tvoje mimofiremní aktivity mě opravdu nezajímají. Kdo chce znát jeho adresu, tak na mail. Na E55 říkaly, že není drahej.
To zni sakra zajimave, kdyz pojedu, muzu vzit s sebou i "kamaradku"? :)
A Kimik bude hlídat, mezi chleby neexistuje, všechno Vám sežere!!! :))
Beky cim vic kamaradek tim lip :-)) i kdyzja sem stydlivej ;-)
Q: tsssssss, to jo a pak nam naflaka vsem :-) /nebo hur... zhulaka se taky :-) /
felda: vyhazovac jsem ja, Q dela ochranku pro M**a-Gi**lo
Beky: to je fakt... kdo by ho stoural ze zubu :-)))
L-J: a kdy? kdyz spis, ne? :-)

12.03.2008, 00:20 |
Mila Uau jestli mi Rouťák i Q budou dělat bodygaardy, tak si na to snad fakt udělam živnost :-DDDDDD
Pro mě trochu špatný datum :o/ I když minulý rok jsem nakonec taky dorazil.Tak se nechám sám překvapit :o)

12.03.2008, 11:57 |
Q hele fordíku, ty máš dycky něco.... :-D
No, Míša nemůže třetího..a já taky nevím kua:(
Tak uvidíme no:(

12.03.2008, 14:14 |
clown Rebelko BMW ... neser a prijed ..
uz jsem nejak dlouho od tebe neslysel, ze jsem na tebe zlej :o)))

12.03.2008, 14:36 |
trlon no jetosice daleko ale asise taky ukážu:)))
Route88: Ok,super. :-))
Mila: To by si se nedoplatil.Na to nemas.........
Clown: Kde jsou ty casy....wuaaaa prosim tu koncovku zmen... OOOO !!!! :)))))))
udělám pro to co půjde..
Perfekt napad. Pokusim se taky dorazit. Kdyz nebude kada hotovej, tak dorazim aspon prassatem. Precejen tam uz nejake to audio je.
Route88 :
Ty budes delat vyhazovace? Budes strezit i muj stan?
:-)))

13.03.2008, 17:37 |
Mario jedu, lizatka beru :-)
Já se taky těším jak na Ty které jsem viděl loni,tak na(pro mě) nové lidi..I když to datum se mi taky nelíbí.Ale to snad překousnu.A Fordíku ty jako jeden z dvorních fotografů to máš snad povinné ne?:-)

13.03.2008, 23:25 |
clown Beky ..
ty to mas spolecny s Pywojem
BMW > AUDI ... :o) sem zvedavej, kdys is koupite poradny auta :o))
A já teda dovezu chlast a spon se s někym seznámim :)
Mno, tak letos už si to ujít nenechám. Už se na nějakej sraz AHC chystám tři roky - celou dobu co sem chodím. Doufám, že vás všechny konečně poznám osobně. Jo a kdybyste potřebovali pomoc s chystáním srazu, tak klidně dejte vědět - mám to na Macochu asi 50 Km.

14.03.2008, 13:44 |
Escudo | Upraveno: 2008-03-14 13:49:10
udělal bych pohár nejlepší úprava..... alkoholem :o) jinak jako DJželva, mám Macochu jen asi 300km za barákem
Djturtle:Asi jako ty.Já to mám 4km:-)
To bude zase jaterní zájezd :-)
no hura, tesim se na vsechny.. :)
Cože?150db..to je málo:-(

Netřeba komentovat:-)

Takhle se měří úhel sklonu čelního skla.Prosím používejte autorizovaný servis:-)

Doufam ze mi letosni posledni skolni povinnosti dovoli se taky zucastnit

17.03.2008, 00:38 |
ddawe budu tam sice asi nejvetsi hifilama ale prijedu se urcite aspon podivat :)
3.5 ..... ? kdbych aspon věděl co je ta 5tka za měsíc už zapomínám jak jdou po sobě :)) mám zatim totální temno ale kdbych jel tak se nekýbluju třeba k mílovi ať můžu chlastat ;-))
ddawe nebudeš až po mě:-)
Tak já snad abych sbalil svých pět švestek a taky dojel mám to necelích 6km. To ani nezahřeju motor.
nedojedu, ale nechám e asi dovézt
ještě stále je 3. 5. 2008 jako ofiko datum??
tak kdyz bude datum jisty tak pjedem kdyz bude pohoda a dostatek jidla a piti s dobrou zabavou proc ne
radim...že by torzo tcp se zas nekde sešlo? :-D

29.03.2008, 21:53 |
Topča už se moc těším a snad tam nebudu muset jít pěšky...
Mam konečně posílené audio,že bych dojel změřit.12 km je co by okem dohlédl a běda jak se mě budete smát :-)