Navštíveno 4509x 

Hoj, potřebuju vědět, jestli origo rádia do Scenic/mégane r.v. 99. PHILIPS má RCA výstup?

ahoj... záleží na typu, zdá se mi že tam bylo vícero typů.. Jinak si myslím že nemá..

22.11.2007, 13:09 | 
Majk-fox | Upraveno: 2007-11-22 13:11:18
 dám foto

22.11.2007, 15:05 | 
fredh ve scénicu 99 máme trošku jiný rádio než na fotce- origo a to ho nemá, nevim jak po faceliftu.

zdá se mi že origo rádia neměli RCA

Tak to je v řiti.
No a moje druhá otázka, nějaké radio, které bude spolupracovat s displejem v palubce?

kamarat daval do megana sony a spolupracovalo

22.11.2007, 17:08 | 
fredh zkus se zeptat v renaultu, by mohli poradit, ne? Nebo se mejlim?

prodává se na to redukce, ale cena je myslim kolem 3000Kč

22.11.2007, 21:40 | 
137 ...ja montujem do renaultov alpine a clarion + prislusne kable a interface...bez problemov ide ovladanie pod volantom i externy display...ak by si v CR nic nenasiel napis mi mail...

jak který rádia, ale dělaj se k tomu redukce jak na ovládání z volantu tak na displej ... 
sháněl jsem to pro kámoše do P406 a měl jsem nabídku na Kenwood, švára to řešil do Xary a má Pioneer (ale jen ovládání z volantu) 

Díky kluci, se zákazníkem se domluvím na adaptéru.

Ja jsem to resil u jednoho zakaznika a daval jsem tam FM modulator a bylo vysreseno. Maka to tak, ze pres anteni vystup si najdes frekvenci a mas tam prehravany signal. Cenu uz nevim , ale maka to goot. Jinak jako ostatni, je vyskousene, ze origo radio nehraje, je lepsi dat neco jineho...............    Martin

25.11.2007, 14:09 | 
137 no FM modulator je dost primitivne riesenie

Díky za radu Martinc7,ale opravdu FM modulátor ne.

JJ dal jsem to jako jednu z moznosti

Nemá, ale ten modulátor není úplně špatná věc když koupíš nějakej kvalitní