Navštíveno 3871x

Bohuzel patecni akce jsem se nemohl z pracovnich duvodu zucastnit tak jsem aspon byl tak hodny a dojel je v 7.00 vzbudit a dovezt snidani. Poridil jsem dve fotecky ktere vypovidaji za vse. :-D
Sry za kvalitu fotek. Takhle dopadl Hoffiiiik. :-D

A Namesticko dopadlo jeste hure. :-D

pěkná akce, tečkovanej mi dával report v půl druhý ráno, ho dneska si uškrtím :-)))

13.10.2007, 09:47 |
panmraz | Upraveno: 2007-10-13 09:51:27
Hoff:mno jako bych to neříkal,jen tě nechám chvilku bez dozoru, hned se mi tam přiotravíš alkoholem.Doufám že to je alespon z heineckena,když na to tak koukam,zaplat panbůh že sem tam nebyl!((-O
Skid-TDI: chválím, že se nám o ně tak pěkně staráš.

13.10.2007, 11:16 |
hoff Skide, ses mrtvej! Hero sezral vsechnu snidani sem zjistil. . . .a zrovna mame zavody v prdeni. . . .vede sob!
jj...SKIDovi patri obrovske diky za ranni snidani.Opravdu nam bodla.Jinak vcerejsek se opravdu moooc vydarij.
Zavody v prdeni: Sob zatim stale vede,ale H.E.R.O. nasadil smrtelne tempo a velice statne dohani!

13.10.2007, 18:57 |
hoff Tak uz se slejzame! Kde ste kdo?

13.10.2007, 20:46 |
Kesam Jedu pro mladou a kamose do hodiny jsme ve veseli :-)

14.10.2007, 02:40 |
hoff Tak a timto bych to uzavrel nebo nejlip uzamknul, aby sf sem medostaly uz zadny fotky :-DDD
Hoffiku. To pises nejak brzo ne? Nerikej, ze jste to tak zapichli predcasne?

14.10.2007, 13:19 |
Kesam Hosi tam se to pak serwalo jeste pekne kdyz jste vypadly tak jsem radsi zbalyli drahe polovicky a tahly jsme do prdele take :-)

14.10.2007, 14:39 |
hoff | Upraveno: 2007-10-14 14:41:50
Skide my jeli ztrestat ty lahve na chatu :-P ikdyz Dj hral suprove, uz jsme nemohli. . .
Kesame u toho jsme prihlizeli, z povzdali. Komedianti no :)
naprosto skvělá akcička, tímto děkuji Spookymu1 za super organizaci a sehnání naprosto top objektu!

14.10.2007, 14:42 |
hoff Hele :-D Hero zije :-D

14.10.2007, 15:12 |
Kesam Hele neco sem hodim na rychlo a jedu k mladej.

14.10.2007, 15:13 |
Kesam Hm nemam to popsane tak sory hofe :-)

Kesam

Kesam

Kesam

14.10.2007, 15:14 |
Kesam Ja :-)

14.10.2007, 15:14 |
Kesam Tak ta zirafa me dostala jako prase vyzdoba na Vesniocke disco

14.10.2007, 15:15 |
Kesam

14.10.2007, 15:15 |
Kesam Ja s pritelkou .-)

14.10.2007, 15:16 |
Kesam Kamos s pritelkou je take clen AHC ale nema rad PC

14.10.2007, 15:16 |
Kesam

14.10.2007, 15:17 |
Kesam Heh

14.10.2007, 15:17 |
Kesam

14.10.2007, 15:18 |
Kesam

14.10.2007, 15:18 |
Kesam

14.10.2007, 15:19 |
Kesam Jinak az na to ze jsem nepil jelikoz pilot tak se nam tam pritelky pekne napraly a nejak se jim nechtelo domu takze jsme jeli asi ve 3 jinak dobre necekal jsem to tam ve¨lke tak zatim zdar :-))

14.10.2007, 15:31 |
hoff Spoky udelej pak galerku ju. . At toho tu neni tolik :-)
Jasně... Jde se na tom máknout.
tak tady pár věcí ode mě, zbytek bude v galerce

akcičce dávám jedničku s oooooooooobrovskou hvězdičkou, neb se vyvedla na 100% :-))
já a mé druhé já :o))) že jo H.E.R.O. ...spooky díky za stativ .o)

a nakonec náš organizátor, akce super, za což mu všici děkujem :o)

he he, tečkovanej a jeho jelen v říji :-)))))))))))))))))))
no udělat sem to nechtěl ale po tom co mi teď hrdina provedl :o) musim
děkujem Monče za whisky i když mi vůbec nechutnala :o)))

dyť to říkám.............hrdina se nám pěkně vybarvil :-))

14.10.2007, 21:12 |
hoff Super akce! Musim verejne pochvalit Spookyho za vybornou organizaci, zarizeni noclehu a vseho kolem. Nic nam nechybelo. Skidovi diky za snidani,ikdyz mi moc nezbylo :) a Hero se stal i kucharem :) Na priste se jen nekteri polepsi s delsi ucasti, verim ze si to zaridite. . .
Hoffiku s tou ucasti u me neboj. Ale priste to chce pisnout me smsku drive ja se to dozvedel az v ctvrtek a s tim se nedalo uz nichts delat. Jinak myslim, ze super akcicka a repete urco take bude. Takze priste to chce jeste vetsi ucast. ;-)
No organizace nebyl problém a jsem moooc rád, že se dostavily alespoň ti kteří dojeli. Jinak fotečky nahážu do galerky zítra.
Tady jenom jednu. Jsou to naše prdelky... :-D

Kua když tak na to koukám taky jsme si mohl aspoň obout letní bačkůrky. Na těch zimních to je hrozný... :-(
některým z nás to moc slušelo :-)))

Tweety!!! Já tě uškrtím!!!
A jedna na oplátku!

teda to byla podpásovka :-))))))
Tweety: Šak od tebe taky. :-P
Jinak pár fotos tady
[ Link ]
sakra, na tý fotce ze 7.28 někdo zvrací :-D ? nebo byl možná vysílenej z Americy od Rammsteinů, a nebo jejich Bak skákal taaaaaaaakhle vysoko
neboj tečkovanej, my tě neprásknem :-)
ty woe, některý ty fotky od sookyho neberte vážně, neni to tak jak to vypadá ;-)))
H.E.R.O.: jj... amerika specielně pro AHC byla dobrá co??? Jinak bych řekl, že to jsi byl zničenej z těch ŠKWORů co hráli později... :-D
Tweety: Šak jak by jsme ho mohli prásknout že?
Squere: Taky bych řekl, že fotky od sookyho by neměli brát vážně,ale ty odemne by vážně brát měli!!! :-P
jj,to je pravda, po dlouhý době diskotéka kde hrály sraž nás na kolena,to sem fakt už dlouho nezažil :o)
jj,to je pravda, po dlouhý době diskotéka kde hrály sraž nás na kolena,to sem fakt už dlouho nezažil :o)
Tak kdyz hrali AmerYku tak to jsem byl zrovna venku to se pamatuji. a kdyz hrali sraz nas na kolena tak to taky. :-D Jinak nektere ksichty jsou opravdu exkluzivni. :-D
Skid: njn...Ono jsi byl celkově víc venku než vevnitř mi přišlo... :-P
a jen pár odvážných tancovalo. Parket narvanej k prasknutí, pak tam naběho AHC a nejednou bylo místa dost :-))

16.10.2007, 07:55 |
hoff Vsichni kecame :-D je to Los a nee Sob ;)
jj... jako Hoff :-D
Tweety: A ty se divíš??? :-D
Spooky: Ja se za vas stydel tak jsem schoval napisy a utekl ven. :-D :-P
Skid: jj...zrovna ty jsi z těch. Bych řekl, že v tom bylo psíš něco jinýho...takovýho dlouhovlasýho.... :-D
to spooky1: myslíš mě :-) ?
o tom žádná hrdino, ty jsi tam byl za jedničku :-))

17.10.2007, 13:36 |
hoff Skidovi totiz draha polovicka primrzla k zabradli, tak mel plno prace ;)
to hoffík: mno jako v obecný škole, přilepil se asi jazykem :o)
jj...ještě, že jsme jim říkali: Neolyzujte to zábradlí. :-D
Me nikdo zabradli neoblizoval. :-D Ale se Squerem jsme potom meli v aute pekne zamlzino. :-D A ted si to preberte jak chcete. :-P
se divíš když sme tam funěli skoro hodinu?? možná dýl :o)
to Tweety: děkuju za whisky že si si vzpomněla příště jí spolu votočíme ;-)
hmmmm, zajímavá nabídka ale wisky je tvoje doména :-)
Tweety: H.E.R.O. mi prijde, ze pije uplne vsechno.