Navštíveno 4111x

15.09.2007, 14:20 |
TROY Fotky u mě .) - na Dbdragu to dělalo drrrrrr drrrrrrrrrrrrr,EMMA plná :-),kim tam štěkal,beky zapisovala ,Zdeněk komandoval co se má fotit :-) a přijel i pan TAZZZZZZZZZZZZ :-)
Holkám z Girls tuning a Katy hlavně - fotky mám připravený tak kdyžtak napiš a pošlu cos chtěla nafotit :).
Jinak hodnotim na jedničku a dík M1TV :-)
[ Link ]

15.09.2007, 18:11 |
Mr_xx Já jsem je nahral na FTP na Autohificlub. takže je na Darylovy nebo někom jiným, aby je nahazel na web....
jj, krásná akcička za kterou musíme poděkovat žralokovi a vlastně všem co v tom měli prsty :o) i přes to že se nám podařilo dojet v pátek docela pozdě, tak se to slušně rozjelo, ani nevim v kolik sme šli chrápat, takže samo děkujeme i zůčastněným :o(l)

15.09.2007, 21:05 |
Smrada (M)
Troy: A zase sem Te nepoznal :o)

15.09.2007, 21:11 |
Smrada (M)
Mr_xx: Fotky se zpracovavaji

15.09.2007, 21:53 |
TROY Smrada :) jsem nechtěl rušit ,ale kvávíka zero zero seděm :) jsem potkal
jjj super sraz a super lidi ... rozhodne nej českej sraz letos podle meho nazoru :c)))

16.09.2007, 09:09 |
Cenda Tohle je většinou pohodovka, spousta známých, tenhle srázek mám nejradši z celej sezony.
Diky poradatelum pohodovej srazek...
Urcite bych chtel podekovat Escudovi EscudoveLukasovi a Johanikovi ze se me ujali a poskytnuli mi prisstresi a neco na zub a na zaliti toho zubu... diky za supr vecer (+Vincek a vita taky ;-) )

16.09.2007, 10:18 |
Mr_xx Smrada : koukám fotky tam už jsou, ale jsou tam ve dvojnásobném množství :))....

16.09.2007, 10:21 |
Smrada (M)

16.09.2007, 10:23 |
Smrada (M)
Kdyz se uploadujou tam muzou byt mensi a hlavne bez mezer ve jmenu! Takze sem je musel stahnout prejmenovat. A diky velikosti se ta davkova tvorba zblaznila

16.09.2007, 15:50 |
TUNER Koukam na foto a Twingo na zlatejch kolech z loňska nezklamalo...loni tam měl nálož od dexonu a letos zřejmě apgrejdoval....)))))))

16.09.2007, 16:14 |
Mr_xx Smrada : Aha, no nevadí.... no

16.09.2007, 19:02 |
Smrada (M)
Tuner: Upgradoval :o) Navic nasmeroval svou dexon soustavu na stanek EMMA a obcas me to pekne s*alo
jsem rád, že se mě konečně podařilo seznámit se s Lukem a s Viťanem.. :-) nálada byla opravdu vynikající..
Komu se líbilo, tak nám může trochu pomoci v anketce na tuningxcars :-)
[ Link ] naše stránky budou upgradovaný do max 14 dnů, kde najdete hromadu fotek a samozřejmě seznam vítězů všeho, co se na relaxu dělo.. :-)

16.09.2007, 21:05 |
Mr_xx Btw.: někdo to tam celý natáčel, vypadalo to naprofiky, nevíte co z toho bude a jestli to někde bude?
prej nejaka regionalni TV ... ale jinak nevim nic
tak natáčení probíhalo 2x.. jedno bylo ČTK a druhé byl náš najmutý profi kameraman.. vznikne z toho profi DVD.. tak uvidíme, jak to bude vypadat...
2Escudo:
tahle akce není jen moje, díky za uznání,ale jedeme v tom s Passatakem ( konec konců není u nás důležitý kdo za tím stojí ) ale jak se to povedlo...
a bez maximální podpory Revilo Auta by to také nešlo + samozřejmě vynikající team lidí, kteří se tam s námi snažili udržet tu pohodu, na kterou jsme Vás pozvali :-)
Díky za akci. A tyky díky že neměl ZRALOK pravdku když ráno skuhral že je vše v háji :-) Pravda... ráno nebylo úplně fajn počasí ale přes den se to vylepšilo a kdo chtěl přijet tak ten přijel. jen nevím co dělal ten motorkář v břehu... kousek od vjezdu

17.09.2007, 09:16 |
Etien (M)
jojo, bylo to prima... jen doufám, že jsme Pinďu moc nevystrašili :o)))) a že se nebude příště bát :o))))
Jo bylo to fajnový.......ale ve stánku Emmy byla furt zima.
a dopadlo to vlastně dobře, Zdenek mi nezabil psa:))

17.09.2007, 10:25 |
Zdenek (A)
Komu patri ta cerna perletova honda z 21:23??? Musime mu fakt vsichni pekne podekovat za celodenni TUC CHRRR TUC CHRRR...... Fakt hustomazec! Hraje mu to opravdu "nadherne"... :-o
Etien : dám si do spoďárů psa. to tě přejdou chutě. Příště spím jinde. nebo raději nespím vůbec. Hondovec byl opravdu hodnotný.Asi to trochu nepobral.

17.09.2007, 11:36 |
TROY Zdenek
SPZ je Éčková takže pardubický kraj :-))))

17.09.2007, 11:39 |
Etien (M)
Pinďa: srabe :o))))

17.09.2007, 11:47 |
Smrada (M)
Zdenek: Hral s prestavkama pro to DexonTwingo

17.09.2007, 12:17 |
Marv Majitel té hondy seděl kousek od mého auta a z dálky si to pochvaloval. Nejvíc mě rozesmál, když komentoval tazzzovo měření...něco v tom smyslu, že kdyby to vohulil, tak ... konec citátu...asi jako že by natlačil víc :-)

17.09.2007, 12:20 |
Smrada (M)
Kdyby to vohulil :o))))))))
Kdyby to vohulil tak by tech myslim 8 kW bylo na hasicak :o)))))

17.09.2007, 14:32 |
Katy Taky chvalim srazik... pohoda a zabava ,nehlede na nas hodinovej programek :)) a diky Zralokovi za "prostor" :)

17.09.2007, 15:46 |
Kapka (M)
že jsem radsi s vama nejel na ten srazik..takhle jsem jeste v nedeli vecer umiral po sobotni oslave... :-(
LOOOL ... no ja vědel hned že majitel hondy nebude uplne zdravej ... už podle toho jak je hrdej na ten svuj hlukostroj ... pak ješte ten beran v kufru :c))) a ješte mne natře na SPL :c)))))))))))))))))))))) hustak ... doufam že přišti rok bude delat hluk nekde u EMMA ... vyzvu ho na souboj hned jak přijedu ... aspon mu neco lehne a bude potom celou dobu ticho

17.09.2007, 19:23 |
pesa :D
ta honda hrala naprosto priserne
náhodou...Honda a Twingo byly dooost hustý...hehehe

17.09.2007, 19:59 |
TROY spešl 4 Katy
fotky máš na emailu ;)
Zdendo, myslis tu technoparty....:))
No jedinemu to nevadilo...vidis, jak ten pes je uzasnej..:)))

17.09.2007, 22:15 |
m1tv hlidač:)

Sraz byl opravdu vydařený, sice mohlo být trošku teplejší počasí, ale jinak spokojenost. Mám radši menší pohodové srazy kde se pokecá a zasoutěží.

18.09.2007, 11:06 |
Etien (M)
tady se pise o psovi... a kde nic, tu nic...

18.09.2007, 12:39 |
Shr3k Dexon Twingo naživo
slabší computery a linky (DivX):
[ Link ] silnější computery a linky (WMV HD):
[ Link ]

18.09.2007, 14:00 |
Shr3k Spectron Honda naživo:
[ Link ]

18.09.2007, 19:31 |
JiM Shr3k: cus bracha se ptal cim je to tocene?

18.09.2007, 19:39 |
Shr3k Sony HDR-SR7E

18.09.2007, 20:28 |
JiM hmm tak to je kvalitka.. :) ale ta cena :(

18.09.2007, 21:27 |
Shr3k JiM: Tojo ... cena je tak na hraně snesitelnosti, brrr.
Aby to nebylo líto Panu Šéfovi :-):
[ Link ]

18.09.2007, 21:34 |
m1tv hehe že by ?

18.09.2007, 21:39 |
m1tv Shr3k zrada tam sem i ja takže chci polatek za medializaci:)
a jen doplnim že na začatku je jirka a /ružovočky dj/:)
a tady sou naky fotky
[ Link ]

18.09.2007, 22:14 |
Shr3k m1tv: Máš smůlu, nic nebude, já jsem člen Syndikátu novinářů a toto je zpravodajství. ;o)

18.09.2007, 22:27 |
TROY jooo Shrek to má dobře zařízený :-)
No a foto je zas před mým autem :-)

19.09.2007, 12:58 |
Katy 2pulka: skoda ze neuhnul vic do boku co .. :)))
ha, tak aspon po sraze vim jak vypada Pasatak... :) a ja furt, kterej to je..

19.09.2007, 13:01 |
Katy 2m1tv: koukam ze sis fotil moje couhajici kolo... :)))) mi to ani neprijde ze tak leze.. :)

19.09.2007, 13:28 |
Zdenek (A)
Koukam, ze se majitel ty Hondy (15/09/2007 21:23 Kaufik) neprizna ;-) Vite vubec nekdo, kdo to je?
to Sr3k: ještě že se chovám na veřejnosti slušně.. :-) Jinak by to byla mediální pomsta... :-)))))

19.09.2007, 15:04 |
paia moje fotky budou snad brzy na autotuning.cz vcetne clanku.

19.09.2007, 15:06 |
paia pasaťák: hele, jakou oficialne pouzivas prezdivku? protoze zralok te pise s dvema "s", ja to do clanku taky tak napsal, ale ted tu vidim jen jedno "s".
ahoj, pouze jedno "S" :-)

19.09.2007, 19:13 |
paia hmm, tak doufam, ze mi promines za to jedno "s" navic...
jasně, nic se neděje.. :-) Žralok mě takhle píše všude, kamarád jeden... :-)))))
dvě s,jedno s :-) achjo :-)
přátelé, tak když už jste tady, dřív než RELAX07 upadne v zapomnění...
pro ty co byli :-)
* co Vám tam chybělo?
* co by jste změnili?
* co se Vám nelíbilo?
* případně další nějakej postřeh?
děkuji
ZRALOK
no kdyby se priste dalo koupat bylo by to good :)
jinak perfect
Vita: koupat se dalo... voda přece byla.
Kameru do šuk stanů :-)
Mi tam snad ani nic nechybělo. Jen jednou se tam objevil mafik s felinou který se snažil podpálit gumy bo co. tak jsme se mu vysmáli a byl pokoj. Počasí neovlivníš, některé lidi taky ne. a jinak si myslím že bylo vše v pohodě. jen mě vždycky mrzí malá účast lidí na vyhlášení výsledků všech soutěží.

20.09.2007, 10:34 |
Katy 2Zralok: asi SIRSI podium.... :)))))
(pac tri holky od nas ZA nej zahucely..jak parili,a parili, naslaply do prazdna za sebe...a, au au).
Jinak taky nam nic nechybelo (kdyz budu mluvit za cele GT) , super organizace, super postarano, zajisteno.)
Akorat asi ten plac na ten Cup zvetsit nebo vyznacit.?
2 katy:
podium, nebylo zamýšleno jako pařící, mělo bejt halvně vyhlašovácí :-)
co se palcu týče, místa na cup bylo dost:-) ale to by se GT nesmělo stěhovat na třikrát :-) což je rázem 30 míst mimo...
jinak ten prostor na úříště vychytáme :-)

20.09.2007, 12:49 |
Katy ehm, jak na 30x ? :)))
ja treba prijela jen k chatce a pak se vymyslelo pry "jak loni"...
no , tak priste ho muzete jako parici udelat,docela se to hodilo .))))

20.09.2007, 12:51 |
Katy | Upraveno: 2007-09-20 12:51:56
...

20.09.2007, 17:30 |
paia porucit vetru desti... :o) ne, bylo to fajn, akorat jsem dostal do tasky 3 ruzny upoutavkovy materialy na akci, ktere jsem se zrovna ucastnil, ale ani na jednom papire nebyl program. jo a poustet auta od prijezdu i po asfaltu, tocit se tim vrchem bylo docela crazy, zvlast, kdyz to pak vedlo z kopce na travu, ktera byla okorenena bahnem, kde to slusne klouzalo.

20.09.2007, 18:19 |
TROY Z hlediska diváka ( mě ) tak vychytat bláto :(, nájezd na stanoviště byl trošku nelogicky horem :( do kopečka a pak šlusem z kopečka což není dobrý dvakrát na auto co sedí na zemi.
Taky by to chtělo příště víc leštěnek :-))) a míň votuzu ;),i když musim říct,že sériovky parkovali bokem.
2 Paia,
já ti tu tašku neměl cpát :-)
co se týče větru dešti to byl průšvih, kterej neovlivníme..
co se trasy týče, byla tak udělána záměrně, jelikož ji dělat dvojsměrně jedním koridorem,tak vznikne kolaps, takhle byl plynulej tok a dalo se stále fungovat...
nízká auta mohla jet středem, po domluvě s vjezdem...
co se bahna týkalo, tak to byl největší průšvih kterej, nešlo ovlivnit, celej pátek bylo super a ráno od půl šesté do 7 lilo jak z konve.. pak to prvních 50 auto slušně rozjezdilo...
Ale i tak chci všem poděkovat, že se snažili nehrabat, a v rámci možností se s tím poprali super..
2TROY:
z hlediska diváka byl nájezd nelogický, z hlediska logistika to mělo své opodstatnění, v kempu se nám pohybovalo 400aut, což myslím se podařilo títmo uspořadání poměrně usměrnit... jinak co s Pasatakem upřednostnujeme, je "nelogické" a "crazy" točení okolo,ale bez kolapsu a nehod :-)
co se leštěnky vs votuz týče.. tohle bohužel neovlivníme, faktem zůstává, že ačkoliv témeř všude v ČR pršelo, tak leštěnky dorazily, což si mylsím, že je uspěch pro káry které jinak vícméně jezdí jen při krásném počásku.. a toho votuzu tam tolik nebylo...
Byly tam serie auta,ale to pro změnu byly kluby značek, corsa club, mazda klub, puma klub...
Pro upravená autíčka a libovky byly připraven plac na betoně...
jak píše ŽRALOK, zdánlivě nelogické točení se okolo má své opodstatnění, sledoval jsem chování některých řidíčů, kteří odjížděli buď v sobotu večer, nebo v neděli ráno.. Odjezd byl nasměrován napřímo.. a okamžitě se ukázal problém, kterému jsme museli hned zabránít tím, že tam musel okamžitě stepovat jeden z pořadatelů.. šup na plyn a šup na brzdu.. i v případě, že tam bylo prostě hromada lidí, točících se okolo stánků.. Proto z vrchu.. lidi nešlapou na plyn a plynule a pomalu najíždí.. I to přispěje k celkové pohodě, kdy nikdo nemusí koukat okolo sebe, jestli ho někdo nesejme..
Co se týká počtu leštěnek.. je to zajímavé, ale i přesto, že v sobotu ráno zapršelo, tak bych řekl, že na velikost našeho srazu se sjelo pěkných aut opravu dost.. Samozřejmě toto téma je diskutovatelné.. leštěnky jezdí tam, kde je TC a na megaakce typu Hradec a Mimoň.. i tak si myslím, že jsme v porovnání s Plasama ve stejném termínu na tom byly o dost lépe a bylo se na co koukat..
P.S. List s programem je dobrá připomínka, to na příští ročník doplníme..
Vjezd do campu zůstane stejně (jen ten koridor bude vysypán štěrkem), leštěnky stále můžou na přímo..
Co se týká leštěnek..Snažíme se o získání TC na příští ročník, což by snad ještě zvýšilo účast opravdu pěkných aut!!
program bude bohatší.. poběží letní kino, travesťáci atd.. :-))
větru dešti neporučíme... bohužel.. :-(
Myslim si že akce byla luxusně uspořádaná, k programu bych doplnil ještě orientační mapku, protože nám nebyl nikdo schopnej vysvětlit kde máme pokoje :o) přišli jsme na ně dá se říct omylem

23.09.2007, 13:44 |
paia s TC jsi nejsem jistej, mluvil jsem s Petrem a rikal, ze potrebuji velkou navstevnost, aby natahli sponzory a samozarejme taky velkou vyasfaltovanou plochu, teoreticky by TC zabral jak veskery prostor pred podiem, tak i prostor, kde byla EMMA, kterou by jste museli vyhnat nekam na travu. ale samozrejme, ze vse je jeste predcasne a zalezi, jak si to s nim vyjednate.
jasně, je to teprve v plenkách, ale uvidíme..

26.09.2007, 15:45 |
paia tak clanek s fotkama konecne uverejnenej na autotuning.cz
Paio, článek pěknej děkujeme:-)
jen autíček bylo 400 a ne 300 :-) ale i tak to dopadlo fajn oproti ránu, kdy lilo jako z konve a libovek 20? mylsím, že se jich tam ukázalo víc jak 20 ne? :-)

26.09.2007, 18:14 |
Katy jo tady je tvurce..tak ja podekuji za zminku o Girlstuningu rovnou ;)
Diky ! a taky bych rekla ze libovek vic jak 20...tak 40 ? :)

26.09.2007, 22:59 |
paia z myho pohledu tam bylo tech libovek opravdu jen asi 20, asi jsem uz zmlsanej... :o)
díky za pěkný článeček.. :-) Jinak s počty souhlasím se Žralokem a Katy, ale to je tak nějak jedno, důležité je, jak se lidi bavili atd.. :-)

27.09.2007, 17:05 |
Etien (M)
myslim, ze libovky na tomhle srazu opravdu nejsou dulezity... je to hlavne o lidech...
dulezity je, jestli paja prijel libovkou...

27.09.2007, 18:47 |
paia Etien: proc myslis, ze je to dulezity? ja jsem o svym aute nikdy netvrdil, ze je to libovka, ani jsem ho tak nestavel. a do Tuning Cupu ani jinych soutezi krasy se necpu, tak se di vycpat.
tak se tu přeci kvůli tomu nebudete hádat ne, vždyť je to úplně jedno.. lidi jezdí hlavně za lidma..