Navštíveno 4013x

kdo by jel? letos jsme to Březno vůbec nevyužívali, tak co kdybychom se tam ňák scukli? já bych s mosteckou bandou tak v 10 autech dorazil

12.09.2007, 19:34 |
Valis Ukazu se,pokud nebude metr snehu:-)

12.09.2007, 21:25 |
Pagoš Nemůžu, jedu na "školení"

13.09.2007, 09:58 |
Kapka (M)
no mohli by jsme neco vymyslet..jestli teda nebude už snih :-)
kapko tak zpunktuj vaší bandu a prijedte taky. Samo ze pokud bude extra chcanec tak se to ruší, ale to nikdo predem neví.. myslim si, že by to mohlo byt dobry. Predminulej rok na jare prijelo kolem 300-400 aut, to byl mazec :)

13.09.2007, 17:06 |
Smrada (M)
Pokud mi to nekdo pripomene, tak bych prijel pokecat
no se vi, pocitejte se mnou :D
Ja jen aby to zase nebylo, jat tenhle vikend, Taky tam melo prijet prej hodne aut, a moc nas tam tedy nebylo. Ale aspon jsem se zse nekam dostal
no nic neslibuji, ale taky bych se zajel mrknout, pokud se vejdu k Smradovi do auta :o)))
M.Á.R.A: to už jako zas uvidim tvůj xicht?

14.09.2007, 19:38 |
Valis Reprak: Neuvidis,bo kdyz si do auta sedne Smrada,tak uz se tam nikdo jinej nevejde :-)
Valis: ten se k tobe nacpe do jetty a uvidis ten rachot :D

14.09.2007, 22:08 |
Smrada (M)
Ale vejde aneb G PLUS :o)
Reproboy: já vidim tvůj ksicht pořád, páč seš moje noční můra.
Smrada Golf plus Mára:o)

15.09.2007, 05:34 |
Q tunis
a mara dostane do držky jestli.......
:-))
Platí to tedy tuto sobotu?

12.10.2007, 17:54 |
EdTV Budu tam.. Nějakej přesnější time?

12.10.2007, 19:14 |
Valis EdTV: Asi od dvou jako vzdycky.Ja budu stehovat,tak jestli se tam dostanu,tak nekdy pozdejs

12.10.2007, 20:27 |
EdTV Valis: Já jsem si to myslel, ale jen tak pro jistotu, abych o něco nepřišel.. :-) Přijeď , hodíme všicky pokec a tak nějak do pohody, víš jak.. ;-)

14.10.2007, 11:59 |
EdTV Tak Březínko se nám náramě povedlo. Byl jsem překvapen, že jsme se sešli v celkem hojném počtu, osobně jsem čekal menší účast, počasí přálo, svítilo sluní, nicméně byla zima. Bylo také menší spestření v podobě 8mi minicooperů. Jinak klasicky sprinty, gumování (konkrétně dvě, shodou náhod obě Bmw:-), které se neobešlo bez menších problémů.. Jinak jsme všici pokecali a tak si myslim, že to byl celkem dost zdařený srázeček.. Doufám, že stihnem ještě alespoň jeden takový sraz do konce tohoto roku, bylo by to fajn..
hlavne ze to reprak stihnul kdyz to svolal :-)
ale srazik docela v pohode :-)
kazdopadne tam zustal peknej bordel z pneu...
skoda ze pagos mel skoleni a prisel o to :-)))

15.10.2007, 18:35 |
EdTV Jj, to je fakt, bordel tam zůstal pořádnej... A ti co ho udělali by tam měli naklusat s košťatama a zamést to... A co se Pagoše týká, tak toho je mi líto že tam s náma nebyl a musel bejt na tom školení. O hodně přišel, fakt Pagoši.. :-D Ps.: Co si se naučil na tom školení? :-DD
priste vemte nekdo Lukesovi koste :-D