Navštíveno 4078x

takze predbezne protoze se mne vsichni ptaj co to s klukama vymejslime v prispevku nize.
Pristi rok budou Krivonosky dve jedna na zacatku sezony druha na konci.Ale jelikoz mistni clenove nemaji jen pritroubly napady jako troubeni ve dve rano u chatek ale i dobre bude Krivonoska pojata jinak.Nadale bude pod zastitou Barrandov teamu a dBdrag teamu
ale bude to prej vycvikovej tabor:-)))) Nebojze zadny opici drahy zadny plizeni mezi hustym porostem a vycvik v boji zblizka:-)))
Jinymy slovy celou sezonu za nama lidi chodi co tohle jak tamhleto ale na foru se tezko radi a na srazech neni cas.Dusledek je ze soutezici pak ztraci odvazu to zkusit takze jsme se rozhodli ze na zacatku sezony udelame volne mereni rady a popripade budem vytykat chyby co a jak je spatne co a jak predelat.Mame par soutezicich kteri si myslim jiz muzou dovolit radit protoze neco dokazali takze se nemusite bat ze se nejak zesmesnite.
O tom samem se ted jedna zda do toho pujde Emma nebo ne ale byl bych rad kdyby ano.Erik zatim souhlasi jeste ostatni a je to.V nejblizsi dobe budou spusteny stranky kde se dozvite vse potrebne jen nam dejte cas po MCR DBDRAGU a ME a MS se na to vrhnu:-)))
no ja si myslim ze tohle kapanek neni fer... myslim si ze jarni autohifi sraz byla a mela by byt nadale Macocha...
Nikdo nerekl ze nahrazujem Macochu ta muze bejt i nadale
Myslím že velmi dobrý nápad, konečně to někoho napadlo :o))
A kdyby tam byla i Emma tak paráda, jéé už se těšim jak budu votravovat a vyptávat se :o ))))
Jinak místo konání neřešim, na Křivce bylo fajn, na Macocha jsem nebyl.
jinak Jeepe napisu ti pro to tak je jelikoz loni se bavilo jen par lidi a ostatni byli kdesi schovani a breceli ze se nebavi ze chcou jen klidnou Krivku bez reklam letos sme to tak udelali zajimavy ze prijeli jen ti co se bavili loni i s reklamama ale ti co plakali neprijeli.
tohle secko chapu jen je skoda ze se podobny srazy budou konat v jedno obdobi...
2 luke: a to je problem dohodnout termin tak aby se neprekryvali?

10.09.2007, 14:07 |
Q mno navíc to napadlo Barrandov...... :-))

10.09.2007, 14:11 |
Lada362 | Upraveno: 2007-09-10 14:12:55
Q a ted si se prasknul:-))))
schvalne sem napsal mistni clenove aby nikdo nevedel kdo ve 2 rano budil celej kemp:-)))
Vita: o prkryvani nejde... proste dva stejny srazy v jednom obdobi sou podle me neprakticke... uz takhle je cely forum rezdeleny a lidi nepojedou na podobnej sraz chvilku po sobe... ale jak rikam nechavam to konovi

10.09.2007, 14:26 |
Smrada (M)
Tohle je ale jarni soustredeni. S Ladou sme o tom mluvili pomerne dlouho ted na Blatny. Udelat soustredeni v zari je naprd. Macocha, pokud ji Carsumitko udela, bude super a verim, ze pokud vznikne jarni soustredeni, tak se pojede na akce obe. Macocha pro skalni a novacky, Krivka hlavne pro novacky a pro skalni ;-)
jasny ze Vas tam letos na Jare ale bylo...

10.09.2007, 14:35 |
Smrada (M)
Macocha nevysla s volnem v praci no:(

10.09.2007, 14:35 |
hoff Souhlasim - jen houšť! Hlavne at je to alespon mesic od Macochy, datumove. Na rehabilitaci . . . :-D

10.09.2007, 14:36 |
Smrada (M)
hoff: Tak nejak se o tom premyslelo
Přesně jako HoFF!!! Pokud bude čas na rehabilitaci tak by to neměl bejt problém...

10.09.2007, 20:09 |
Berny tak jestli to chápu tak mě grilování čeká teda 2 x za rok ???

10.09.2007, 20:51 |
Yawor Berny : furt lepší než bejt 2x za rok ču*ák ;o))

10.09.2007, 20:54 |
Q 2x pak vysvetlím.

10.09.2007, 21:01 |
Berny Macocha co to je?? O tom sem neslyšel, tam je gril ?

10.09.2007, 21:07 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2007-09-10 21:08:16
Q ja rikam 3x kuwa
berny: macocha je nejvetsi propast v CR... nachazi se v moravskem krasu
Ja jsem pro.Bude pak vice moznosti se videt s nekteryma lidma.Bohuzel casu sem mel malo a nemohl jsem na par akci. :-(
Berny: Ale ty dobre grilujes.Takze ti to holt zustalo.Jen skoda,ze jsem delsi dobu nic neochutnal............
Luke-Jeep: ...................a jsou tam i krapnikove jeskyne,kde se obcas vyskytne nejaky ten krapnikar.
spíš slečna krápníkářka, která nás zařadila mezi hasiče a byla z nás poněkud nesvá, speciálně když jí furt u očí blikal foťák :-)))))
proč jste neřekly že ste hasiči?? já vás nemůžu všechny znát :-D
jinak já pojedu rád kamkoliv a kdykoliv, jen mě SERE, že nás je registrovanejch xxxx tisíc a pak je nás na srazu jak do mariáše. Sice mám rád komornější akce,kde je pár desítek lidí,ale myslím že by se spousta z nás mohla zamyslet. Máme opravdový sraz AHC 2-3x do roka tak by se tam mělo sejít opravdu habakuk lidí...

11.09.2007, 12:17 |
Q nechápu.....
naopak krápníkářka měla jiskru v oku, nikoli blesk!!

11.09.2007, 12:25 |
PRESS jedu takýýýýýýý

11.09.2007, 12:41 |
Lada362 | Upraveno: 2007-09-11 12:44:42
vy ste hrozny spameri zalozim novej prispevek a pointa zase zmizela:-)))
co se mě týče, druhou Křivku vítám :-)
takze spis navrhujte naky datumy

11.09.2007, 13:23 |
hoff My datumy? To bude dobrej hokej :-) domluvte se s caraudiem at je to tak mesic od sebe a je to :-D
jo vy spameri! chudak Glum362... ted vazne...
weekend kolem konce března?
Koncem března? To nezní špatně!!!

11.09.2007, 15:47 |
PRESS jj půlka ledna ideální
pressu nes*r woe jako od pulky dubna sou srazy a kdy to tam chces umistit? totez se resilo skrz macochu

11.09.2007, 16:50 |
PRESS Luke, už to nehul o:-))))))vo dubnu sem nic neříkal woe
10/09/2007 21:07 Luke-Jeep: technicky vzato ta zatopena dira u Hranic na Morave je hlubsi ;-)
[ Link ]
to Lada362 (12:41):
1, Omlouvam se,ale nejak jsem si vzpomel na prvni Macochu.,kdyz uz to tu nekdo nacal.
2, Omlouvam se,ze jsem odbocil od tematu Krivonoska 2008 info.
Jinak teda abych napravil,tak ja se podridim vetsine. Stejne me to nevychazelo kvuli z........u zamestnavateli a nevim jak to bude nadale kvuli z..........u generalnimu rediteli.
BTW: Kdyz bych nahoodu jel ja vecer kolem chatek,tak bych netroubil,ale zvonil.Prijel bych tramvaji :-))
DJ_Felda: Nevsim sem se koleji u chatek. Ty jooo?? :o)
Felda tebe sem zrovna nemyslel:-))
Area51: Ne,ale prijela by na specielnim podvozku
Lada362: ok,ale ja se omluvil preventivne.
DJ_Felda: A do haje.. tramvaj na gumovejch koleckach.. Ceho se jeste dockáme :o)))
Felda ted uzs e to tyka i tebe a Area51:-)))