Navštíveno 3814x

já určo jedu, těšim se jak malej Jarda :-)

10.08.2007, 13:09 |
Mr_xx Jak malej Kox :D
Já ne, v ty době budu ve vysokých tatrách... :(

10.08.2007, 14:35 |
Kapka (M)
mam zažadano o akreditaci..tak se uvidi...jestli bude nejaky VIP vstup :-))

10.08.2007, 20:28 |
Q na co tobě daj akreditaci??? :-))

10.08.2007, 20:53 |
Kapka (M)
to vis prave že zrovna na ten harem...mam ruzne kamaradky co maji dalsi kamaradky... a vždycky nejaka pracuje na tom spravnem mistě :-)))
tak ticket je už doma, sem na to hooodně zvědavej!

No já pojedu spíše na Transmission a Tiesta :-)
tak Tiesto 24.11. je jasnej taky, to se musí, to je povinnost :o)
jako Creams: Trasmission a Tiesto,pojedu....
byl sem minulej rok a byl dobrej. Letos to bohužel vychází na termn, kdy je mimoň.
dyt prave v patek na carla, prospat a v poledne presun na sprinty je to za rohem
loni mácháč taky vyšel do mimoně..živě si to pamatuju.byl sme tam zadara:o)..teď nemám možnost lupenů, takže nee..a mimoNˇbojkotuju.... :o))))))
Kislik: to by bylo moc moc HC
Carl v posledních setech se mi moc nezalíbil, líbilo se mi jeho období tak v roce 2002-2004, hrál super, teď už mě ty jeho sety moc nechytají...ale akce bude určo super, Carl to umí rozpumpovat
no jako je fakt, ze na ty akci minulej rok se mi taky daleko vic líbil Orbith, ale jde o akci jako celek. Na Summer of Love sem byl tuším třetí rok po sobe a ted sem si prosterekl, že uz nejedu, protoze tam stejne pokazdy nehrajou nic dobryho. Transmissions to samy a na Tiesta bych asi ani nejel. Tak kam uz ma člověk sakra jet, aby tam nehrali jako hvezda nejkaky podelany elektronický Rammstein nebo nejakej TRANCař. sakra
Scream: a na co bys teda chtěl jet?Co tě bere Techno??
Jinak nevím,ale ted bude tuším Hradhouse,ale to je od tebe trošku dál... jinak nevím,nenapdá mě co by tě bralo..
hmm na me moc vymejvarny ja tak stridavej/stejnosmernej :P
Machča: co to znamená?Trance,Techtrance?
letos je to nabitý :-(
ach jo, na co dřív, to je měsíc co měsíc akce :-(
Jeffry.j : to se ptas toho pravyho ja bych ti tak rekl jakej rozdil je mezi rockem a hard rockem :D
Machča:v poho:-)) mě to akorát zajímalo,pže se Screamovi se nic nezamlouvá,naproti tomu highty říká,že tento rok je moooc akcí..