Navštíveno 4644x

zdar všichni , dne 18.8.2007 se bude konat jednodenní sraz v Machově u Hronova (nebo Náchoda) od 9.00 do 18.00 hodin , soutěže , pokec a tak však to znáte , kdo by měl chuť a volno tak dorazte srdečně Vás zvu jménem všech organizátorů .
Pokud uz bude auti, rada prijedu:))
ale nečekejte všichni žádnou mega akci :-)))) souteže jako házení sudem , sníst puding na rychlost a tak , měření audio - taková sranda .... a tak dále , prostě se vyblbnout.
Rom_octa: už od loňska jsem se těšil zase na menší pohodovej srázek a letos jsem zjisti že se to kreje se Škoda srazem v Přerově,docela škoda no...
2 ROM-OCTA:
zdarec chlape:-) kde to v Machově je? Chtěl přijet mrknout, tedy pokud nebude pršet jako z konve :-)
je to hnedka na zacatku Machova na Hristi... smerem od Police je to napravo hned za ceduli Machov
díky:-)
Luku, dorazíš z Boručákem?
nedorazim chlape.. sem na tom bidne co se tyce penez... jakoze vazne spatne (no job) takze takovahle destinace je na me moc vzdalena :-( ale jel bych rad... protoze navic mam tam v Machove kamarada... a myslim si ze s kanarskou obcankou bych mel nejvzdalenejsiho ucastnika srazu v kapse :-))
no pak tedy doufám, že za měscí na Relaxu na konopáči :-)
tedy pokud jsi tady.. :-)
jj su tady... ale konopac je jeste dal :-))
Brno... a delat sbirku dostante luke-jeepa na konopac je nesmysl :-) a navic mm pocit e tehdy tam je svatba kde nemuzu chybet :-)
no Brno je 150km,ale pokud je svatba, tak to se nedaá nic dělat..
tak svatba neni... tak uvidime jestli se podarisehnat do te doby raci tzn i penize ;-)
No tak jsem v Polici, ale auto je v Tachově, tak nic:(
2 Zralok
no pokud Ti to výjde budu jen rád
a je to opravdu z Bezděkova to je za Hronovem , tak v Bezděkově do prava na Machov a pka už to uvidíš , je to hned na začátku na hřišti
Zralok.
V pondeli si jdu pro znacky...
Uz takhle to jsou pro me nejdelsi dny v zivote:))
Jsou nějaké fotky ze srazu?
mno prý nebylo zkoro co ani fotit .. cca 40 aut (loni kolem 100)
fotky na www.tuningxcars.com
[ Link ]
no hezký ...teda teda :-)
no jasně :-) ale ty leta :-(
jako konny... oldies but goldies :-))
já mám tady taky jednoho dirigenta.. :-)

pak jednoho chytrolína.. :-)

není to ten samej chlap? :-)
vy Hadi ze starého člověka si dělat srandu :-)