Navštíveno 4360x

Nevím, nevím, ale co si o tom myslíte ?? Neuděláme zase nějaký ten scuc v HK ??
Cooo ??
Nooo ??
Kdo je pro ?? :-)
TheTimo : to si jenom myslíš... ve skutečnosti je to vždycky blíž jak na mapě :D
Jinak kdo další ? ;-)
já jsem také pro ale .... kdy ?
najednou. loni nikdo nejezdil když jsem to navrhl a te´d najednou??? Jinak klidně. vymyslete termín. pokecáme prudiči?
No já bych to viděl asi na nějakou neděli ? A klidně už tuto neděli nebo příští, mě je to jedno já se přispůsobím většině..
A časově nějak k večerou, aby jsme nepadli vedrem jako mouchy..
A místo.. ? To nevím :-)
Tuto neee, pleas, já sůůů v práci.
a tady to začíná. já v něděli nemůžu, já mužu příští.... ne já zase chci teď za týden jedu k babičce pro meruňky... Proto jsem od toho dal ruce pryč. pokaždý když jsem vymyslel datum bylo špatně. Místo. HK TESCO Hradubická. jednou jsme tam přece taky byli a nebylo to špatný.
OK místo je tedy asi jasný ! ----->>>> HK TESCO Hradubická
A teď ten čas ! Ať každý napíše kdy se mu to hodí ( v následujících 14 dnech ) a udělá se kompromis ! Nebo ne ? Nemusí to být ani neděle, třeba i sobota nebo pátek..

18.07.2007, 16:55 |
Majk-fox | Upraveno: 2007-07-18 16:57:40
Takže, příští sobota se hodí mě a Tesco je báječný nápad:-)
no neděle navečer by šla :-)
No tak já až bude nějaký bližší termín rozházím ještě po jinejch forech ať nás je tam co nejvíc.. Pokud znáte ještě někoho tak mu dejte pak taky echo ať je nás tam opravdu hodně jako za starých dobrých časů !! :D
Takže kdo by mohl už třeba tento víkend ? V tu nedělu ( bo možná aj sobota ) ?
A kdo až tu příští nedělu ( bo možná aj sobota ) ? :D
Ať je v tom nějaký systém :DD
ZRALOK : myslíš tuto nebo příští neděli ?
Majk-fox : Tonto víkend ne ?
Sakra to je organizace :D
bývaly to neděle a docela to fungovalo. jsem osobně pro neděli. můžu jenom tuhle. další jsem pryč. Ale je to jen můj názor. v sobotu bývají velký srazy takže spousta lidí je pryč popř na cestě domů.
Ok takže tuto neděli už se asi nic dohodnout nestihne takže kdo je pro příští neděli ?
Já.. :-)

25.07.2007, 11:11 |
Mr_xx celej tyden budu pryč, takže bych to viděl na 5.8. nebo i další neděli, ale chte to obeslat cšechny kluby v HK a okoli PCE, stret-toys, orebáci, atd. at je co nejvtěší učast ;)
Ahoj vespolek, tak mě by nejvíc vyhovovala ta neděle 29.7.
5.7. už moc ne páč jedu na sázava fest a nevim jak se vracim...:-)
zdar wendys
wendys : toho 5.7. už to asi taky nestihnu :D
Jinak toho 5.8. by to šlo.. a bylo by i hodně času na to obeslat ostatní kluby jak píše Mr_xx a aby si každej našel trochu času když je to takhle dopředu..
Takže názory a připomínky ??
Já to nechám na vás, buď bude čas a nebo nebude.

06.08.2007, 18:45 |
Mr_xx no 5.8. už je asi pozdě... chce aspon dva tydny dopředu, neli měsíc :D
co takhle začatek září? :D
tak přijeďte do Machova :-))) v sobotu viz srazy výše
zdar, tak jak říká Rom Octa :-) Machov
nebo:
9.9. od 14.00hodin
regionální setkání - tuning a autohifi
CZ:Pardubice: parkoviště Hypernova Pardubice
pohodové setkání upravených vozů před Hypernovou, představování vozů, poslech aparatur, barmanská show, souteže fajn radia Life, moderátor fajn radia life - promo akce srazu RELAX MEETING

ALE ALE. to zní velice slibně..
no chtěli jsme trochu větší promo a Hypernova na něm trvala :-) tak nám dali prostor před + elektriku, tak se tam stukneme, bude to spíš pohoda pokec, pak udělat nákup domů (samozřejmě v hypernově :-)
nějak nealko drink o barmanů a pohoda..

07.08.2007, 12:33 |
Mr_xx wow, tak to zní dobře, jen doufám, že v tu dobu nebudu ve špitálu :(
píšu si do kalendáře 9.9. :) PCE :)) jen potřebuju zajistit odvoz....
mi ten víkend mají lít beton :-( se z toho poseru. uvidím jak to bude.
píďo, to zvládneš.. budeme se tam motat od 14 cca do 20.. tak to by jsi musel vylévat základy pro panelák.. :-)

08.08.2007, 10:26 |
Mr_xx on už byl předchozí ročník?
kdej sou fotky ? :D
u mne, proč? :-) to byl jen regionálek :-)
no takl pokud do 20:00 tak to tam asi přihasím. chtěl bych Vás vidět před heřmaňákem... sakra nějakou chatku sehnat..

08.08.2007, 17:49 |
Mr_xx v HK taky byli jenom regionální, a vždycky se někde na netu objevili.... :D :-/
ani nevim,že sraz minule byl...
ale pokud by bylo neco v HK, dorazim taky
no bezva, tak já to nakopu mezi srazy:-) Fotky byly nic moc, vyfotil jsem jen pár věcí..

09.08.2007, 10:18 |
Mr_xx Hele, připiš trochu ještě informací, hodim to na nějaky stránky ;)
ono to ho moc info není, jde jen o pohodové odpolko, spíš sjet se dát si drink, pokecat... takže nic mega..
9.9. od 14.00hodin
regionální setkání - tuning a autohifi
CZ:Pardubice: parkoviště Hypernova Pardubice
pohodové setkání upravených vozů před Hypernovou, představování vozů, poslech aparatur, barmanská show, souteže fajn radia Life, moderátor fajn radia life - promo akce srazu RELAX MEETING
hm.... že bych taky dorazil , ale nezapomeňte také na srazík jednodení v Machově 18.8. :-)))))) děkuji budu rád když se někdo ukáže

22.08.2007, 20:04 |
Mr_xx Mylsim,že dorazí hodně aut ... :)
no uvidíme:-) aby jsme s Passatakem nepředstavovali svoje Fáčka :-)