Navštíveno 6122x

Tak Týnec se poved naprosto skvěle dobrá nálada spousta lidiček které vždy rád pozdravím. Počasí sluníčkové ač si myslím že i dost jsem se pěkně připekl.
Každopádně kladně chválím.

14.07.2007, 22:05 |
petis a fotečky?

14.07.2007, 22:35 |
KaZaN Jojo povedlo se.... KaZaN taky připečenej..
čus..připravuju menší galerii tak až bude dám vědět... :o))

15.07.2007, 00:25 |
zdany I Zdany hlasi pripaleniny.. Myslim, ze vsichni kdo nemazali maji xichtiky a krk hezky cerveny... :))) JInak opravdu super akce. :) Vse se povedlo.. A cesta domu byla pohodova..

15.07.2007, 00:41 |
paia akce pekna, dragster se mi celkem libil, jen skoda, ze jsem to mel tak nejak letecky a zrychlene, po 2. hodine jsme mazali zpet do Prahy na grilovacku, ze ktere jsem se pred 10 minutami vratil...

15.07.2007, 03:29 |
Q Gratuluji Kapkům za super sraz!
Hrozně rád jsem zase všechny viděl! Emmany i Db a k tomu ostatní členy AHC.
Moc rád jsem pokecal s Luke-Jeepem, Kyklopem, Petrem a dalšíma

15.07.2007, 10:15 |
KaZaN KaZaN mazal....ale pozdě (o: dneska ráno sem v koupelně potkal v zrcadle rudýho apače, asi půjdu někam na casting dělat rudošský křoví....
Fakt super srazik, tak jako kazdy rok :-)

15.07.2007, 10:22 |
KaZaN Koukám, že Tě hodně vzalo (o: nejmíň 4x

15.07.2007, 10:43 |
Katie Jo, mně se tam taky líbilo ;o) Ale spálená sem pěkně, páááálíííí to!

15.07.2007, 10:52 |
KaZaN Však si včera vypadala taky už jako ráček... ..teda ráno ne, to spíš jako stalaktit s převládající složkou vápníku (o;

15.07.2007, 12:34 |
Katie Ježiš :o) Nezacházej do podrobností :o)
Ja tam byl ale nastesti me nikdo nevidel :o))
žádná spálenina jen hnědé opálení ;-)
jinak co se tyce Katie tak souhlas s tim (nyni prijde indianske jmeno) Jenž-jezdil-VR6-a-ted-almarou-KaZaNem a hlavne jeji roztomilost cc ve dve rano :-)
vidim ze Johanikovi se tam libilo hned 4x...
Timovi a Konnymu diky za snidani :-)
poradatelum za poradani ;-)
Qckovi za podporu
a hlavne X-satovi za pomoc pri drobne zavade Broucka po ceste na srazik... diky moc pane!

15.07.2007, 15:42 |
KaZaN ..tak proto sem se musel spálit, abych byl řádnej rudoch, když už mám rudoššský jméno...
...ale VeRunkou taky jezdím, jen má teď kaput hydrauliku chudinečka (čubinečka) (((((o:
kazan... jak rikal Valda Matuska po emigraci z rudo-komunistickych duvodu... kdyz uz mam mit muj syn rudeho bratra tak at je to raci indian :-)
horko hýbalo i s aligátorkou :-))

15.07.2007, 16:27 |
KaZaN spíš bych řekl, že znehybnilo (o:
já spálený nebyl... ale teplo bylo šílený
nebyla by fotečka mého fiata?? prosím

15.07.2007, 19:05 |
KaZaN KaZaN je taky zvědavej, jestli někdo zvěčnil jeho fešáčkýho zelenýho žabáka ((((o: ..spíš teda doufá, že ne (o:

15.07.2007, 19:14 |
Q :-D

15.07.2007, 19:36 |
TROY :DDD kdyby je viděla máma

15.07.2007, 19:40 |
Q jj, počkej až je všechny uviděj rodiče.... :-DDD

15.07.2007, 19:40 |
Q
ty woe zoologicka na podiu... ale monotonni sama koza

15.07.2007, 20:00 |
Kapka (M)
tak ted jsem dorazil konecne z letiste domu...jsem uplne po 4 dnech KO...dneska jsme na letisti namerily pri uklizeni 38 stupnu :-( jsem rad že se to vsem libilo...a kdo jel v sobotu vecer domu a nezustal na nocni show tak o hodne prisel..že ju Qčko :-))) jakmile proberu cca 500 fotek udelam hned galerku...a myslim že nektere fotky se Vam bandu uchylu budou libit....

15.07.2007, 20:01 |
KaZaN Neuvěřitelný, že sem zase přehlídnul nějakou zvěř...

15.07.2007, 20:02 |
KaZaN ...asi sem se moc držel u žrádla (((o:

15.07.2007, 22:20 |
TROY Kazan
:) nj hyeno nemáš žrát mrtvou zvěř,ale čerstvý kozy :D
kdyz uz sme u te zvere... moc pekna fotka brouka diky za ni skodovkarum...

15.07.2007, 22:43 |
Brda taky mam jednu broukarskou. jen nevim, proc jsi se vzdy otocil ke me zady, kdyz jsem dorazil s fotakem :D

15.07.2007, 22:49 |
Smrada (M)
No tak nam to zas nevyslo. Uz potreti:( ja se snad na ten Tynec nikdy nedostanu. Tentokrate hlavne kvuly tomu, ze sem si popletl tydny a myslel jsem, ze je az pristi sobotu. Tuhle jsem byl na ceste z dovci
Luke: kua ta motorová kapota by taky mohla ležet na nějakem koberešku, neee :-)
Smrada tož přijeď k nám do Slušovic

15.07.2007, 23:25 |
KaZaN TROY...no a vidíš to, já zrovna čerstvý kozy tak rád, ale sem skromnej a spokojil sem se s mršinama od Tima (o: a ani toho voňavýho modrýho chrousta co sem jako první viděl, když sem se ráno probudil, sem nesežral...možná proto, že u něj Luke tak spokojeně pochrupoval a mlaskání by ho mohlo vzbudit....

15.07.2007, 23:32 |
Smrada (M)
Ali: To mam trochu z ruky a obavam se ze pristi vikend budu bez auta, ve kterem by se dalo popojet takovou dalku bez ujmy na zdravi (komfortu). Taky asi bude jiny plan. Mozna se totiz pojedu podivat s rcckama do Jindrichova Hradce

16.07.2007, 00:26 |
KaZaN Taky sledujete, ze je v tom roce, zejmena v lete, tech vikendu nejak malo /o: ?
Akce byla opravdu bezva. sluníčka mnoho. Bylo porát na co koukat. i sranda byla. jen ten žravej hmyz. Viď sate? cesta domů taky dobrá. zase mouchy. Akce mi přišla taková v pohodě. pokaždý se teda najde debil gumující mezi lidmä, popř černý dým letící z výfuku...

16.07.2007, 09:57 |
Zdenek (A)

16.07.2007, 10:50 |
Katy zdravim vsechny... musim asi jedna z mala rict... ze jsem se na tynec straasne tesila...loni byl suproveeeej....ale letos jsem byla straaasne zklamana :(
jak ucasti aut nejen v cupu, tak tim ze jsme nakonec nekdo sebral rezervovanej plac, tak tim ze snad na cely areal byla jen JEDNA cisterna s vodou! a ruzny dalsi aspekty. Patecni noc nepocitam , ta byla dobra.
Pristi rok budu ucast zvazovat a s GTckama taky nepocitejte.... ne teda ze byste se z nas meli po*rat...ale Flip mi psal ze s nama automat.pocital pro letos.mu to prosim vyrid,Kapicko.

16.07.2007, 11:45 |
KaZaN No, vzhledem k tomu, že sem v sobotu ráno vstával v půl šestý a hladově čučel z Vitožabáka...tak to byl dost zoufalej pohled na ty zástupy slečen, co toužily po ranní toaletě a hygieně a po chvilce oťukávání ToiToiek s hnusem odcházely mně neznámo kam a podobně to bylo s "koupelnou" ...tak docela chápu Katyiny výtky... jakožto zástupce těch co mají pinďoura sem to nenesl tak těžce (o: ale sám sem ráno chvíli váhal, kde si vyblejskat chrup (o: Trošku slabota byly i koše, ale to se dá zmáknout, normální lidi si po sobě zvládnou uklidit.
Nicméně sem zažil akce kde nebylo vůbec nic, takže si nestěžuju, kladný pocity jednoznačně převládaj (o:

16.07.2007, 12:17 |
zdany Pro HotDoga............ Naky divny houby tam rostly.............

16.07.2007, 12:18 |
zdany Hot Dog v akci.......

16.07.2007, 12:18 |
zdany Neni nad to si pri mereni si k tomu sednout. :)

16.07.2007, 12:26 |
Katie Jako KaZaN.. kladny pocity prevladaj :) Zuby sem si vycistila v pohode, kadiboudy sou hrozna vec, ale na tehle akcich to jinak nejde, ja myslim, ze ten den, nebo dva to snad kazdej vydrzi.. A pitna voda? Byla jenom jedna cisterna, ale zase je fakt, ze kdyz voda dosla, tak tam celkem brzo privezli novou, takze ja si nestezuju, mne se tam libilo :) Tohle sou drobnosti, mne zalezi hlavne na tom, jaky tam byli lidi.. a tady byli fajn, takze no problemo :)
katy. ten plac tam pro vás byl. i tam někdo přijel od GT a zase odjeli tak se tam nacpal někdo jinej. a kapka říkal, že tam máte někoho vyslat, že nemá dost pořadatelů na to aby tam drželi zamluvený místa... já taky bojoval o místo pro dbdrag :-)
a toiky, to je kapitola sama pro sebe. jen jsem postřehl že v blízkoksti cisterny s vodou byli 3 a najednou se jedna neznámo kam ztratila

16.07.2007, 14:54 |
Katy | Upraveno: 2007-07-16 14:58:37
2hot dog: no ja bohuzel prijela ze vsech jako solo a pozde (kdybych tam byla vcas, vsechno bych si wosefovala,se neboj) ... volala mi holka od nas.. ze jsou na miste, bylo pul osme... a ze tam stoji nejaka kraksna cervena avie , na nasem fleku, pak ze tam je nekde nejake podium a velky bedny ze tam neni nikde slyset vlast.slova... a ze tam se kempovat a spat neda, tak ze jdou hledat fleka jinde... jsem si rikala..trochu muziky...ale kdyz jsem to videla... az jsem prijela,byla jsem rada za to klidne mistecko.
A rano, teda ze se presunem... jenze ono o pul devate UZ ...si to tam nekdo zabral, zmensil a nevim co. Ale je to pryc... a priste budeme mit vsichni o starost min. akorat to sere cele GT ze nebyl ten spolecnej flek.

16.07.2007, 14:57 |
Katy a i kdyby jsme jeli nakupuvat na 14dni na Aljasku...je tam cedule , jsou tam gumy...je to vymezeny...jenze kdyz jsou lidi drzi jak wopice a neumi cist (a asi maj ufikli koule ze lezou na Girltuning ) tak to je tezky ! sorry za ty vylevy....ale jsem letos hodne tyncem zklamana.
Loni jsme tam pro zmenu staly jak trubky na celem sirem place samy..ale mely jsme ho...takze jsme byly spokojeny ! Takze loni to uhlidat slo... to jsme taky kempovaly jinde..a letos ne. taky divny.
na Aljašce jsou dobrý nákupy? Jinak je fakt že záchodů možná mohlo být víc. ale to se asi týkalo jen rána. jinak jsem nikdy neměl problém. navíc jsem ráno sedli se satem do auta a jeli omrknout pumpu a tam byla naprostá pohoda. Já teda přijel až o půl osmé ráno. z pelíšku z domova...

16.07.2007, 15:53 |
Kapka (M)
2 Katy: takže k vasemu placu..mely jste tam plac vymezeny stejne jako EMMA,dB DRAG atd..ale nezlob se na me ja proste nemužu tam mit 2 kluky postavene do te doby než se ti sjedou slečny nekdy až v noci..to se na me nezlob..a docela me to nastvalo když jsem to te tve holce myslim s cernou Pumou rikal aby to tam sla pohlidat v patek odpoledne,tak jenom mavla rukou...takže holt vim aspon pro pristi rok...a celkove mi prislo že jsi tam nemela pomalu vubec žadna auta..kolik jsi tam mela členek clubu s peknyma autama?protože držet velky flek pro 5 aut přísří rok nebudu...a je zajimave že myslim nekdy v sobotu po obede když jsem byl vedle u EMMAku tak ten vas plac na betonu byl totalne prazdy nikym neobsazeny..

16.07.2007, 16:16 |
Katy 2kapka: bylo nas tam bohuzel v patek jen 10.... kdyz jsem to ted pocitala tak v sobotu 17 , ale ruzne pohazene...
a plac mi moc volnej nepripadal odpoledne (sla jsem pres nej 2x).... a jak nekdo od nas i rikal..si tam z toho nekdo udelal vyjezd.
a druha vec: na tenhle plac pro klub nejde o to kolik mame peknych aut (od toho je Tuning cup) ale celkove z klubu kolik se nas tam sjede (jsi nas tam stavel poprve nebo co ?! jsem myslela ze uz za ty dva roky vis jak to mame).... hele neres to, proste se stalo, ja to vedela ze na to nemas lidi.... a proto jsem tam chtela byt v sedm...bohuzel doma byl problem takze jsem nemohla prijet driv ! a s holkama je to nekdy holt tezky... btw: v patek odpoledne tam mohla byt jedine s cernym autem Golfem III - Chaotic a ta je se vsim raz dva hotova.
Proste trikrat stacilo (asi jak nam,tak i vam-jak vidim) ... uz vas otravovat nebudem ;)
viděl jsem to. přijelo tam asi 5 holek, zaparkovali byli asi půl hodiny a pak odjeli. a ¨hned na to se tam postavili asi lidi od fajgla, protože jsem je vyhodil z místa pro dbdrag.
Kapka: ale je taky pravda že jste tam poslali nějakou šílenou kapelu a řvali nám z hlavy do 1 v noci a stáli autama jak na místě pro dbdrag tak hlavně na místě pro stany GT a když jsem je vyhazoval tak prostě nešli. říkal jsem to i tobě a nevím jestli jsi tam pak byl...

16.07.2007, 16:21 |
Katy | Upraveno: 2007-07-16 16:23:10
2hot dog: myslis toho vlasace to tam BLIL DO MIKROFONU ?! to jsme slyseli az my vzadu... a byly jsme nakonec rady ze tam nekempujem.
tak ten blil asi jen 30min. jinak to byla parodie hlavně na kabáty

16.07.2007, 16:35 |
Katie No kdyz nebudu resit to, komu ta kapela stala nebo nestala na miste, tak musim rict, ze mne prisli dobry.. urcite lepsi nez to, co se hralo na velkym podiu, u tech Kabatu sme si aspon zazpivali a zablbli..

16.07.2007, 21:02 |
Kapka (M)
mě se srázek moc líbil z pátku na sobotu sme nespali a jenom kalily, k ránu když sme si šli zdřímnout tak nás stejně probudilo slunce, ale k poledni nás přemohlo vedro a spánek tak sme se jeli vyhajat domů, ale jinak hodnotím pozitivně.Btw: měl jsem stan u fajgla, sice tam hrála kapela atd. a nedalo se spát, ale sraz neni o spánku, ale o pokecu s přáteli, autech a dobrý zábavě, spát můžu v tejdnu, nejvíc to vychytali ti co jeli spát domů :o))) vid Q:)
vicemene jako MARA... resit jestli stojim tam nebo onde... kdo chtel si zabavu a pohodu nasel ;-)
2 Katy: :) :) :) Asi Ti vymyslíme novou přezdívku, ty máš pořád nějakej problém:) :) :) Dělám si z Tebe p*del, ne že mi to dáš zase sežrat. Ale s tím zklamáním z účasti v TC, spíš Tě zklamaly výsledky než auta, těch tam bylo nejvíc v historii. Asi jsi moc náročná, navrhuju zkusit nějaké Německo, to by Tě snad uspokojilo:)

20.07.2007, 14:46 |
Katy | Upraveno: 2007-07-20 14:56:01
2tuning cup: ne ne, proste mi letos chybi nektera auta co jezdila loni...je to takove nudnejsi mi to pripada... i kdyz treba poctem jich letos bylo vic... proste loni to bylo lepsi (a to jsem nesoutezila,takze sem netahej vysledky).
btw: A vysledky, tak ty jsou mi free pac proste proto a protoze.... a ja letos od zacatku trvrdila ze do cupu nepatrim, ale kazdy mi to vymlouval... i vy Cupaci, tak nedrzkuj jo ;)
Nemecko ? tak ti lidi jsou uplne nekde jinde a chodit s otevrenou hubou a nemoct si to udelat na svym aute ? .... ja spise tady ty nase lestenky ,o to lip, kdyz si s clovekem muzu pokecat. Zatim tech "firemnich" u nas jeste tolik nejezdi. a co se mimo TC tyce tak mam jeste znamych dost na to abych se na sraze nenudila ;)
btw: aldo, problemy jsou od toho aby se resily ne ? ;) a k tomu stani se uz vyjadrovat nebudu - nakonec jsem dostala rozumne vyjadreni od hl.organizatora.Ja fakt nechci delat problemy.... ale kdyz vzniknou,tak neumim mlcet ! ;)

20.07.2007, 22:40 |
KaZaN já teda musím vypíchnout hlavně Katyinu pasáž o tom jaký utrpení musí bejt "s otevřenou hubou si to nemoct udělat na svým autě" ...děsivá představa (((((o: ....ale díval bych se (((o: