Navštíveno 4334x

Bude letos ještě Bludov?Vždycky byly dva,ale někde jsem slyšel,že bude jen jeden.Tak nevím...Má někdo nějáké info?Dík moc
Znam par lidi co delaj ve FASTu tak se poptam,ale neslibuju ze info bude dneska,pac kamos je na dovolene a ten to bude vedet urcite
Jo díky.Slyšel jsem,že něco má být 18.srpna.Tak vážně nevím....

26.06.2007, 00:33 |
paia Bludov byl, co se tyce soucasneho poradatele posledni, mozna to prevezmou Smoldasove, ale zatim o nicem nevim.
Kámoš cosi říkal otom,že už jsou plakáty,ale žádnej jsem ještě neviděl...:-(
[ Link ] Tady nic nemaj a co si pamatuju z dřívějška tak měli informace docela dost dopředu;)

26.06.2007, 19:29 |
paia Kubais: tam taky nic nenajdes, kdyz pisu, ze byl posledni, ty stranky mam na starosti ja. me vyjadreni muzete brat jako oficialni.
Já chci Bludov.Tam je tak dobře...Nechce to vzít někdo novej?Kde to vázne?
paia:Nevíš jestli se stím má něco dělat?Bylo by škoda takovej pohodovej rodinej sraz nechat upadnout.

28.06.2007, 00:03 |
paia mozna Smoldasove v tom budou pokracovat, ale sprinty tam uz nikdy nebudou, to je jisty.
O sprinty tolik nejde jde o lidi:-)
Bludov byl super! Ale postupně to hodně upadlo.... byl jsem na začátcích a to byla paráda...
Tak jsem vcera mluvil se dvema borcema a Ti rikaly,ze sraz v Bludove bude, a ze ho budou delat Smoldasi
to by mne taky zajímalo...........
Tak jsem zasej vyzvidal (nevidim toho cloveka denne,ale spis vyjmecne) a rikal,ze se bavil ze Smoldasem a asi to bude predposledni nebo posledni vykend v Srpnu. Sprinty nebudou,pac maj povoleny jen jedno uzavreni silnice rocne
V pohodě,jsem moooc rád že bude:-)Dík moc bude ještě bližší info??
Pokud se este neco dozvim tak joo. ale predem informuju - nic neslibuju na 100%