Navštíveno 3583x

30.05.2007, 19:26 |
hoff Viz kalendar akci. Jeste jsem nebyl ale mam kus volna tak se zucastnim. . kdo dalsi? ? ;-)

30.05.2007, 20:11 |
petis I Team Livin Loud se ukáže:-))

30.05.2007, 20:59 |
m1tv taky se tam zajedu podivat ..
jooo blatná... nadherna to vec.. obcas tam jezdime chlastat, pro prazaky ráj... vsechno levny a buchty dobry.. :)
Tam jedna mela sebou na disco mineralku asi za 20kc a kdyz se ji kamos zeptal proc to tam nosi tak prej ze to tam je moc drahý...
A přitom tam maj takový pěkný lidovky....Šáňo za 150,- panak za 20,- a točena plzen snad 18kc
Za málo peněz hooodně muziky.. :)))) Doporucuju...
trochu OT,ale musel sem se podelit,protoze to je fakt zazitek..
Route 88 Team asi taky dojede :-)
kua...Bohužel makám...mám celej víkend kšefty...Jedině že bych se utrhl na chvíli v sobotu po ránu a zajel jen tak na čumendu do oběda...
možná, podle toho jak bude práce
Z Příbrami jedem celej club. V Blatný otevřeli novou didžinu, prej je to tam super, tak vačer je jasnej.
Jedem v sobotu ráno, tak kdyby se chtěl někdo po cestě připojit, tak písněte...

31.05.2007, 09:18 |
hoff Disko :-D no asi se zdrzim alkoholu abych se mohl premistovat. Skoda ze musim v sobotu vecer domu. Ale patek to jistí!
Takze dorazime .... i smou drahou polovickou........

31.05.2007, 20:47 |
zdany Jedu taky, potrebuju neco otestovat. :)) Takze me tam cekejte. Ale po obede. Jedu pred tim kamosovi na svatbu. :))) Tak snad dorazim v pohode. :)

31.05.2007, 21:55 |
*DM* Mno taky se snad ukážem,i když to je přes 300 kilců,snad nás tam Smartík doveze
konečně vyrazí i USBlasterteam se svím Red Dwarfem :-)))

01.06.2007, 23:03 |
Pluto hotdog: Konečně :-))))
Jedu jedůůů!! už se těšim!!
Tak pokud se rozumně domluvím z kámošem a nějak to rozumně zpytlíkujem (z jeho autem) tak bych dorazil z pátka na sobotu v noci a po obědě v sobotu bych musel odjet. ale nebudu mít svoje autí pač pojede na new vejfuk a asi se to nestihne...
No uvidíme jak to dopadne...

02.06.2007, 20:10 |
hoff Spooky1 - vymejslej vymejslej, ucast skoro nutna! ;-)
E46 klub taky hlasi ucast:)

03.06.2007, 13:25 |
Pinky když vše dobře dopadne tak s Dannym v sobotu rano vyjedeme z Dobříše
no domluvim se s Plutakem a jestli nic nemame mozna se na chvilku ukazem v sobotu:-)))

03.06.2007, 22:36 |
hotdog | Upraveno: 2007-06-03 22:39:57
lada: jen v sobotu nebo už v pátek? budeš to pro mě mít??

03.06.2007, 22:39 |
petis Hotdog: no ono je to kousek, tak nevím, ale řekl bych že v sobotu:-)
V Příbrami máme sraz na OMV v sobotu v 9:00, tak kdyby se někdo chtěl přidat...
Jede nás dost...

05.06.2007, 19:40 |
hoff Já + neregistrovanej pan mráz - pátek!
taky taky ale ještě nevím kdy :-)
Lidičky užijte si to tam moc.Já na konec nedorazím, protože si jedu vyzvednout mýho mazlíka, kterej bohužel nevyšel tak jak měl.Určo pak hoďte fotky a nějkou recenzi...
jen doplním info, že Bělčice jsou ještě neprůjezdný, takže kdo jede směr Březnice tak to vemte na Mirovice, Myštice, Blatná, Tchořovice
a nebo rovnou z Příbrami po strakonický směr Lety a tam uhnout na Mirovice je to stejně daleko ale podstatně rychlejší
v Bělčicích se to dá projet a po vyježděných kolejích v poli....
my jedem až v sobotu ráno tak se tam nějkde potkáme