Navštíveno 4024x

Přes celou republiku se mi nechce, takže jsme našli na tenhle víkend měnší alternativu u mariánek
[ Link ] kdo se přidá??? Doufám že nás tam nechaj do neděle s grilíkem a životabudičem :o))
Planá? To máma si 10 Km...
Že by párty?? :)
zatim jsem se domlouval s konnym a Bedou a pokud jim to vyjde, tak jedou... takže bych se večerní nudy vůbec nebál :o)
No hoši nevim, nevim.
Pokaždé co jsem byl v Planý, tak jsem si nevšiml, že by tam někdo stanoval.
A řekl bych, že je to jen v sobotu a konec. Ale možná se mílím.
Každopádně tam v sobotu dorazíme.
Escudo : Aspoň mi budeš moc pochválit, mé nové autí : o ))))
heh, tak ty už jsi nakupoval? No tak to jsem zvědavej :o)) no do neděle to neni, ale nechat by nás tam mohli, když ne, tak najdem nějakej camp v okolí, hm?
No, kdyz vidim, jake je u nas aprilove pocasi, tak nevim jestli to bude na stanovani. Uvidim podle pocasi.
Jeste se poptam, jestli je v okoli nejakej camp s chatkama, to uz by se dalo :-)
mno má bejt 21-25°C přes den...... a večer už mě bude hřát něco jinýho :o)
kdyby nás vyhnali, tak v okolí 20km je spousta kempů co jsem koukal, třeba
[ Link ] -
[ Link ] .... nebo nám může BekyCar dělat průvodce když to má 10km.... :o)
No tak sto pro najdem nějakej kemp, je jich v okolí dost, tam zůstávat nebudem !
Poptam se a dam v čas vědět, taky to mam kousek : o )
No to nevím teda...
Jsem tu přes dva měsíce...
tak u nás na zahradě:)))
Beky: tak prdíme na letiště a jedem rovnou k vám na zahradu :oD jak tě poznáme?
Počítám že vyrazíme nějak brzo ráno, mám to tak na 1,5 hoďky tu cestu, tak já nevim, bejt tam třeba na tu devátou, mě poznáte, budu ten s tou sbírkou motýlů na přednim nárazníku :o)
BekyCar: Doufam že máte velkou zahradu, ještě nevim kolik nás pojede : o )))
.
2.6. Všechov, sraz 323 eFek :o) vem mladý káru a valíme tam
se šikmowokejma se nebavíme :o)) mladá bude mít taky brzo koncern :o) spíš šetři na HK ať jedeš s náma
do Hradce nejedu, je to tam o ničem ... znám lepší, levnější a hlavně klidnější kempy :o))))